Francesco: „Moje trávení se zlepšilo, zbavil jsem se nadýmání a zhubl jsem“

Francesco, fyzioterapeut pracující v nemocnici, si nedávno začal uvědomovat, že přibírá na váze.

image

Ačkoli Francesco popisuje svoji postavu jako normální, spíše svalnatou, v posledních letech přibral na váze, začal bojovat i se svým sebevědomím a uvědomil si, že se necítí dobře ve svém vlastním těle.

Na začátku byl skeptický…

O čaji a kapslích Hepafar se dozvěděl prostřednictvím reklamy na Facebooku: „Zpočátku jsem byl skeptický. Zaujal mě obal, zdál se mi poutavý. Při čtení složení jsem se nechal zcela přesvědčit.”

Francesco nyní již šest měsíců užívá čaj na očistu jater Hepafar Liver Cleanse Tea a kapsle Hepafar Forte a s potěšením konstatuje, že situace se velmi zlepšila.

„První změny se objevily již po 3 měsících!

„Moje trávení se zlepšilo, zbavil jsem se nadýmání a zhubl jsem. Kromě toho se mi zlepšil spánek, takže se ráno cítím odpočatý, a skvělé je i to, že mi padne všechno moje oblečení, které mi dříve bylo těsné.”

Vše závisí na našich játrech

Nedostatek pohybu, jak tomu bylo v případě Francesca, jakož i stres, těžká jídla a alkohol jsou jen některé z faktorů, které nadměrně zatěžují naše játra. A protože přetížená játra nebolí, nic s tím neděláme! Jinými slovy: preventivní péče je nezbytná!

Játra mají více než 500 klíčových funkcí, proto má jistě smysl dobře je chránit!

„S těmito doplňky budu absolutně pokračovat!“

Na otázku, jak tyto produkty změnily jeho život, Francesco odpovídá: „Výrazně mi zlepšily život. Opravdu je doporučuji!”

Na základě studií společnosti Sensilab a recenzí zákazníků můžete i vy očekávat, že produkty Hepafar očistí vaše tělo, zlepší hladinu energie, vyplaví toxiny a zrevitalizují vaše játra.

Naše čajová směs s přírodními složkami je šetrným pomocníkem jater: ostropestřec mariánský, zelený čaj, kořen lopuchu a pampeliška jsou dokonalou kombinací složek v boji proti nadýmání, přebytečnému tuku, nízké hladině energie a nadměrným kilům v oblasti břicha.

10krát biologicky dostupnější než podobné produkty

A pokud jde o Hepafar Forte, bylo dokonce vědecky dokázáno, že je 10krát biologicky dostupnější než podobné produkty! Obsahuje fosfokomplexný silybin, patentovanou formu silybinu z ostropestřce mariánského, která umožňuje naším játrům využít ostropestřec mariánský až 10krát efektivněji.

Pokud k tomu přidáte artyčok, vitamin E a extrakt z černého pepře s 95 % piperinu, jste na nejlepší cestě k udržení zdravé funkce jater.

Chybí vám vaše staré já? 

Pokud máte pocit, že je nejvyšší čas opět se cítit jako dříve a zdravěji, proč nezačít ještě dnes s našimi revolučními přípravky?

Navíc, každý zákazník dostane dárek – elektronickou knihu od Sensilabu, která je plná zdraví prospěšných tipů, výživových rad a chutných receptů, abyste mohli ke zlepšení sebe sama přistupovat komplexně.

Získejte celý balíček ještě teď, s úžasnou slevou!

*Účinky produktu se mohou u jednotlivých osob lišit a mohou se lišit od účinků popsaných na webové stránce.

Produkty pro vás

JÁTRA
-54%
Speciální cena 674 Kč Běžná cena 1 464 Kč
Zobrazit produkt
JÁTRA
-50%
Speciální cena 363 Kč Běžná cena 727 Kč
Zobrazit produkt