Shelly má velmi pozitivní zkušenost s AdrenaLux

Shelly je 41letá sociální pracovnice z Velké Británie: „Nejsem žádné tintítko, ale kus ženy s velikostí 42. Poté, co jsem se před 6 lety stala sociální pracovnicí, jsem hodně přibrala. Dříve jsem pracovala v nemocnici a pořád jsem byla v pohybu, takže to nebyl problém.”

image

Přibývání na váze se stalo pro Shelly zátěží, protože jí často chyběla energie. Hlavními viníky pro její přírůstek na váze byly zvýšená chuť k jídlu a neustálé touhy po sladkém, vše kvůli stresujícímu pracovnímu prostředí. „Moje váha mě obtěžovala. Snažila jsem se cvičit několikrát týdně, ale po stresujícím dni v práci jsem často bojovala s motivací.”

A pak se objevil AdrenaLux

Při hledání produktů, které zvyšují hladinu energie a redukují hmotnost, doporučila jí její přítelkyně AdrenaLux: „Líbil se mi nápad vyzkoušet Adrenalux kvůli přírodním složkám.“

Už po 3 dnech pocítila zlepšení

„Všimla jsem si, že to mělo pozitivní vliv na mou náladu a soustředění už po 3 dnech používání. Nyní AdrenaLux užívám měsíc a mohu říci, že na mě stále má pozitivní vliv. Ani nepociťuji žádné nepříjemné vedlejší účinky.”

AdrenaLux změnil Shelly život. Nyní se dokáže mnohem lépe vypořádat se stresem a daří se jí držet touhy po sladkém pod kontrolou.

„Moje práce neustále způsobuje pocit vyhoření a nyní cítím pozitivní změnu hned ráno po probuzení. Cítím se lépe. Zlepšila se také moje schopnost udržet soustředění po celý den. Určitě bych tento produkt doporučila.”

AdrenaLux – dokonalá podpora nadledvinek (které produkují stresový hormon kortizol).

  • Vyrovnává příznaky fyzického a psychického stresu
  • Snižuje příznaky pocitu vyhoření
  • Zabraňuje přírůstku hmotnosti
  • Zvyšuje úroveň energie
  • 100% přírodní produkt s výtažky ze tří silných adaptogenních rostlin, které zvyšují odolnost vůči stresu

Mohlo by vás zajímat