Když mi kamarádka vyprávěla o novém doplňku stravy, který jí pomohl zhubnout a překonat únavu, myslela jsem si, že si ze mě dělá legraci. Ale o několik týdnů později jsem i já zhubla 10 kilo a byla jsem opět plná života – ve svých 45 letech.

image

Pokud souhlasíte, zvedněte ruku:

Bylo pondělí ráno, vstal jsem z postele a cítila se vyčerpanější než kdy jindy.

Podívala jsem se na sebe do zrcadla a nelíbilo se mi, co jsem viděla: 45letá žena, vyčerpaná věkem, únavou a odolným tukem na bocích, stehnech a zadku.

„Co se stalo, že vypadám takhle?“ Pomyslela jsem si.

Kromě toho, že jsem byla viditelně tlustá, bylo mé tělo neustále unavené a slabé a já nechápala proč. Když jsem dosáhla čtyřicítky, měla jsem pocit, že celé mé tělo to vzdalo. 

Všechny mé problémy – váha, únava, mozková mlha, nedostatek motivace – přišly najednou, jako by se proti mně spikly. To ráno jsem byla emocionálně i fyzicky na dně a přála jsem si vrátit se do svých dvaceti let, kdy bylo všechno tak snadné.

image

Dobrý den, jmenuji se Petra Kohlerová. Je mi 45 let a v tomto článku bych se s vámi ráda podělila o to, jak jsem díky jednomu bolestivému objevu zhubla více než 10 kilo tuku během několika týdnů bez drastických diet nebo intenzivního cvičení.

Po letech zkoušení zbytečných diet a pití nesčetných šálků kávy, abych neusnula, jsem učinila překvapivý objev, který zcela změnil můj vzhled i náladu. 

Zjistila jsem, že téměř všechny mé problémy – například mozková mlha, přibývání na váze, nepříjemná pomerančová kůže a podrážděnost – souvisely s hormonální nerovnováhou. Možná vás překvapí stejně jako mě, že hormonální nerovnováha je velmi častým problémem 21. století, a to ne zrovna nevinným. 

Naštěstí jsem objevila jednoduché řešení, které může každý zařadit do své každodenní rutiny a obnovit tak hormonální rovnováhu. Když jsem poprvé slyšela o tomto zdravotním tipu, byla jsem velmi skeptická, protože jsem již vyzkoušela mnoho věcí bez většího úspěchu. 

Ale poté, co jsem ho na několik týdnů zařadila do svého denního režimu, jsem si všimla skutečného nárůstu energie a přirozeně se mi lépe hublo. Díky tomuto návyku jsem zhubla více než 10* kilogramů odolného tuku a s hrdostí mohu říct, že se nyní cítím živější, silnější a soustředěnější než před desítkami let.

Když to tak dobře fungovalo u mě, věřím, že to může pomoci i dalším poctivým ženám, které jsou unavené z pocitu nadváhy, vyčerpané a bez motivace. Zvyk, o který se s vámi chystám podělit, nemusí být stoprocentně pro vás, ale rozhodně stojí za prozkoumání, věřte mi.

Den, kdy jsem si uvědomila, že se musím vrátit ke svému životu

image

Řekla bych o sobě, že jsem obyčejná žena. Mám skvělou práci, skvělého manžela a dvě dcery, které miluji nade vše. Mám vše, co potřebuji ke štěstí.

Přesto se čas od času ozve nepříjemný hlas, který mi říká, že jsem příliš tlustá, líná a málo zdravá. Nenávidím ten hlas, ale vím, že říká pravdu.

Až do svých třiceti let jsem byla v nejlepší kondici: ploché břicho, skvělá pleť, vyzařovala jsem energii – aniž bych se příliš snažila.

Ale po narození mé druhé dcery Emilie se něco změnilo. Začala jsem přibírat na váze, zejména v oblasti boků, stehen a zadku, a ať jsem se snažila sebevíc, nemohla jsem se přebytečného tuku zbavit. 

Zároveň mi došla energie. Od chvíle, kdy jsem se probudila, až do chvíle, kdy jsem šla spát, jsem se cítila vyčerpaná. Jediné, co mě udržovalo vzhůru, byly nesčetné šálky kávy, které jsem do sebe denně lila.

Cítila jsem se uvězněná v začarovaném kruhu přibývání na váze, problémů se spánkem a vyčerpání: z nadváhy a nedostatku energie jsem byla nešťastná, což mě vedlo k tomu, že jsem jedla více jídla, které jsem jíst neměla, a byla jsem ještě tlustší a otrávenější. 

V některých dnech se mi podařilo zůstat pozitivní a dívat se na světlé stránky života: na svou vášeň pro přírodu a zahradničení a na svou krásnou rodinu.

