Nina: „Díky Hepafaru, je můj cholesterol nižší!"

Nina je 39letá matka a manželka pracující v logistice. Na první pohled se zdá, že je perfektně zdravá, ale výsledky jejího vyšetření říkají jinak....

image

Vysoký cholesterol, nadváha, akumulace tuku v okolí břicha a únava - všechny tyto symptomy, které Nina popsala, ji ovlivňují v běžném životě, s malou zásobou energie se musí postarat o rodinu a pracovat na každodenních úkolech.

Věřila, že to je normální a její energie se jí vrátí.

„Během těhotenství, jsem přibrala 20 kilo”, Nina vysvětluje a zdůrazňuje že dosud nikdy neměla problém s váhou. „Je možné že jsem byla předtím až příliš štíhlá.”

Vyzkoušela několik diet, ale nic nezabíralo. „Pokud se mi podařilo shodit nějakou váhu, zpět jsem nabrala dvojnásobek.”

Váha se stala problémem každodenního života, byla vždy unavená, stále se špatnou náladou a její sebevědomí dostávalo zabrat.

To vše ovlivnilo její játra, což mělo za následek vysokou hladinu cholesterolu: „Začala jsem se velmi obávat o hladinu mého cholesterolu.”

Její doktor ji seznámil s faktem, že bude muset brát léky po zbytek jejího života, aby udržela její cholesterol ve zdravé hladině: „Velmi jsem s tímto řešením nesouhlasila,” rozhodla se tedy vyzkoušet naše produkty.

„Měla jsem podezření, že za všechny problémy stojí moje játra.”

Řešení

Nebyla si zcela jistá, jak začít řešit své problémy, dokud neobdržela email o Hepafaru a rozhodla se vyzkoušet ho!

Mezi příznaky onemocnění jater patří mimo jiné únava, vysoký cholesterol, přibývání na váze a hromadění tuku kolem břicha a neschopnost zhubnout. Všechny tyto problémy měla i Nina.

Než začala užívat Hepafar, rozhodla se podstoupit krevní test, protože chtěla důkazy o tom, že přípravek funguje. Její hodnoty nebyly povzbudivé...

Se strachem a obavami si dala udělat krevní test

Po měsíci používání Hepafaru, si Nina zopakovala krevní testy s obavami, že se její hodnoty nezměnily. Tentokrát, na ni čekalo milé překvapení: její krevní hodnoty se vrátily do normálu. Mimo toho, spatřila i jiné změny: pocity lehkosti,ztráta několika centimetrů v okolí pasu a boků a ztráta kil. 

Lepší hodnoty krve podporují hubnutí

„Hepafar způsobil velké změny v mém životě. Cítím se skvěle a mám více energie. Jsem méně unavená po práci a jsem opět schopná dělat věci, které jsem si zvykla odkládat. Nyní cvičím pravidelně a můj spánek se zlepšil. Stejně jako moje zažívání, konečně tak netrpím nadýmáním”, toto všechno patří mezi změny, které na sobě zpozorovala.

Nina doporučuje Hepafar

„Doporučuji Hepafar všem, co se cítí unaveně, beznadějně a přepracovaně. Speciálně pokud se snažíte shodit na váze už nějaký čas. Věřím, že zdravá, čistá játra jsou základ pro zlepšení kvality života a úspěšného hubnutí.”

Vysvětlení některých pojmů:

Játra - jsou velmi velkým a důležitým orgánem, který je také vlastní továrnou na detoxikaci těla, protože v těle provádí přibližně 500 životně důležitých úkolů. Velmi důležitou prací jater je detoxikace a odstranění toxinů z těla.

Přetížená játra - stav, při kterém se v jaterních buňkách hromadí tuk. Pokud jsou játra přetížena po dlouhou dobu a nemohou správně fungovat, může to dlouhodobě vést k vážným onemocněním.

Nealkoholické problémy s játry - I když nadměrná konzumace alkoholu škodí játrům, nejčastějšími příčinami přetížení jater jsou především špatná strava a nedostatek pohybu, nadměrná tělesná hmotnost, vysoká hladina cholesterolu a triglyceridů v krvi a inzulínová rezistence. Další častou příčinou jaterních problémů je pravidelné užívání léků (většina léků je metabolizována v játrech).

Jaterní testy - jsou laboratorní testy ke stanovení koncentrace různých látek v krvi (séru), které lze použít ke stanovení jakýchkoli odchylek od normálního fungování jater.

Produkty pro vás

JÁTRA
-54%
Speciální cena 674 Kč Běžná cena 1 464 Kč
Zobrazit produkt
JÁTRA
-50%
Speciální cena 400 Kč Běžná cena 800 Kč
Zobrazit produkt