Michael: „Zbavil jsem se břišního tuku a trička mi byla volnější.“

Michael je účetní a většinu dne tráví u počítače. Ačkoli má svou práci velmi rád, dlouhé sezení se na jeho těle v průběhu let podepsalo. Hodně přibral na váze a to mělo vliv také na jeho sebevědomí: „Zkoušel jsem keto, paleo a přerušovaný půst, ale kila nešla dolů tak jako za mlada. Začal jsem nenávidět své břicho a cítil jsem se nesvůj, pokud jsem na sobě neměl volnější svetr.“

Michaelova recenze

„Omezil jsem sacharidy, vyměnil pivo za víno, dokonce jsem si koupil permanentku do posilovny...“

„Vyzkoušel jsem toho hodně. Omezil jsem sacharidy, vyměnil jsem pivo za víno, dokonce jsem si koupil permanentku do posilovny... ale neviděl jsem žádné výrazné výsledky, tak jsem to prostě vzdal,“ vzpomíná Michael. Loni v listopadu se však jeho život zcela změnil. Nachladil se a šel k lékaři, aby mu pomohl.

Když lékař viděl, jak Michael za poslední měsíce přibral a jak se mu šupinatí kůže, okamžitě mu odebral vzorek krve. Výsledky ukázaly to, čeho se lékař nejvíce obával – Michael měl neuvěřitelně vysokou hladinu cholesterolu. Diagnóza byla jasná – přetížená játra.

Lékař mu doporučil kompletní detoxikaci jater

„Zpočátku jsem byl diagnózou velmi překvapený. Myslel jsem si, že problém je v mé disciplíně a věku, ale ve skutečnosti byl problém v tom, že jsem jedl příliš mnoho tuku. Lékař mě dokonce varoval, abych už nedržel keto ani paleo, protože tyto diety mi jen zvyšují cholesterol,“ vysvětluje Michael a pokračuje: „Jako první krok, před jakýmikoli drastickými opatřeními, mi lékař doporučil úplnou detoxikaci jater pomocí Hepafar Forte PREMIUM. Mně se to zdálo příliš jednoduché. Nicméně jsem mu slíbil, že to zkusím.“

„Moje břicho bylo plošší a trička volnější.“

„První změnou, které jsem si všiml, bylo lepší trávení. Netrávil jsem tolik času na toaletě a plynatost mě netrápila tolik jako dřív. Po dvou týdnech se mi zvýšila energie. Měl jsem tolik energie, že jsem měl doslova pocit, že bych mohl běžet maraton. Koncem měsíce si změn začali všímat i ostatní. Ztratil jsem poměrně hodně tuku na břiše a trička se mi zdála volnější.“

„Nemohl jsem uvěřit, že se mi hladina cholesterolu vrátila do normálu už po dvou měsících.“

Po dvou měsících užívání Hepafaru lékař naplánoval další kontrolu, aby zhodnotil Michaelovy pokroky. Když viděl, že se Michael zbavil nezdravého břišního tuku, byl velmi spokojený.

Když přišly výsledky Michaelových krevních testů, byl i lékař překvapen, jak rychle se mu hladina cholesterolu snížila.

Michael vzpomíná: „Když jsem viděl výsledky krevních testů, nemohl jsem uvěřit, že se mi hladina cholesterolu po pouhých dvou měsících vrátila do normálu. Po letech nadváhy jsem měl pocit, že se vše vyřešilo během okamžiku.“

Problémy s játry: tichá epidemie

V moderním světě trpí miliony lidí problémy s játry v důsledku faktorů, jako je nezdravá strava, neaktivní životní styl, obezita, toxiny v životním prostředí a stres.

Problém je, že podobně jako v Michaelově případě lidé často nevědí, že jejich játra jsou přetížená, protože je nic nebolí.

Proto to nejlepší, co můžete pro svá játra udělat, je vést zdravý životní styl a pravidelně podporovat játra detoxikačními složkami, jako je artyčok, ostropestřec mariánský, cholin, pampeliška, zázvor, vitamín E, zinek a selen.

„Nikdy bych se nechtěl vrátit do bodu, kdy jsem na tom byl nejhůř.“

„Lékař mi doporučil pravidelně detoxikovat játra, zejména v období zvýšeného stresu a o svátcích, kdy si dopřávám více tučných jídel a alkoholu. Jeho radu jsem si vzal k srdci, protože už bych se nikdy nechtěl vrátit do bodu, kdy jsem na to byl nejhůř. Vždy mám ve skříňce několik balení Hepafaru.

Vědecky prokázané účinky

Bylo prokázáno, že Hepafar Forte PREMIUM má 10x vyšší biologickou dostupnost než podobné produkty na trhu – to vše díky silnému PHOSPHOcomplex™ silybinu, patentované formě ostropestřce mariánského.

Složení obsahuje také artyčok, VitaCholine®, pampelišku, zázvor, vitamín E, zinek a selen, které přispívají ke zdraví jater. A na závěr jsme přidali také černý pepř, který zvyšuje vstřebávání bylinných extraktů nejméně o 30 %*.

Pokud se vám nedaří zhubnout, možná vaše játra potřebují detox

Když jsou játra plná toxinů, nemohou účinně odbourávat tuk. Proto mohou mít lidé s přetíženými játry potíže zhubnout. 

Myslíte si, že vaše játra potřebují detoxikaci? Hepafar Forte PREMIUM je skvělou volbou pro přírodní detoxikaci jater. Je na ně poskytována 30denní záruka spokojenosti, takže nemáte co ztratit!

Získejte své balení nyní!

*Výsledky se mohou u jednotlivých osob lišit od informací popsaných na webových stránkách.

Produkty pro vás

JÁTRA
-52%
Speciální cena 937 Kč Běžná cena 1 952 Kč
Zobrazit produkt
JÁTRA
-62%
Speciální cena 607 Kč Běžná cena 1 600 Kč
Zobrazit produkt