Když mi kamarádka vyprávěla o svém zvláštním každodenním rituálu, myslela jsem si, že je blázen. O několik týdnů později jsem zhubla 10* kilo, překonala únavu a vrátila se do života – ve svých 45 letech.

image

Pokud souhlasíte, zvedněte ruku:

Bylo pondělí ráno, vstal jsem z postele a cítila se vyčerpanější než kdy jindy.

Podívala jsem se na sebe do zrcadla a nelíbilo se mi, co jsem viděla: 45letá žena, vyčerpaná věkem, únavou odolným tukem na bocích, stehnech a zadku.

„Co se stalo, že vypadám takhle?“ Pomyslela jsem si.

Kromě toho, že jsem byla viditelně tlustá, bylo mé tělo neustále unavené a slabé a já nechápala proč. Když jsem dosáhla čtyřicítky, měla jsem pocit, že celé mé tělo to vzdalo. 

Všechny mé problémy – váha, únava, mozková mlha, nedostatek motivace – přišly najednou, jako by se proti mně spikly. To ráno jsem byla emocionálně i fyzicky na dně a přála jsem si vrátit se do svých dvaceti let, kdy bylo všechno tak snadné.

image

Dobrý den, jmenuji se Petra Kohlerová. Je mi 45 let a v tomto článku bych se s vámi ráda podělila o to, jak jsem díky jednomu bolestivému objevu zhubla více než 10 kilo tuku během několika týdnů bez drastických diet nebo intenzivního cvičení.

Po letech zkoušení zbytečných diet a pití nesčetných šálků kávy, abych neusnula, jsem učinila překvapivý objev, který zcela změnil můj vzhled i náladu. 

Zjistila jsem, že téměř všechny mé problémy – únava a podrážděnost, tlusté břicho, suchá pleť – souvisejí s jedním přehlíženým orgánem. Játra jsou v těle zodpovědná za více než 500 funkcí, včetně odstraňování toxinů a spalování tuků, ale málokdy se jim věnuje pozornost, kterou si zaslouží.

Když jsou játra zahlcena toxiny, může to mít různé dopady na naše zdraví: můžeme pociťovat neustálou únavu, bojovat s přibýváním na váze, zejména v oblasti břicha, mít suchou, svědivou nebo obecně problematickou pokožku, a dokonce i zvýšenou hladinu cholesterolu a triglyceridů. Podle výživového poradce mého přítele má 25 % Evropanů přetížená játra** a mnozí si to ani neuvědomují. 

Naštěstí jsem objevila jednoduché řešení, které může každý zařadit do své každodenní rutiny a obnovit tak hormonální rovnováhu. Když jsem poprvé slyšela o tomto zdravotním tipu, byla jsem velmi skeptická, protože jsem již vyzkoušela mnoho věcí bez většího úspěchu. 

Ale poté, co jsem ho na několik týdnů zařadila do svého denního režimu, jsem si všimla skutečného nárůstu energie a přirozeně se mi lépe hublo. Díky tomuto návyku jsem zhubla více než 10* kilogramů odolného tuku a s hrdostí mohu říct, že se nyní cítím živější, silnější a soustředěnější než před desítkami let.

Když to tak dobře fungovalo u mě, věřím, že to může pomoci i dalším poctivým ženám, které jsou unavené z pocitu nadváhy, vyčerpané a bez motivace. Zvyk, o který se s vámi chystám podělit, nemusí být stoprocentně pro vás, ale rozhodně stojí za prozkoumání, věřte mi.

Den, kdy jsem si uvědomila, že se musím vrátit ke svému životu

image

Řekla bych o sobě, že jsem obyčejná žena. Mám skvělou práci, skvělého manžela a dvě dcery, které miluji nade vše. Mám vše, co potřebuji ke štěstí.

Přesto se čas od času ozve nepříjemný hlas, který mi říká, že jsem příliš tlustá, líná a málo zdravá. Nenávidím ten hlas, ale vím, že říká pravdu.

Až do svých třiceti let jsem byla v nejlepší kondici: ploché břicho, skvělá pleť, vyzařovala jsem energii – aniž bych se příliš snažila.