Ale když jsem se v pondělí ráno probudila a šla do práce, viděla jsem v zrcadle jen toto: vyčerpanou ženu s 10 kily přebytečného tuku a naprostým nedostatkem vůle. 

Toho pochmurného dne jsem se rozhodla, že už toho mám dost. Musela jsem něco udělat, abych změnila svůj život.

Proč jsou řešení na hubnutí k ničemu: bolestivá pravda, kterou před vámi výrobci diet skrývají

image

Pokud se snažíte zhubnout, víte stejně dobře jako já, že na internetu jsou k dispozici stovky takzvaných „zázračných řešení“.

Slibují, že za dva týdny zhubnete 20 kilo, přitom budete každý den jíst chutná jídla a nebudete muset chodit do posilovny.

Netřeba dodávat, že většina těchto „řešení“ nefunguje a já jsem první obětí těchto nehorázných lží. Ve snaze odbourat tuk a zlepšit své zdraví jsem vyzkoušela desítky populárních řešení. 

Vyzkoušela jsem keto, veganskou, nízkosacharidovou, Dukanovu a Atkinsovu dietu a mnoho dalších. Začala jsem běhat třikrát týdně a vynechávat jídla pomocí přerušovaného půstu, abych snížila svůj kalorický příjem.

Ale pokaždé to bylo stejné: během 2-3 týdnů jsem zhubla několik kilo, ale v následujících týdnech jsem zase přibrala. Známý jo-jo efekt, o kterém všichni mluví a který jste pravděpodobně zažili i vy.

Velkým problémem těchto diet a řešení pro hubnutí je, že nejsou určeny pro dlouhodobé udržení. Po nějaké době se vaše tělo nabaží drastického omezování jídla a potrestá vás silnými chutěmi.

V mém případě se po několika týdnech přísné diety začaly objevovat neodolatelné chutě na jídlo. A co hůř: trpěla jsem nevolností a bolestmi hlavy, cítila jsem se slabá a upřímně řečeno, vůbec jsem se necítila šťastnější, spíš naopak.

Takže ano, je možné krátkodobě zhubnout pomocí řešení na hubnutí, která nám výrobci prodávají. Bohužel většina těchto produktů je pouze krátkodobým řešením a nemusí mít nejlepší účinek na naše celkové zdraví nebo úroveň energie. 

Jaký smysl má zhubnout 15 kilo, když jste slabí a v depresi? To nedává smysl.

Když jsem se jednoho dne svěřila se svými frustracemi kamarádce, kterou jsem potkala na józe, dozvěděla jsem se něco opravdu zvláštního.

Něco, co se ukázalo být klíčem k mému úspěchu při zlepšování mého zdraví a co by mohlo velmi dobře zlepšit i vaše zdraví. Pokud vám to, co vám teď řeknu, bude znít divně, věřte mi, že je to naprosto normální.

Zjistila jsem, že téměř všechny mé zdravotní problémy souvisejí s dominancí estrogenu

image

Jedna kamarádka, která se věnuje józe, mi vysvětlila, že ještě nedávno měla nadváhu a neustále se cítila unavená a podrážděná. „Jak ses se z tohoto začarovaného kruhu dostala?“ zeptala jsem se.

Odpověděla:

„Poté, co jsem se snažila udělat si vlastní průzkum, mi v hlavě vířily informace, a tak jsem se rozhodla navštívit výživového poradce.

Podrobně jsme si promluvily o mých příznacích – přibývání na váze, nadýmání, problémy se spánkem a únava – a ona mi vysvětlila, že mám takzvanou estrogenovou dominanci.“

Když to řekla, zvedla jsem obočí.

„Vím, že je to zvláštní, ale když pochopíme, jak hormony fungují, pochopíme, proč se všechny tyto problémy objevují ve stejnou dobu.“ Vysvětlila mi, že hormony fungují v těle jako poslové, kteří říkají našim buňkám, co mají dělat. Takže si dokážete představit, že pokud jsou hormony úplně rozhozené, věci nefungují tak, jak by měly.

Nikdy předtím jsem neslyšela o „estrogenové dominanci“. Uvědomuji si, že jsem mohla udělat víc pro zdravější život, ale přesto... Nechápala jsem, jak může mít něco tak malého, jako jsou hormony, tak významný vliv na naše zdraví. Kamarádka mě utěšovala, že estrogenová dominance není jedinou hormonální poruchou a mnohé jsou způsobeny vnějšími faktory, jako je znečištění, chemikálie, mikroplasty atd.  

Ale protože jsem chtěla vědět víc, zeptala jsem se jí, jak to vyřešila. 

