Jak efektivněji spalovat tuk?

Léto se blíží a s ním i příprava do plavek a na pláž. Zajímá vás, jak podpořit a urychlit spalování tuků? 

image

Ananas jako spalovač tuků

Pravděpodobně jste slyšeli o takzvaných jídlech, které pomáhají spalovat tuky. Jedná se o potraviny, které stimulují metabolismus pomocí termogeneze – procesu, při kterém tělo produkuje teplo, a tím podporuje spalování tuků.

Jedním z nejlepších potravin pro spalování tuků je určitě ananas. Mezi jeho nejznámější výhody patří:

  • Pomáhá udržovat hladinu cukru v krvi a cholesterol pod kontrolou. Toto ovoce obsahuje menší množtví cukru, takže se doporučuje rovněž i pro diabetiky. Má také vysoký obsah vlákniny, což snižuje absorpci cholesterolu v krvi.
  • Pomáhá zmírnit příznaky zácpy díky vysokému obsahu vlákniny.
  • Díky obsahu bromelainu má blahodárné protizánětlivé vlastnosti. Používá se k léčbě stavů, jako je cystitida, gastritida a urologické choroby.

Vlastnosti ananasu pro spalování tuků

Ananas obsahuje složku zvanou bromelain, která je známá svými vlastnostmi spalování tuků. Tato látka podporuje trávení a urychluje metabolismus, protože pomáhá rozkládat potravinové proteiny, jakmile se ocitnou v našem žaludku.

Ananas má také diuretickou anticelulitidovou funkci. Obsahuje organické kyseliny, které mohou účinně bojovat proti zadržování vody, hlavní příčině celulitidy. Když celulitida dosáhne škodlivé úrovně pro tkáně, vytváří na naší kůži hrudky a jamky, tzv. „pomerančovou kůži.”

Spalování tuku pomocí extrémního spalovače tuku! 

Pokud nejste zrovna milovník ananasu, nebo jenom chcete podpořit spalování tuku více, můžete vyzkoušet naši novinku – nápoj FatBurn XXL. Tento lahodný tropický nápoj s příchutí manga obsahuje 1 000 mgL-karnitinu, 1 000 mgextraktu z maté a 700 mg guarany pro EXTRÉMNÍ spalování tuku a pořádnou dávku energie!

Nápoj podporuje termogenní vlastnosti těla, které zvyšují vnitřní teplotu těla a urychlují spalování tuků během fyzické aktivity, a to i několik hodin po tréninku. Vyzkoušejte jej ještě dnes!!

Produkty pro vás