LÉTO JE ŠPATNÉ OBDOBÍ PRO VAŠE JÁTRA

Věděli jste, že játra si žijí tak trochu vlastním životem? Zvětšují se a zmenšují každý den. Ale proč? Čtěte dále.

image

Buňky v játrech jsou citlivé jak na cirkadiánní rytmy, tak na cykly trávení potravy. Když nejíte (například v noci), játra nejsou tak aktivní. Ale když jíte jídlo během dne, vaše játra se mohou zvětšit až o polovinu! Přesto, pokud byste jedli v noci, vaše játra by se nerozšiřovala, protože to pro ně není ten pravý denní čas. Jíst v noci není moc dobrý nápad, ale…

JÁTRA V LETNÍM OBDOBÍ

Co kdybyste zůstali déle vzhůru a jedli a pili v nezvyklých nočních hodinách? To je konec konců léto, s jeho dlouhými dny, a delšími nocemi plnými nepřirozeného stravování (a buďme upřímní, i pití). K tomu přidejme jet lag po dovolené a ocitneme se ve velmi nezdravém způsobu života.

To znamená, že zatěžujete játra i zbytek těla jen tím, že žijete podle letního období. Když budete jíst nebo pít ve špatný čas, vaše tělo nezískává enzymy, které potřebuje, a nemůže převést jídlo na užitečné proteiny a další molekuly. To znamená, že vaše trávení je také méně než optimální.

Bylo velmi dobře zdokumentováno, že poruchy v cirkadiánním rytmu (jako je práce na směny, chronické jet lagy a poruchy spánku) jsou úzce spojeny s metabolickým syndromem (shluk problémů včetně zvýšeného krevního tlaku, krevního cukru, tělesného tuku a hladiny cholesterolu nebo triglyceridů), obezity a diabetu 2. typu.

CO S TÍM MŮŽU UDĚLAT?

Protože játra jsou v létě zjevně pod větším stresem než v zimě, můžete jim podat pomocnou ruku. Pro začátečníky zkuste omezit noční eskapády na 2 noci týdně.

Můžete také posílit a vylepšit funkci vašich jater s pomocí Hepafar Forte. Je to přirozený, přesto výjimečně účinný doplněk obsahující:

  • Ostropestřec mariánský pro ochranu, regeneraci a detoxikaci jater – ve speciální fosfolipidové formě pro vynikající účinnost
  • Artyčoky pro podporutrávení,produkci žluče a ochranu jaterních buněk
  • Vitamín E pro ochranu před oxidačním stresem
  • Extrakt z černého pepře pro zvýšenou absorpci

Jeho vynikající složení snadno porazí podobné výrobky na trhu. Získejte svůj Hepafar Forte ještě dnes se speciální SLEVOU!

Produkty pro vás

JÁTRA
-51%
Speciální cena 449 Kč Běžná cena 924 Kč
Zobrazit produkt
ODVODNĚNÍ
-31%
Speciální cena 450 Kč Běžná cena 650 Kč
Zobrazit produkt