Jak posílit štítnou žlázu

Výrazy jako: „po 30 letech začnete přibírat na váze“ nebo „už nikdy nebudete vypadat jako před porodem“... jsou velmi časté. Co ale musíte vědět je, že jsou to všechno jen mýty, můžete se vrátit k původní váze i zhubnout, tajemství spočívá v tom, jak funguje štítná žláza.

image

Štítná žláza potřebuje trochu pomoci!

Pokud se již nějakou dobu stále stravujete stějně, ale najednou se vám začaly hromadit kilogramy, existuje vysoká pravděpodobnost potíží se štítnou žlázou. To ale nutně neznamená, že musíme být znepokojeni, ale pouze to, že štítná žláza je jen trochu „línější“.

Líná štítná žláza = akumulace tuku

Štítná žláza je malá žláza umístěná v oblasti krku, žláza, která rozhoduje o tom, jak rychle spalujeme kalorie. Hormony štítné žlázy řídí metabolismus, tj. spotřebu energie. Pokud je činnost štítné žlázy zpomalena, produkuje příliš málo hormonů štítné žlázy, takže jsou zpomaleny všechny procesy v těle, včetně spalování tuků.

Jak můžete pomoci štítné žláze?

Nejčastějšími důvody zpomalení funkce štítné žlázy jsou stres a nedostatek důležitých živin. Proto doporučujeme vyzkoušet nejúčinnější metody úlevy od stresu.

Nemusí to být jen jóga nebo meditace, mozek můžete „nakrmit“ jinými způsoby. Procházka v přírodě, procházka se psem, čtení knihy, poslech oblíbené hudby, trávení času s drahými přáteli nebo návštěva lázní, to vše je také účinné...

Vyjměte ze skříně oblečení velikosti S a začněte odpočítávat

Nyní je čas se rozhodnout: Budete věřit mýtům, že se nedá nic dělat, nebo si přesněji utvoříte svůj vlastní osud – svou vlastní postavu?

Pokud jste se rozhodli pro druhou verzi, pravděpodobně vás zajímá: Jak to udělám? Již jste obdrželi první radu, musíte aktivovat štítnou žlázu. A naše řešení je přirozené a bez hormonů!

ThyroLux – pomáhá štítné žláze

Thyrolux je jediný produkt, který díky svým přírodním složkám nabízí optimální podporu štítné žlázy.

Kapsle ThyroLux obsahují aminokyselinu L-tyrosin a extrakt z hnědých řas s přírodním výtažkem z jódu, klanoprašky čínské a bazalky, které poskytují lepší odolnost proti stresu. Produkt také obsahuje extrakt z guggulské pryskyřice, který podporuje schopnost absorbovat jód, hořčík pro více energie a minerály zinek, selen, mangan a měď, které jsou zásadní pro optimální fungování štítné žlázy.

Ujistěte se, že vaše štítná žláza pracuje optimálně a zrychluje váš metabolismus. Brzy si všimnete, že sen o opětovném nošení velikosti S se splní!