Proč je předplatné doplňků stravy budoucností duševní pohody

Nákupem doplňků stravy po jednom balení pravděpodobně nezískáte jejich plný účinek. Proč? Totiž, aby doplňky stravy začaly skutečně působit, je třeba je uživat delší dobu. Takže sáhnout po nich tu a tam, když si myslíte, že vaše tělo potřebuje další podporu, nestačí. 

Subscribe for maximum benefits

Existuje však mnohem lepší možnost, která vám usnadní jejich dlouhodobé užívání: předplatné doplňků stravy. A my vám nabízíme návod, jak vám pomůže ušetřit spoustu peněz! 

Proč odborníci doporučují dlouhodobé užívání doplňků

Dlouhodobé užívání doplňků stravy je stálou investicí do vašeho zdraví. Nedostatek vitamínů, hormonální nervnováha a další zdravotní problémy obvykle nevzniknou přes noc – a ani je za jednu noc nedokážete vyřešit. Všechny doplňky potřebují čas, aby mohly začít působit na buněčné úrovni.

Je důležité poskytovat tělu podporu dlouhodobým užíváním, protože některé živiny jsou prospěšné pouze tehdy, když se v těle časem nahromadí, zatímco jiné se v těle vůbec neukládají. U takových to znamená, že je pravděpodobně budete muset doplňovat každý den.

Vezměte si například doplňky stravy pro pleť a vlasy. Složky jako kolagen, biotin a antioxidanty podporují pružnost pokožky a růst vlasů, ale tyto změny se obvykle projeví až po několika týdnech nebo dokonce měsících. Kůže má více vrstev, jejichž obnova může trvat dlouho a vzhledem k přirozenému procesu růstu vlasů může trvat dlouho, než si všimnete změny jejich délky nebo struktury.

Hormonální doplňky, jako jsou ty zaměřené na zdraví štítné žlázy nebo nadledvinek, často vyžadují nepřetržité užívání, aby došlo k dlouhodobému udržování rovnováhy. Tyto doplňky působí postupně, aby obnovily hormonální harmonii.

Některé vitamíny, jako například vitamín D, je doporučeno užívat bez přestávky, zejména v obdobích s omezeným slunečním zářením. Stejně tak můžeme sáhnout po doplňcích stravy na posílení imunity, především v chladnějším období. Daleko prospěšnější pro náš organimus ale bude, pokud je začneme užívat s dostatečným předstihem, než naplno propukne chřipková sezóna.

Jak dlouho byste tedy měli užívat doplňky stravy? Obecně platí, že u většiny doplňků odborníci doporučují 3-6 měsíců, aby byly účinky skutečně znatelné. 

Co je to předplatné doplňků stravy?

Předplatné doplňků stravy vám usnadní učinit z vašeho zdraví a duševní pohody prioritu. Znamená to, že vybrané doplňky stravy vám budou doručovány až ke dveřím a to přesně tehdy, kdy je budete potřebovat, takže je budete moci užívat důsledně. 

Pokud si předplatíte doplňky stravy, nemusíte vynechat užívání na jediný den a ani se nemusíte starat o doobjednávání pokaždé, když vám dojdou zásoby! Pokud víte, že vám přijde zásilka s vašimi doplňky pokaždé, když ji budete potřebovat, je pravděpodobnější, že budete doplňky stravy užívat pravidelně.

Předplatné navíc obvykle nabízí dodatečné slevy a další výhody, a proto jsou cenově výhodnější volbou.

Proč byste si měli vybrat Sensilab předplatné

Možnost předplatného nabízíme pro všechny naše produkty, protože nechceme, aby vám vaše oblíbené Sensilab produkty nikdy došly! 

Dbejte na své nutriční potřeby a vyhněte se problémům s doobjednáváním produktů, když vám dojdou. Předplatné Sensilab navíc nabízí dodatečnou 17% slevu. A nemusíte se obávat ani nákladů na doručení – všechny objednávky v rámci přeplatného mají dopravu zdarma.

Nepřekvapí vás ani žádné skryté náklady ani poplatky. Cena, za kterou jste si produkt objednali poprvé, vám zůstane zachována, i když se cena produktu v našem obchodě v průběhu času změní. Navíc, pokud dojde k poklesu zásob, nabízíme vám přednostní přístup.

Jako poděkování za vaši věrnost nabízíme ke každé opakované objednávce dárky zdarma.

Předplatné je také zcela bez rizika: můžete jej totiž kdykoliv zrušit! 

Tady jsou oblíbené produkty, které si naši zákazníci rádi přeplácejí!

Vyrovnejte hladinu estrogenu pomocí EstroLuxu

Pokud se potýkáte s přibíráním na váze, nadýmáním, celulitidou, problémy se spánkem, únavou... Je možné, že se potýkáte s nadbytkem estrogenu. Náš bestseller EstroLux poskytuje přirozenou hormonální detoxikaci a obnovuje vaši hormonální rovnováhu.

Tento přípravek užívejte nejméně 3-4 měsíce, abyste zaznamenali první účinky detoxikace těla od přebytečného estrogenu, ale pro podporu celkové hormonální rovnováhy a pohody se doporučuje jeho dlouhodobé užívání. 

Podpořte svou štítnou žlázu s ThyroLuxem

Naši spokojení zákazníci uvádějí, že pravidelné užívání přípravku ThyroLu jim pomohlo vyrovnat hormony štítné žlázy, což vedlo k úbytku hmotnosti, lepšímu soustředění, silnějším vlasům a nehtům a lepší kvalitě pleti!

Přestože přípravek ThyroLux poskytuje rychlé výsledky, vaše štítná žláza může potřebovat rychlou podporu. Pro dosažení optimálních výsledků doporučujeme přípravek používat nejméně 6 měsíců. 

Pro podporu během (peri)menopauzy: M-Pause!

Nenechte hormonální nerovnováhu ovládnout váš život během (peri)menopauzy! M-Pause nabízí úlevu od návalů horka, nočního pocení a dalších nepříjemných příznaků.

Většina našich zákaznic uvádí, že po 2 až 3 měsících pravidelného užívání během perimenopauzy nebo menopauzy pocítila úlevu, ale produkt můžete užívat tak dlouho, jak dlouho váš přechod trvá.

Dokonalé složení pečující o pokožku: UNDO hydrolyzovaný mořský kolagen

Tento lahodný nápoj s příchutí borůvek obsahuje špičkový kolagen a kyselinu hyaluronovou, dvě klíčové složky, které udržují vaši pleť zdravou a mladistvou.

Po několika týdnech zaznamenáte určité účinky kolagenu na zpevnění pleti, ale plný účinek se dostaví přibližně po 3 až 6 měsících. Protože však produkte kolagenu v těle s přibývajícím věkem stále klesá, můžete přípravek užívat i trvale. 

Produkty pro vás

JÁTRA
-62%
Speciální cena 607 Kč Běžná cena 1 600 Kč
Zobrazit produkt