Ale po narození mé druhé dcery Emilie se něco změnilo. Začala jsem přibírat na váze, zejména v oblasti boků, stehen a zadku, a ať jsem se snažila sebevíc, nemohla jsem se přebytečného tuku zbavit. 

Zároveň mi došla energie. Od chvíle, kdy jsem se probudila, až do chvíle, kdy jsem šla spát, jsem se cítila vyčerpaná. Jediné, co mě udržovalo vzhůru, byly nesčetné šálky kávy, které jsem do sebe denně lila.

Cítila jsem se uvězněná v začarovaném kruhu přibývání na váze, problémů se spánkem a vyčerpání: z nadváhy a nedostatku energie jsem byla nešťastná, což mě vedlo k tomu, že jsem jedla více jídla, které jsem jíst neměla, a byla jsem ještě tlustší a otrávenější. 

V některých dnech se mi podařilo zůstat pozitivní a dívat se na světlé stránky života: na svou vášeň pro přírodu a zahradničení a na svou krásnou rodinu.

Ale když jsem se v pondělí ráno probudila a šla do práce, viděla jsem v zrcadle jen toto: vyčerpanou ženu s 10 kily přebytečného tuku a naprostým nedostatkem vůle. 

Toho pochmurného dne jsem se rozhodla, že už toho mám dost. Musela jsem něco udělat, abych změnila svůj život.

Proč jsou řešení na hubnutí často k ničemu: bolestivá pravda, kterou před vámi značky diet skrývají

image

Pokud se snažíte zhubnout, víte stejně dobře jako já, že na internetu jsou k dispozici stovky takzvaných „zázračných řešení“.

Slibují, že za dva týdny zhubnete 20 kilo, přitom budete každý den jíst chutná jídla a nebudete muset chodit do posilovny.

Netřeba dodávat, že většina těchto „řešení“ nefunguje a já jsem první obětí těchto nehorázných lží. Ve snaze odbourat tuk a zlepšit své zdraví jsem vyzkoušela desítky populárních řešení. 

Vyzkoušela jsem keto, veganskou, nízkosacharidovou, Dukanovu a Atkinsovu dietu a mnoho dalších. Začala jsem běhat třikrát týdně a vynechávat jídla pomocí přerušovaného půstu, abych snížila svůj kalorický příjem.

Ale pokaždé to bylo stejné: během 2-3 týdnů jsem zhubla několik kilo, ale v následujících týdnech jsem zase přibrala. Známý jo-jo efekt, o kterém všichni mluví a který jste pravděpodobně zažili i vy.

Velkým problémem těchto diet a řešení pro hubnutí je, že nejsou určeny pro dlouhodobé udržení. Po nějaké době se vaše tělo nabaží drastického omezování jídla a potrestá vás silnými chutěmi.

V mém případě se po několika týdnech přísné diety začaly objevovat neodolatelné chutě na jídlo. A co hůř: trpěla jsem nevolností a bolestmi hlavy, cítila jsem se slabá a upřímně řečeno, vůbec jsem se necítila šťastnější, spíš naopak.

Ano, je tedy možné krátkodobě zhubnout pomocí přípravků na hubnutí, které slibují rychlé výsledky nebo rychlé diety. Bohužel výsledky mohou být obtížně udržitelné a nemusí mít nejlepší vliv na naše zdraví a energetickou hladinu.

Jaký smysl má zhubnout 15 kilo, když jste slabí a v depresi? To nedává smysl.

Když jsem se jednoho dne svěřila se svými frustracemi kamarádce, kterou jsem potkala na józe, dozvěděla jsem se něco opravdu zvláštního.

Něco, co se ukázalo být klíčem k mému úspěchu při zlepšování mého zdraví a co by mohlo velmi dobře zlepšit i vaše zdraví. Pokud vám to, co vám teď řeknu, bude znít divně, věřte mi, že je to naprosto normální.

Zjistila jsem, že téměř všechny mé zdravotní problémy souvisejí s tímto přehlíženým orgánem

image

Jedna kamarádka, která se věnuje józe, mi vysvětlila, že ještě nedávno měla nadváhu a neustále se cítila unavená a podrážděná. „Jak ses se z tohoto začarovaného kruhu dostala?“ zeptala jsem se.

