Dr. Brindusa Vanta: „Chcete zlepšit své zdraví? Začněte se starat o svá játra. Ještě dnes.“

Vaše zdraví a pohoda závisí na tom, jak dobře fungují vaše játra. Tento základní orgán plní více než 500 základních funkcí. Nejznámější je jejich schopnost detoxikovat tělo vylučováním toxinů a bakterií. Játra také vytvářejí a ukládají základní živiny, produkují žluč k trávení tuků, regulují hladinu glukózy v krvi a podporují zdraví vaší imunity.

Dr. Brindusa Vanta doporučuje Hepafar

Méně známou, ale také důležitou funkcí jater je jejich pomoc při regulaci hladiny hormonů. Játra odbourávají hormony, jako je estrogen a testosteron, které mají zásadní význam pro celkovou pohodu. Pokud tyto hormony nejsou odbourávány účinně, může dojít k hormonální nerovnováze, která může vést k vážným zdravotním problémům. 

Zvláštní upozornění pro dámy

Estrogen se z těla vylučuje močí a pravidelnou stolicí prostřednictvím fáze I a II v játrech. Pokud tyto detoxikační cesty v játrech nefungují správně, přebytečný estrogen se v těle hromadí a způsobuje bolesti, silnou menstruaci, nízké libido, únavu, bolesti hlavy a přibírání na váze – zejména v oblasti břicha a boků.

Životní faktory, které mohou poškodit vaše játra

Mezi faktory životního stylu, které ovlivňují zdraví jater, patří chronický stres, nedostatek pohybu, nadváha, drogy a toxiny z životního prostředí. Když mluvíme o toxinech v životním prostředí, je třeba zmínit, že mnoho chemických látek vyskytujících se v životním prostředí jsou látky narušující endokrinní systém, které napodobují působení estrogenu. Tyto chemické látky, známé také jako xenoestrogeny, se nacházejí v předmětech denní potřeby, jako jsou plastové nádoby na potraviny, oblečení a prací prostředky.

O HEPAFARu Forte PREMIUM

Hepafar Forte Premium je vědecky sestaven pro podporu zdraví jater a obsahuje některé z nejlépe prozkoumaných rostlin a živin, které pomáhají detoxikovat, regenerovat a chránit játra, podporují jaterní metabolismus tuků a zvyšují energii a vitalitu.

  • Ostropestřec mariánský má dlouhou tradici v užívání na ochranu jater. Silymarin, jeho klíčová účinná látka, byl zkoumán ve stovkách studií. Podle přehledové studie z roku 2020 má silymarin silné antioxidační vlastnosti a může chránit před poškozením jater spojeným s jejich ztučněním, konzumací alkoholu a užíváním léků. Kromě toho může ostropestřec mariánský zlepšovat hladinu glukózy a cholesterolu v krvi, podporovat zdravé hubnutí, posilovat imunitní systém a bojovat proti rakovině. 
  • Artyčok je plný přírodních atioxidantů, jako je cynarin, kyselina chlorogenová a flavoniody. Systematický přehled mnoha klinických studií z roku 2022 potvrdil, že užívání artyčoku může prospívat zdraví jater a snižovat riziko vzniku ztučnění jater. Vědci zjistili, že artyčokové doplňky významně zlepšují hladiny jaterních enzymů ALT a AST, které se zvyšují v případě poškození jater. Kromě ochrany zdraví jater výzkumné studie naznačují, že extrakt z artyčoku může stimulovat tvorbu žluči a snižovat hladinu cholesterolu a glukózy v krvi.
  • Cholin je považován za základní živinu. Je to molekula podobná vitamínu, která hraje klíčovou rolu ve zdraví jater, mozku, srdečních svalů a nervového systému. Játra sice vytvářejí malé množství cholinu, ale primárním zdrojem je strava. Mnoho lidí však nedostává doporučený denní příjem cholinu. Nedostatek cholinu je spojován se ztukovatěním jater a poškozením jater a svalů.
  • Mezi další složky Hepafar Forte Premium patří zázvor, extrakt z kořene pampelišky, zinek, selen a černý pepř, které dále podporují zdravé trávení a snižují záněty.

Výhody Hepafaru

Hepafar Forte Premium je vyvážená receptura, která obsahuje extrakt z artyčoku, ostropestřec mariánský, cholin a další klíčové složky podporující zdraví jater a trávicího traktu. Hepafar Forte Premium byl navržen pro maximální biologickou dostupnost. Jeho inovativní patentované složení obsahuje vysoce kvalitní extrakt z ostropestřce mariánského ve formě fytosomu (silybin-fosfatidylcholinový komplex) pro maximální vstřebávání.

Navíc obsahuje pepř a zázvor, které jsou známé jako látky, které biologickou dostupnost zvyšují. Černý pepř a zázvor působí synergicky s ostatními bylinami a výrazně zvyšují jejich vstřebávání.

Pro koho je Hepafar Forte Premium vhodný?

Vzhledem k našemu modernímu životnímu stylu by Hepafar Forte Premium mohla užívat většina lidí. Tisíce chemických látek v životním prostředí mohou přetěžovat játra a způsobovat další zdravotní problémy.

Pro dosažení optimálních výsledků zařaďte Hepafar Forte Premium do svého každodenního režimu spolu se zdravou stravou, pravidelným cvičením, dobrými spánkovými návyky a technikami zvládání stresu.

Dr. Brindusa Vanta

Produkty pro vás

JÁTRA
-52%
Speciální cena 937 Kč Běžná cena 1 952 Kč
Zobrazit produkt