Hormony, které znemožňují hubnutí

Nejaktivnějšími hormony, které působí jako „blokátory“ procesu hubnutí, jsou estrogeny a hormony štítné žlázy.

image

Tyto 2 hormony mohou zpomalit nebo dokonce blokovat proces spalování tuků. Výsledek? Tuk na břiše, pažích, stehnech nebo zadku... nevypadá dobře. A nejotravnější věcí je, že žádná dieta zřejmě nepomůže!

Cítíte se uvězněni v těle, které nepoznáváte? Cítíte příznaky, které vás znepokojují?

Miliony žen a mužů trpí hormonálními poruchami! Většina má příznaky jako: zpomalený metabolismus, takže bez ohledu na to, co jedí, se tuk nadále ukládá, nízká hladina energie, špatná kvalita spánku a schopnost soustředit se a řešit každodenní úkoly je snížena.

Řešení? Regulace hladiny hormonů! Ale jak to uděláme?

Hormony štítné žlázy

Hormony štítné žlázy jsou produkovány štítnou žlázou, která se nachází v oblasti krku. Hormony štítné žlázy jsou ty, které řídí metabolismus. Pokud je syntéza hormonů štítné žlázy příliš pomalá, metabolismus se zpomalí. Následek? Místo spalování kalorií je tělo přemění v tukové zásoby. Celý den nemusíte nic jíst ale stále nebudete hubnout. Kromě toho budete cítit nepřetržitou únavu, budete trpět nesnášenlivostí, častým nachlazením, začnou vám vypadávat vlasy a vaše schopnost soustředit se bude na nejnižší úrovni.

Regulujte hladinu hormonů štítné žlázy s přírodním produktem bez hormonů: Thyrolux. Obsahuje účinnou kombinaci 10 vysoce kvalitních bylinných látek bez hormonů, které podporují štítnou žlázu a účinně snižují příznaky.

  • vyrovnává hladinu hormonů štítné žlázy, pomáhá při hubnutí, zlepšuje schopnost koncentrace, posiluje vlasy a nehty.
  • zrychluje metabolismus a zvyšuje hladinu energie
  • stimuluje trávení a detoxikační proces
  • zmírňuje všechny hlavní problémy spojené s línou štítnou žlázou

Estrogen

Když hladiny estrogenu nejsou vyvážené, objeví se více příznaků, včetně neschopnosti zhubnout. Tuk uložený v dolní části břicha, v oblasti boků, celulitida, podrážděnost ... ano, toto vše je způsobeno nerovnováhou estrogenu a bez ohledu na to, jak moc sportujete, problém nebude vyřešen. A pokud tyto problémy nestačí, nerovnováha estrogenu ovlivňuje také hladinu hormonů štítné žlázy.

Regulujte hladinu estrogenu pomocí přípravku Estrolux. Přírodní produkt na bázi rostlinných výtažků, bez hormonů a obsahu sóji.

  • blokuje, deaktivuje a eliminuje přebytek estrogenu
  • stimuluje hubnutí, zejména v dolní části břicha a stehnech
  • snižuje výskyt výkyvů nálady
  • pomáhá zlepšit kvalitu spánku

Nenechte si ujít naše produkty pro hormonální rovnováhu a upravte hladinu hormonů přirozeně!