Zatavte touhu po jídle: konečně něco co funguje!

Prvním krokem k úspěšnému a udržitelnému hubnutí je jíst méně. To však neznamená, že musíte hladovět. Jakmile se cítíte plní, musíte přestat jíst. Jak si ale uvědomit včas, že jste plní?

image

Nejprve musíme rozlišovat mezi sytostí a chutěmi. Nasycení je pocit, který nastane, když naše tělo dostane všechny potřebné živiny. Na druhé straně k chutěm dochází, když chcete jíst určitá jídla jen proto, že chutnají, voní nebo vypadají chutně.

Chcete-li cítit nasycení, musíte cítit hlad

Nejdůležitějším krokem k pocitu plnosti je prostě hlad. Sytost nemůže existovat bez hladu. Proč? Protože hlad nám říká, kdy naše tělo potřebuje živiny a kolik.

To znamená, že člověk by neměl jíst, dokud nebude mít hlad. Pokud budete jíst každý den ve stejnou dobu jen proto, že jste na to zvyklí, i když nemáte opravdu hlad, nenastanesaturace.

Také musíme naslouchat našemu tělu, abychom věděli, co jíst. Pokud například naše tělo potřebuje bílkoviny, toužíme po jídlech bohatých na proteiny, jako je maso nebo vejce. Pokud ale místo toho jíme salát (protože si myslíme, že je to zdravější alternativa, díky které zhubneme), tělo nedostane protein, který potřebuje, a proto se budeme cítít nenasyceni.

Je proto velmi důležité naslouchat touhám našeho těla.

Jak víte, že jste plní?

Klíčem je jíst pomalu. Pokud si uděláme čas na to, abychom si užili každé sousto, bude mít naše tělo více času na to, aby rozeznávalo živiny a řeklo nám, kdy dostalo dostatek živin.

Pokud však budeme jíst rychle, jíme více jídla, než je nutné, protože pocit sytosti nemůže být vyvolán rychlostí, s jakou živiny vstupují do těla.

Co děláte, když máte chuť na jídlo příliš často?

Pokud i přes vaše nejlepší úsilí stále cítíte touhu častěji jíst, potravinové doplňky potlačující chuť k jídlu jsou dobrým řešením, jak dostat tuto touhu pod kontrolu.

Dobrou zprávou je, že máme přesně to, co potřebujete: potlačovač chuti k jídlu HungerBlock EXTREME.

S přírodními ingrediencemi, jako jsou pivovarské kvasnice a chaluha bublinatá, tento inovativní produkt potlačuje chuť k jídlu a pomáhá spalovat tuk účinněji. Pro viditelné výsledky hubnutí za pár týdnů!

Produkty pro vás