Mise: PLOCHÉ BŘICHO

Miki je profesionální hudebník a letos na podzim byl velmi aktivní. Intenzivně propaguje novou hudbu a i přes veškerý stres a nové závazky se cítí zdravěji než kdy předtím.

Nemusel dělat nic drastického. Miki našel jednoduchéřešení a zaznamenal změny už za první týden.

image

*[Výsledky se mohou u jednotlivých osob lišit. Pro hubnutí je důležité jíst rozmanitou stravu a vést zdravý životní styl]

Miki je hudebník na plný úvazek, který není přesně synonymem zdravého životního stylu. Když mu bylo 50, začal věnovat větší pozornost svému zdraví a chtěl se o sebe lépe postarat. Snadněji řečeno než uděláno, zejména když jste neustále na cestách, zkoušíte, nahráváte a vystupujete.

„Vyvážená strava, pravidelné cvičení a dostatek spánku je pro člověka někdy obtížné i při klasickém zaměstnání a pravidelném režimu. Představte si tedy můj otřesný rozvrh, když spím každý den na jiném místě a stravuji se, jak se mi to zrovna časově hodí. Moje žena je úžasná a ujišťuje se, že doma jíme zdravá vyvážená jídla. Ale když jsem na cestách a ještě k tomu v dobré společnosti – rád si dopřávám dobrého jídla a popíjím drink nebo dva.”

„Moje slabost je smažené kuře!"

Všichni máme své slabosti pokud jde o dietu a Mikiho slabost je smažené kuře. A pozdní večeře. A sladké a sycené nápoje.

Tyto stravovací návyky, kombinované s minimem fyzické aktivity, nekvalitním spánkem a nedostatkem hydratace, byly dokonalou kombinací pro ztrátu energie, hromadění tuku kolem břicha a přibývání na váze. Miki se ocitl v začarovaném kruhu.

„Když jsem poprvé začal přemýšlet o svém zdraví, rozhodl jsem se, že potřebuji velkou změnu. Kvůli mému životnímu stylu jsem byl jsem na cestě k vážným zdravotním problémům. Potřeboval jsem něco, co funguje! Když jsem otevřeně mluvil o svých problémech s přáteli, dostal jsem spoustu povzbuzení a tipů. Překvapilo mě, kolik lidí má podobné zkušenosti. Mnoho z nich uvedlo, že na vině mohou být zatížená játra.”

Výsledků si všiml po týdnu*

„Dělám-li něco, dělám to na 100 %. Jedu na plný plyn! Dnes ráno jsem začal a nelituji. Konzultoval jsem vše i s odborníkem na výživu, který mi také na základě krevních testů vysvětlil, kde dělám chyby co mohu nahradit na talíři a jak nejlépe mám zahájit změnu životosprávy.”

Změny životního stylu mohou být pro zdraví jater zásadní. Kdybychom jen mohli stisknout tlačítko, abychom se okamžitě stali zdravými, bohužel ale neexistuje. Miki ještě nedosáhl svého konečného cíle, ale dělá velký pokrok: „Výsledky stojí za námahu!“

Změny si všiml po týdnu* pravidelného používání produktů Hepafar forte a Adipoburn XXL: „Po jednom týdnu jsem zůstal beze slov, najednou jsem zapnul pásek o několik dírek pevněji! Když k tomu dojde, máte pocit, že neexistuje žádný vrchol hory, který byste nemohli dobýt. Už roky jsem se necítil dobře! “

*[Výsledky se mohou u jednotlivých osob lišit. Pro hubnutí je důležité jíst rozmanitou stravu a vést zdravý životní styl]

Očistěte také svá játra, detoxikujete své tělo a začněte překypovat energií a pohodou!

Rádi bychom vás na vaší cestě ke zdraví podpořili. Proto jsme pro vás vytvořili sadu Mise ploché břicho, která zahrnuje produkty, které jsou nyní v ještě lepší, vylepšené verzi!

Produkty pro vás

JÁTRA / PROTI STRESU
-50%
Speciální cena 757 Kč Běžná cena 1 505 Kč
Zobrazit produkt
DETOX & HUBNUTÍ
-52%
Speciální cena 1 066 Kč Běžná cena 2 239 Kč
Zobrazit produkt