Nikola: „Zhubla jsem téměř 7kg*!”

Nikola je 22letá milovnice cestování, která tráví i spoustu času za počítačem v kanceláři. Když se jednou na výletě v Rakouských horách rozbrečela z vyčerpání, rozhodla se, že se v jejím životě něco musí změnit...

image

*Účinky používání produktu se mohou u jednotlivých osob lišit a mohou se lišit od účinků popsaných na webových stránkách. Účelem našich produktů není zabránit nebo léčit jakoukoli nemoc.

Já a moje maminka spolu máme krásný vztah. Obě jsme si vzhledově hodně podobné. Obě máme velká stehna, zadek a na bříšku nějaký ten špíček navíc. Obě dvě rády jíme. Já většinou jím, dokud nemám prázdný talíř....a to je hlavní problém mé váhy. Miluju sladké a mé nejoblíbenější jídlo je smažený sýr a krokety. Stejně tak jako před začátkem hubnutí i teď vím, že v jídle se omezit nedokážu. Dost dlouho bylo moje motto jasné: „Raději se dobře najím...“

Důvodů proč se sebou začít něco dělat bylo opravdu hodně, ale nikdy jsem na to asi neměla odvahu. Všechny ženy v naší rodině vypadáme stejně. Vždy jsem si říkala, s tím nejde nic udělat, mám to v genech a jiná prostě nebudu. Jenže když jsem si pak jednou sedla a celé břicho se mi vyvalilo ven, řekla jsem si: „A dost!“ Styděla jsem se svléknout i před svým přítelem, se kterým jsem už 4 roky.

Ve dvou se to lépe táhne!


To co mi v začátku hodně pomohlo, byla právě moje maminka. Ve svých 45 letech se rozhodla začít hubnout se mnou. Byly jsme jedna druhé oporou. Jenže čím začít. Ani jedna jsme se necítili na drsné hubnutí ve fitku. A tak jsme jako první hledaly nějakého pomocníka. Vyzkoušely jsme spoustu doplňků stravy, ale spokojené jsme nikdy nebyly. Až se mi jednou v reklamě objevily produkty od Slimmium. Chvilku jsem si stránku pročítala a zjišťovala jsem v čem by mi mohly produkty pomoct...

Dovolená, která ji změnila život.

Ve stejný čas jsem byla na dovolené v Rakousku. Přítel je velký horal a hory jednoduše miluje a mě s ním čekalo spoustu šlapání do kopce. Rakousko pro mě byla konečná. Na vrchol hory jsem se prostě nedokázala vyškrábat. Brečela jsem a byla jsem zklamaná sama ze sebe. Po dlouhém boji jsem si na vrcholu hory říkala: „A nešlo by to líp? Jednodušeji?” Když jsem pak z hory slezla dolů, objevil se další problém. Moje kotníky zmizely. Měla jsem tak nateklé nohy, že jsem se nevešla do bot. Na tenhle výlet nikdy nezapomenu...

Výběr produktu pro ni byla jasná volba!

Když jsme tedy s maminkou přemýšlely co od Slimmium vyzkoušet jako první, byla pro mě úplně jasná volba AquaSlim EXTREME. Poctivě jsem pila 10 dní dopoledne 1 litr nápoje, který mi mimo jiné moc chutnal a sama jsem ani nevěřila, že něco může takhle pomoct. Kotníky nenatékaly ani po túře. Zmizelo i nadýmání, které mě trápilo a nejlepší na tom všem bylo, že jsem neměla chuť na sladké. AquaSlim EXTREME je můj nejoblíbenější produkt od Slimmium.

Po úspěchu s AquaSlim byla na řadě ještě jedna věc. Jakou fyzickou aktivitu zvolit. Maminka začala skákat přes švihadlo a já začala běhat.

Chtěla jsem něco, co by mou snahu v běhu podpořilo! Maminka chtěla vyzkoušet AdipoSlim EXTREME. Já jsem si koupila FatBurn EXTREME, který jsem používala před každým během. Měla jsem pocit, jakoby mě někdo doprovázel, jakoby mě při tom běhu někdo držel za ruku a říkal: „Neboj, jsme v tom spolu.“

Po deseti dnech užívání jsme s maminkou obě zhubly asi 1kg* a několik centrimetrů v pase*. Byl to pro nás velký úspěch a znovu jsme se ke Slimmium vrátily. Vyzkoušela jsem i Cellulite Attack a po dvou měsících užívání jsem téměř bez celulitidy!

Produkty Slimmium mi pomohly zhubnout 7kg*! Nyní se stále držím na 53kg a ráda bych hubla dál! Produkty budu i nadále používat.

Vypadat dobře je pro mě důležité. Chci cestovat, chci se na různých místech fotit a chci se cítit dobře.

Díky Slimmium jsem se naučila přijímat lichotky a jsem ve svém těle mnohem šťastnější.

Vyzkoušejte také produkty, které pomohly Nikole! Všechny najdete v Sadě Sbohem Kilogramy! Řekněte sbohem nadbytečným kilům, přivítejte štíhlou postavu! Nyní za speciální slevu!

*Účinky používání produktu se mohou u jednotlivých osob lišit a mohou se lišit od účinků popsaných na webových stránkách. Účelem našich produktů není zabránit nebo léčit jakoukoli nemoc.

Produkty pro vás