Odpověděla:

„Navštívila jsem výživového poradce. Řekla mi, že všechny tyto problémy - nadváha, únava, špatná nálada, suchá pleť - jsou často způsobeny přetíženými játry. Je to málo známý problém, který postihuje každého čtvrtého Evropana!**.“

Když to řekla, zvedla jsem obočí.

„Vím, že je to zvláštní, ale až pochopíte, jak játra fungují, pochopíte, proč se všechny tyto problémy objevují ve stejnou dobu. Játra jsou jedním z nejdůležitějších orgánů v našem těle a plní více než 500 funkcí.

Když jsou schopny pracovat tak, jak mají, odstraňují z těla toxiny, přispívají k normálnímu trávení, regulují aminokyseliny, zpracovávají glukózu a mnoho dalšího. 

Pokud jsou však v důsledku našeho nezdravého životního stylu zahlceny toxiny, nejsou již schopny správně čistit naše tělo a nejsou schopny zpracovávat živiny a tuky, což může drasticky zpomalit náš metabolismus a nakonec vést k vážnějším zdravotním problémům. Játra nebolí, takže nemusíme vědět, že máme problém, ale můžeme si všimnout únavy, nadváhy (zejména v oblasti břicha), problematické kůže, zvýšené hladiny cholesterolu a triglyceridů a potíží s hubnutím.

Nikdy předtím jsem neslyšela o „přetížených játrech“. Nechápala jsem, jak může mít takový orgán tak významný vliv na náš každodenní život. Ale protože jsem chtěla vědět víc, zeptala jsem se jí, jak svůj problém vyřešila. 

„Přesně na to jsem se ptala výživového poradce. Řekla mi, že klíčem k podpoře jater a k tomu, aby fungovala, jak mají, je pomoci jim detoxikovat. 

Účinný způsob, jak toho dosáhnout, je přírodní složka zvaná ostropestřec mariánský. Silybin, hlavní účinná látka extraktu z ostropestřce mariánského, prokazatelně podporuje zdraví jater a detoxikaci jater odplavováním toxinů. Tím však jeho síla nekončí. 

Pomáhá také regenerovat játra a chránit je před poškozením, protože podporuje syntézu bílkovin potřebných pro správnou funkci buněk a posiluje stěny jaterních buněk, aby se zabránilo pronikání toxinů. 

Existují i další přírodní výtažky a některé vitaminy, které mohou podpořit játra: artyčok, vláknina z akácie, čekanka, rozmarýn, vláknina z akácie a vitamin E.“

Dále mi vysvětlila, jak se jí podařilo podpořit svá játra dvěma produkty na přírodní bázi, které jí doporučil její odborník na výživu

image

„Chceš mi říct, že všechny mé problémy vyřeší zařazení těchto složek do jídelníčku?“ Zeptala jsem se skepticky.

„No, tak jednoduché to není,“ řekla.

„Mohla bys - ale se zanedbatelným výsledkem. Jde o to, že ačkoli jsou tyto složky velmi prospěšné, nemusí se snadno vstřebávat do těla. Například ostropestřec mariánský. V rostlinné formě má ostropestřec mariánský špatnou biologickou dostupnost, což znamená, že ho vaše tělo nedokáže ve větší míře využít, takže jeho účinky jsou sotva znatelné.“

„Jak mohu využít všechny výhody těchto složek?“

„Můj výživový poradce mi doporučil tyto skvělé produkty: Hepafar Forte a Hepafar Fibers! Hepafar Forte je určen k co nejúčinnější detoxikaci jater. Obsahuje revoluční patentovanou formu ostropestřce mariánského (silybin) uzavřenou ve fosfolipidech. V této formě ho mohou vaše játra využít až 10x efektivněji - což znamená 10x silnější detoxikační účinky! 

