NINA ŘÍKÁ: „KONEČNĚ MŮŽU ZASE NOSIT KALHOTY, KTERÉ JSEM SI KOUPILA PŘED 10 LETY!“

Čtyřicetidvouletá Nina pracuje v restauraci. Svou práci miluje, i když musí být hodně na nohou. Její nohy jsou často těžké a oteklé. Od narození dcery se také marně snaží zbavit několika přebytečných kilogramů, které jí brání, aby se cítila ve svém těle dobře.

image

„Kvůli mé práci začaly mé nohy a ruce otékat,“ říká Nina, když vzpomíná na těžké ranní vstávání do práce.  „Nemohla jsem si obléknout své oblíbené kalhoty, protože jsem byla tak nafouklá, že si lidé mysleli, že jsem těhotná! Dnes se tomu směju, ale tenkrát jsem často brečela,“ vzpomíná.

Nina byla nafouklá, hubnutí pro ni bylo velice obtížné a měla spoustu celulitidy. Důvodem, proč se nemohla zbavit přebytečných kilogramů a dalších potíží, byla zadržovaná voda. Jedná se o velimi častý problém, který postihuje téměř 50 % žen. 

„Dnes můžu nosit kalhoty, které jsem koupila před 10 lety!"

Nina chtěla zastavit své problémy. „Slyšela jsem o WaterOut STRONG a přestože jsem byla na začátku skeptická, rozhodla jsem se jej vyzkoušet.“ A výsledek? „Zbavila jsem se přebytečné vody, zhubnula pár kilo a cítím se velmi uvolněně. Teď můžu konečně nosit kalhoty, které jsem si koupila před 10 lety a to mi vrací sebedůvěru,“ říká Nina s úsměvem na tváři.

„Odstranila jsem tukové zásoby na bocích a nohou a cítím se dobře. Nejsem oteklá a moje trávení je regulováno. Během velice krátkého času, asi za 14 dní, jsem dosáhla skvělých výsledků. Miluju nápoj WaterOut STRONG taky kvůli jeho výborné malinové chuti.“

Jak se tedy Nina zbavila svých problémů?

Přebytečná voda v těle je varovným signálem přetíženého lymfatického systému, který vede k akumulaci tuku a nadýmání. Pokud dojde k zpomalení lymfatického oběhu, může dojít k otokům a infiltraci tukových tkání.

Jednoduše řečeno, pokud lymfatický systém nefunguje dobře, zhoršuje se také odvodňování organizmus, voda se v těle zadržuje a začnou se také hromadit toxiny. Největší nepřátelé našeho lymfatického systému jsou svátky, stres každodenního života, alkohol a cigarety.

Nina použila nový a vylepšený WaterOut STRONG, který přináší výsledky za pouhých 10 dní. Pomáhá tělu eliminovat přebytečnou vodu a toxiny.

Nina doporučuje WaterOut STRONG každému, kdo:

  • má nadváhu
  • trpí zadržováním vody
  • chce být zdravější
  • chce změnit svůj životní styl

Bylo prokázáno, že přípravek WaterOut STRONG snižuje množství zadržované vody a toxinů o 27 % a pocit oteklosti o 60 %. Pokud chcete dosáhnout stejných výsledků jako Nina, klikněte ZDE »

Mohlo by vás zajímat