Neúčinnější strategie hubnutí speciálně pro vaši postavu

Každá žena je jedinečná, a to jak její osobnost, tak i její typ těla. U různých typů těla je tuk uložen na různých místech a je důležité vědět, který typ těla máme. Tak můžeme přizpůsobit naši strategii hubnutí a zajistit maximální výsledky. Přečtěte si, který typ těla je ten váš a zjistěte nejúčinnější strategii hubnutí.

image

Postava ve tvaru jablka

Tenké paže, nohy a kulaté břicho jsou typické pro tvar jablek. Tuk je uložen zejména v břišní oblasti.

Fitness doporučení

  • Aerobní cvičení, kardio cvičení, pokud se necítíte na cvičení v posilovně, doporučují se procházky venku nebo jízda na kole.

Nutriční doporučení

  • Vyhněte se cukru, stejně jako pečivu a těstovinám. Omezte používání mouky. Jezte mnoho čerstvé zeleniny, potravin s bílkovinami a vysoce kvalitní vlákninu. Duševní stres může být také důvodem pro akumulaci tuku v oblasti břicha. Jóga je jedním z nejlepších způsobů jak uvolnit tělo a skrze dýchání rovněž ulevit od stresu.

Pro rychlejší a trvalé výsledky doporučujeme: Adipoburn XXL

Postava tvarovaná jako hruška

Pro tento typ těla jsou typické výrazné boky a drobná horní část těla. Tuk je ukládán především na bocích, nohách a hýždích. Posílení paží a ramen by mělo být prioritou.

Fitness doporučení

  • Běh, plavání a silový trénink pro strukturu horního těla.

Nutriční doporučení

  • Vyvarujte se chipsů, tučných mléčných výrobků, dezertů, vepřového masa a smažených potravin. Je důležité jíst dostatek bílkovin, protože pomáhají udržovat a budovat svalovou hmotu. Nezapomeňte také pít dostatek vody.

Pro rychlejší a trvalé výsledky doporučujeme: 

Adipoburn XXL

Postava v podobě přesýpacích hodin

Tento typ těla ukládá tuk na hrudník a boky. Lidé s tímto typem těla by měli posilovat nebo trénovat celé tělo.

Fitness doporučení

  • Kombinace aerobního tréninku a běhu je nejlepší strategie. Zaměřte se na posílení rukou a nohou.

Nutriční doporučení

  • Vyvarujte se sladkostí, mléčných výrobků a tučného masa. Konzumujte vysoce kvalitní vlákninu a bílkoviny (kuřecí, krůtí, hovězí a lososa), které stimulují trávení.

Pro rychlejší a trvalé výsledky doporučujeme: FatBurn XXL

Produkty pro vás