5 kroků k dokonalé postavě do bikin

Teploty každým dnem rostou, oblečení, které nosíme, je stále lehčí a lehčí. Chtěli byste nosit šortky, které jste si koupili v loňském roce, ale kvůli několika málo získaným kilogramům je nemůžete dopnout? Co byste řekli, kdybyste mohli získat postavu bikin během několika dnů pomocí 5 jednoduchých kroků?

image

Pokud se vám podaří udělat každodenní rutinu z těchto 5 jednoduchých pravidel, ujišťujeme vás, že požadovaných výsledků se dočkáte již za pouhých 14 dní:

Voda je alfa a omega v jakékoli dietě

Pokud jste to ještě nevěděli, voda je v každé dietěnezbytná. Pokud je tělo dostatečně hydratované, bude fungovat správně, bude se přirozeně detoxikovat a navíc zhubnete extra kilogramy.

8 hodin spánku je nezbytných

Někdy se vzdáme kvalitního spánku pro jiné činnosti, jako jsou: večírky, práce nebo dokonce televize. Naše tělo si za to vybere svou daň. Většinou v podobě kilogramů navíc.

Vyvážená strava

Vyvážená strava je nezbytná. Co to znamená? Omezení konzumace sladkostí, jednoduchých uhlohydrátů, smažených potravin, zpracovaných potravin a zvýšená konzumace zeleniny, zdravých tuků a kvalitních bílkovin.

Odstraňte nadýmání a otoky s Adipoburn XXL

Vždy před zahájením hubnutí se musíme ujistit, že váš lymfatický systém funguje správně a eliminuje zadržovanou vodu. Adipoburn XXLresetuje lymfatický systém a tím vám pomůže odstranit přebytečnou vodu z těla a s ním i toxiny, které brání hubnutí. U Adipoburn XXL bylo vědecky dokázáno, že snižuje přebytečnou vodu v těle o 27 % a připravuje tělo na zdravé hubnutí

Zintenzivněte spalování tuků pomocí L-Karnitinu

Pro podporu hubnutí a spalování tuků doporučujeme denně konzumovat ampulku našeho spalovače tuku FatBurn XXL s obsahem L-Karnitinu, zeleného čaje a Garcinie Kambodžské. Silný a praktický spalovač tuku, který stimuluje spalování více tuku, a to i během odpočinku nebo při obvyklých každodenních činnostech.

Produkty pro vás