„Přesně takovou otázku jsem položila svému terapeutovi. Řekla mi, že klíčem k vyrovnané hladině estrogenu je zbavit se přebytečného estrogenu a k tomu je třeba podpořit játra a střeva, dva hlavní orgány, které se starají o detoxikaci.“

Účinným způsobem, jak toho dosáhnout, jsou složky, jako je chlorella, rozmarýn, meduňka a mořské řasy, které podporují detoxikaci jater a střev a snižují hladinu estrogenu. 

Pak mi vysvětlila, jak se jí podařilo vyrovnat hladinu estrogenu pomocí bylinného přípravku, který jí doporučil její terapeut

image

„Chcete mi říct, že všechny mé problémy vyřeší zařazení těchto složek do jídelníčku?“ Zeptala jsem se skepticky.

„No, tak jednoduché to není,“ řekla.

„Meduňkový čaj nebo rozmarýnové koření k nedělní pečeni prostě nestačí. Můj výživový poradce mi doporučil fantastický produkt s názvem EstroLux. Přípravek je speciálně navržen tak, aby blokoval, deaktivoval a vylučoval přebytečný estrogen. Kromě toho udržuje pozitivní náladu a zlepšuje koncentraci, pomáhá při hubnutí a podporuje relaxaci a lepší spánek.“

„Užívám ho už 3 měsíce a nikdy jsem nespalovala tuk tak rychle a nikdy jsem se necítila tak dobře. Mám více energie a zlepšila se mi koncentrace. Stručně řečeno, mám pocit, že mám zdravější a zdatnější tělo. A jak vidíš, má to docela dobrý vliv na mou náladu!“

Když mi to řekla, byla jsem zvědavá a chtěla zjistit. víc. Vím, že se moje kamarádka velmi snažila dostat do špičkové formy, a pokud to fungovalo u ní, možná by to mohlo fungovat i u mě.

Podívala jsem se na webové stránky společnosti Sensilab, která vyrábí EstroLux, a viděla jsem, že má vynikající recenze a miliony zákazníků.

Není to poprvé, co jsem takový produkt testovala, ale rozhodla jsem se ho ze zvědavosti vyzkoušet. Produkt také nabízí záruku vrácení peněz, takže jsem si myslela, že v nejhorším případě, pokud to nebude fungovat, dostanu své peníze zpět.

Kamarádka mi řekla, že pro dosažení nejlepších výsledků je vhodné užívat EstroLux po dobu tří měsíců. Proto jsem si vybrala možnost předobjednávky, která nabízí balení EstroLuxu s 50% slevou. Produkt jsem obdržela za několik dní.

Začala jsem užívat 1 kapsli dvakrát denně a musím říct, že výsledky byly překvapivé a v dobrém slova smyslu. 

Mohu upřímně říci, že jsem díky tomuto produktu získala zpět svůj život

Jaký je tedy můj názor na tento produkt?

Budu upřímná: v prvních dnech se toho moc nestalo. Nezaznamenala jsem žádné zvláštní účinky. Ale po týdnu jsem začala pozorovat skutečný rozdíl.

Nejprve jsem si všimla, že jsem mnohem uvolněnější a pozitivnější než předtím. I bez kávy jsem nebyla tak unavená jako obvykle, což lze přičíst lepšímu spánku, a zvýšila se mi koncentrace v práci. 

Když jsem se cítila celkově lépe, bylo mnohem snazší začít o sebe pečovat a jíst zdravá a vyvážená jídla téměř každý den. 

Po několika měsících jsem díky zdravějšímu životnímu stylu a nově nabyté motivaci shodila spoustu kilogramů, aniž bych si to uvědomovala. Dokonce jsem si všimla, že moje pleť vypadá lépe. 

Závěrem mohu objektivně říci, že mi tento přírodní produkt velmi pomohl, protože od té doby, co ho užívám každé ráno, mám pocit, že se mi vrátil život. 


Nechápejte mě špatně: není to zázračný produkt, protože chvíli trvá, než začne fungovat. Pokud však bojujete s váhou a máte problémy s relaxací a soustředěním, doporučuji vám tento produkt vyzkoušet.

Může to znít hloupě, ale někdy i takový malý zvyk může mít obrovský vliv na naši pohodu a život. To byl můj případ a doufám, že to bude i váš případ. 


S pozdravem,

Petra

*Poznámka: Účinky produktu se mohou u jednotlivých osob lišit a mohou se lišit od účinků popsaných na webových stránkách. Naše výrobky nejsou určeny k prevenci, léčbě nebo vyléčení jakéhokoli onemocnění nebo závažné nemoci. Je důležité dodržovat vyváženou stravu a zdravý životní styl.