Anja: „Lidé nevědí, jaké dlouhodobé mohou být účinky stresu"

Více než 22% dospělých v EU je neustále ve stresu. Stav neustálé připravenosti je pro naše tělo a mysl vyčerpávající a následky mohou být závažné a dlouhotrvající. Anja, ekonomka z povolání, reflexoložka a matka dvou dětí ve školním věku, se podělila o svůj příběh o zvládání silného stresu.

image

Anja začala čelit problémům před třemi lety, kdy to začalo praskat ve švech ve všech důležitých, životních oblastech. Ať už v oblasti zdraví, partnerství nebo kariéry: „Cítila jsem, že život jde špatným směrem a že moje energie není co bývala. Největší výzvou pro mě byly každodenní práce a péče o dvě děti školního věku."

Člověk bez energie nemůže být efektivním rodičem

Anja se v jednom okamžiku ztratila: „Obvykle, když to někde začne, objeví se celkový obraz toho, kde se ve skutečnosti nacházíme. Ve skutečnosti jsem problémy zametala pod koberec dlouho a největším důvodem takového pádu bylo, že jsem se o sebe opravdu nestarala. Neměla jsem skutečnou vůli na věci, které jsem dělala nejvíce."

Pokud máme stres každý den, je to zjevné ve všech oblastech: „Všechno v životě je takové, že člověk bez energie nemůže být efektivním rodičem, efektivním partnerem nebo efektivním pracovníkem či podnikatelem. Prostě to nejde. Když se životní energie zmenšuje, ve skutečnosti nežijete, jen přežíváte ze dne na den a kdo skutečně chce takový život?"

Máme na to řešení: AdrenaLux!

Anja dostala doporučení od blízké osoby: „O vašem produktu jsem se dozvěděla díky jedné mé blízké přítelkyně, která mi prozradila, jak dobře funguje proti stresu a že je to přirozená metoda prevence, kterou dnes mnoho lidí používá, ale hodně o ní nemluví."

Celkově není snadné říci lidem o zvládání stresu: „Bohužel, pokud patříte mezi ty, co užívají něco na stres, je těžké o tom mluvit, stále je to jakési stigma. Lidé stále nevědí, jaké dlouhodobé následky může stres mít a jak dlouho trvá, než se z něj zotaví."

Díky AdrenaLux získala nový impuls

Hned po užití Anja pocítila první účinky: „Adrenalux mi dal možnost, abych si uklidnila hlavu a pocítila nový impuls, jít na vzduchu, mezi lidi. Byla jsem soustředěnější, méně nervózní a měla jsem méně pocitů úzkosti. Všimla jsem si, že mi přestaly vypadávat vlasy. Jednoduše řečeno je to něco, co udržuje tělo silné při každodenních výzvách."

Jak AdrenaLux funguje?

AdrenaLux je revoluční doplněk výživy bez přidaných hormonů, který pomáhá regulovat hladinu stresového hormonu kortizolu v krvi a zmírňuje fyzický a psychický stres. Obsahuje patentovaný extrakt z ašvagandhy, Sensoril® a ženšenu. Výzkum ukázal, že snižuje nespavost až o 67 %! * Kromě toho snižuje stres o 62,2 % a nabízí 2x lepší koncentraci. *
Na základě svých úžasných zkušeností s ním ho Anja vřele doporučuje: „Produkt bych doporučila každému, kdo má pocit, že mu chybí energie."

* Účinky produktu se mohou mezi jednotlivci lišit a mohou se lišit od účinků popsaných na webových stránkách. Účelem našich produktů není předcházet, léčit nebo léčit jakoukoli nemoc nebo vážné onemocnění.

Mohlo by vás zajímat