Eva: „Myslela jsem, že nafouklá, unavená a podrážděná budu věčně.“

Když bylo Evě 42 let, začala trpět nespavostí, kvůli které se cítila podrážděná a neustále unavená. Začala také přibírat, především v oblasti břicha. A ke všemu byla neustále nafouklá, takže vypadala, že váží mnohem víc, než ve skutečnosti vážila.

Po měsících boje konečně objevila příčinu svých problémů. Dnes je její život úplně jiný: „Spím teď jako miminko a už se necítím nadmutá, těžká, vyčerpaná ani náladová. Škoda, že jsem o těchto přírodních kapslích nevěděla dřív!“

Eva recenze

„Krevní test odhalil, jak moc jsou moje hormony rozhozené.“

„Když se problémy objevily, snažila jsem se jich nejprve zbavit sama. Po dvou měsících neúspěšných pokusů a trápení jsem ale nakonec podlehla a objednala se k lékařce.

Když jsem se své lékařce svěřila se svými problémy, okamžitě usoudila, že mám problémy s hormonální nerovnováhou. Poslala mě na krevní testy a výsledky byly šokující – moje hladina estrogenu byla úplně mimo tabulky!“

„Konečně jsem dostala odpověď na všechny své problémy.“

„Zjistila jsem, že mám tzv. estrogenovou dominanci, hormonální nerovnováhu, která se projevuje přibíráním na váze, problémy se spánkem, nadýmáním, podrážděností a únavou. Když jsem se to dozvěděla, cítila jsem, jak se mi neskutečně ulevilo, protože jsem konečně věděla, co se se mnou děje.

Když jsem přišla domů, začala jsem hledat řešení na internetu a narazila jsem na zcela přírodní produkt, EstroLux.“

Opravdu lze obnovit hormonální rovnováhu přirozenou cestou?

„Než jsem začala měnit celý svůj životní styl, rozhodla jsem se vyzkoušet EstroLux. Velmi se mi líbilo, že byl výrobek přírodní – obsahoval pouze bylinky, řasy a vitamíny. Zároveň jsem však byla skeptická. Opravdu se dá hormonální nerovnováha napravit přirozenou cestou? Zdálo se mi to příliš dobré na to, aby to byla pravda.“

„Moje problémy se spánkem a kila navíc zmizely!“

„První změny byly nenápadné – s každou další nocí jsem lépe spala a měla jsem více energie po celý den. Pomalu jsem se opět vracela ke svému starému, radostnému já. Po měsíci se můj biorytmus zcela vrátil do správných kolejí – spala jsem solidních osm hodin!

Také jsem začala ztrácet všechna ta kila navíc a přestala jsem se nadýmat. Nemyslela jsem si, že můj břišní tuk souvisí s dominantním estrogenem, ale jakmile moje břicho začalo mizet, byla jsem o tom přesvědčena!“

„Teď už to vím – hormony lze vyrovnat přirozenou cestou!“

„Po 2 měsících užívání EstroLuxu byly mé problémy pryč. Protože jsem měla mnohem více energie, začala jsem dokonce znovu jezdit na kole! Díky tomu jsem začala ztrácet tuk, kterého jsem se nemohla zbavit celé roky.

Také jsem se rozhodla nechat si znovu udělat krevní testy a ukázalo se, že moje hormony jsou v dokonalé rovnováze. Teď už je to oficiální – hormonální rovnováhu lze rozhodně obnovit přirozenou cestou!“

Dominance estrogenu, epidemie 21. století

Příčinou Eviných potíží se spánkem, obezity, nadýmání a únavy byla dominance estrogenu, což je jedna z nejčastějších hormonálních nerovnováh u moderních žen.

Důvodem je zatížení životního prostředí xenoestrogeny neboli hormonálními (endokrinními) disruptory. Tyto umělé chemické látky mají podobnou chemickou strukturu jako estrogen a napodobují jeho funkce v těle. Xenoestrogeny najdete v mikroplastech, konvenčně chovaných mléčných a masných výrobcích, kosmetice, make-upu atd. 

Tisíce žen obnovily svou hormonální rovnováhu pomocí EstroLuxu

EstroLux obsahuje přírodní a účinné aktivní složky, které společně obnovují hormonální rovnováhu a zvrátí nepříjemné příznaky vysoké hladiny estrogenu. Jedná se o jediný trojitý estrogenový detox na trhu, což znamená, že nejen vyrovnává přebytečný estrogen, ale také jej odbourává a vylučuje játry a střevy. 

Pokud si myslíte, že se potýkáte s hormonální nerovnováhou, EstroLux je ideální volbou pro přírodní hormonální detoxikaci. Důvěřují mu lékaři a odborníci na výživu a je podpořen mnoha svědectvími žen, jako je Eva, které s pomocí EstroLuxu dostaly své hormony a život zpět do správných kolejí.  

Produkty pro vás

HORMONÁLNÍ ROVNOVÁHA
-60%
Speciální cena 874 Kč Běžná cena 2 193 Kč
Zobrazit produkt
HORMONÁLNÍ ROVNOVÁHA
-51%
Speciální cena 712 Kč Běžná cena 1 462 Kč
Zobrazit produkt