Avenobo Curcuma: jako běžná kurkuma, jen 185x účinější!

O čem si odborníci na výživu myslí, že je nejlepší superpotravinou? Většina by pravděpodobně doporučovala kurkumu. Kurkuma bohužel není dostatečně účinná jako koření a ne všechny tobolky s kurkumou jsou dostatečně silné. Existují však kapsle s kurkumou v tekuté formě, které poskytují vynikající vstřebávání a tím i všechny úžasné výhody tohoto zázračného koření!

image

Existuje mnoho tvrzení o účinku kurkuminu na zdraví, hlavní účinné látce kurkumy. Protože toto prastaré zlaté koření poskytuje řadu výhod pro zdravé tělo i mysl, používá se již tisíce let na různé terapeutické účely. Kurkuma se dnes používá pro gastronomii, zdraví i krásu.

Abyste však co nejlépe využili všechny její výhody, musíte kurkumu brát ve správné formě!

V čem je háček?

Bohužel, jen malé množství kurkuminu se absorbuje do buněk. To znamená, že kurkuma ve formě koření nebo dokonce doplňku výživy nemusí poskytovat všechny zdravotní výhody a většina se vylučuje z těla.

Samotná biologická dostupnost kurkuminu je velmi nízká. To znamená, že naše těla nemohou plně využívat pozitivní výhody kurkuminu. Pomocí doplňků výživy se však může zvýšit absorpční kapacita kurkuminu.

Které doplňky výživy poskytují dostatečnou sílu kurkuminu?

Abyste mohli pocítit množství výhod této superpotraviny na vašem zdraví, je důležité sáhnout po doplňcích výživy s vysokou biologickou dostupností.

Většina doplňků výživy používá ke zvýšení biologické dostupnosti buď piperin (extrakt z černého pepře), nebo éterické oleje z kurkumy. Tímto způsobem je možné dosáhnout větší biologickou dostupnost, a to o cca 20x. Existují však turmerické kapsle, které mají 185-krát lepší biologickou dostupnost!

Po mnoha rozsáhlých studiích jsme vyvinuli zcela nový přístup pro zlepšení biologické dostupnosti kurkuminu. Přeměnou kurkuminu na tekutou micelární formu je zaručena nejlepší možná absorpční kapacita! To umožňuje Avenobo Curcumě efektivněji se dostat do krve.

Je rozdíl skutečně tak velký?

Rozdíl mezi kapslemi Avenobo Curcuma a podobnými výrobky na trhu není jen velký - je obrovský!

Nejmodernější klinická studie Německého ministerstva školství a výzkumu potvrzuje, že Avenobo Curcuma má 185-krát větší biologickou dostupnost než běžné doplňky kurkumy a je 20-krát lepší než mikronizovaná forma.

Avenobo Curcuma je ve skutečnosti tak účinná, že síla jedné kapsle se rovná síle 20 obyčejných kapslí s 80% kurkuminu.

To však není všechno! Tento inovativní doplněk výživy je stále účinný i po 24 hodinách (změřilo se 75-krát více kurkuminu ve srovnání s testovanými osobami, které užívaly pravidelně nativní kurkumin a 21-krát více, než u kurkuminu v mikronizované formě po 24 hodinách orálního podávání).

S přísadou navíc pro silnější zdraví!

Abychom vašemu tělu poskytli další podporu, přidali jsme do našich kapslí i vitamín D3. V kombinaci s kurkuminem vitamín D zlepšuje schopnost vstřebávání vápníku a fosforu, reguluje dělení buněk a pomáhá udržovat normální funkci kostí a svalů.

Nové JÁ!

Díky osvědčeným výsledkům našich kapslí Avenobo Curcumy se můžete těšit na množství pozitivních výhod: lepší zdraví pokožky, lepší trávení, méně žaludečních potíží, lepší paměť, méně bolestí svalů a kloubů a méně hromadění tuků v játrech.

Buďte zdravější a šťastnější pouze s 1 až 2 kapslemi denně!

Produkty pro vás

KURKUMA
-50%
Speciální cena 649 Kč Běžná cena 1 298 Kč
Zobrazit produkt

Mohlo by vás zajímat