A to jen díky ostropestřci mariánskému a jeho pokročilému podávání fosfolipidů. Přidáním extraktu z černého pepře a jeho 95 % obsahu piperinu se vstřebávání ostatních rostlinných extraktů zvyšuje až o 30 %*. A Hepafar Fibers je tu proto, aby vám pomohl odstranit toxiny nadobro díky síle vlákniny z akáciové gumy.“

„Používám je každý den už 3 měsíce a nikdy jsem nespalovala tuk tak rychle a necítila se tak dobře. Mé trávení a pleť jsou mnohem lepší. Stručně řečeno, mám pocit, že mám zdravější a zdatnější tělo. A jak vidíte, má to docela dobrý vliv i na mou náladu!“

Když mi to řekla, chtěla jsem vědět víc. Vím, že moje kamarádka s tím předtím hodně bojovala, a pokud to fungovalo u ní, možná by to mohlo fungovat i u mě. 

Podívala jsem se na webové stránky společnosti Sensilab, která vyrábí Hepafar, a viděla jsem, že má vynikající recenze a miliony zákazníků.

Není to poprvé, co jsem takový produkt testovala, ale rozhodla jsem se ho ze zvědavosti vyzkoušet. Produkt také nabízí záruku vrácení peněz, takže jsem si myslela, že v nejhorším případě, pokud to nebude fungovat, dostanu své peníze zpět.

Kamarádka mi řekla, že pro dosažení nejlepších výsledků je vhodné užívat výrobky Hepafar po dobu tří měsíců. Proto jsem si vybrala možnost předobjednávky, která nabízí balení Hepafar se slevou navíc. Produkt jsem obdržela za několik dní.

Začala jsem užívat 1 kapsli Hepafar Forte dvakrát denně a po jednom z denních jídel jsem vypila sklenici nápoje Hepafar Fibers. Musím říct, že výsledky byly překvapivé, a to v dobrém slova smyslu.

Mohu upřímně říci, že jsem díky tomuto produktu získala zpět svůj život

Jaký je tedy můj názor na tento produkt?

Budu upřímná: v prvních dnech se toho moc nestalo. Nezaznamenala jsem žádné zvláštní účinky. Ale po týdnu jsem začala pozorovat skutečný rozdíl.

Nejprve jsem si všimla, že mám mnohem více energie než obvykle. I bez kávy jsem byla mnohem méně unavená, než jsem čekala, a moje produktivita v práci se zvýšila. Samozřejmě jsem stále někdy unavená, zejména když se dostatečně nevyspím.

Ale po používání těchto dvou produktů bych řekla, že mám teď po většinu času více energie. Další věc, které jsem si všimla, je, že se mi výrazně zlepšilo trávení. 

Když jsem se cítila celkově lépe, bylo mnohem snazší začít o sebe pečovat a jíst zdravá a vyvážená jídla téměř každý den. 

Po několika měsících jsem, aniž bych si to uvědomovala, hodně zhubla, zejména v mé hlavní problémové oblasti - na břiše. Díky zdravějšímu životnímu stylu a nově nalezené motivaci jsem si také všimla, že moje pleť vypadá lépe. 

Závěrem mohu objektivně říci, že mi tento přírodní přípravek velmi pomohl a mám upřímný pocit, že jsem získala zpět svůj život. 

Nechápejte mě špatně: není to zázračný produkt; chvíli trvá, než začne fungovat. Pokud se však potýkáte s nadváhou a nedostatkem energie, očista a podpora jater pomocí produktů Hepafar může změnit svět! 

Může to znít hloupě, ale někdy i taková malá změna v denním režimu může mít obrovský vliv na naši pohodu a život. To byl můj případ a doufám, že to bude i váš případ. 


S pozdravem,

Petra

*Poznámka: Účinky produktu se mohou u jednotlivých osob lišit a mohou se lišit od účinků popsaných na webových stránkách. Naše výrobky nejsou určeny k prevenci, léčbě nebo vyléčení jakéhokoli onemocnění nebo závažné nemoci. Je důležité dodržovat vyváženou stravu a zdravý životní styl. 

**Zdroj: Mitra, Souveek et al. "Epidemiology of non-alcoholic and alcoholic fatty liver diseases.” Translational gastroenterology and hepatology vol. 5 16. 5. 4. 2020, doi:10.21037/tgh.2019.09.08

Produkty pro vás

DETOX & HUBNUTÍ
-52%
Speciální cena 1 066 Kč Běžná cena 2 239 Kč
Zobrazit produkt
JÁTRA / PROTI STRESU
-50%
Speciální cena 757 Kč Běžná cena 1 505 Kč
Zobrazit produkt