Pravý důvod proč se Vám NEDAŘÍ zhubnout a ŘEŠENÍ

Nespočet diet, nepraktické změny jídelníčku, bolest svalů, a přesto kila vytrvale zůstávají na břiše, zadních partiích a stehnech. Mnozí se cítí, že již vyzkoušeli všechno, ale výsledky byly vždy oddáleny. Takže co funguje? Zde odhalíme jeden z nejběžnějších důvodů proč nám kila nedávají sbohem a co vám může pomoci k dosažení vaší vysněné váhy.

image

Pravý důvod proč kila nemizí?

Většina lidí neselhává proto, že by nemohla najít tu pravou dietu. Dokonce i častá výmluva, že nemáme na cvičení a zdravou stravu čas je mylná. Pravý důvod proč většina lidí není schopná dietu dokončit je netrpělivost. I když většina lidí začne se změnou diety nebo s tréninkovým plánem, vrátí se ke svým starým zvykům po několika dnech – a důvod? Nedosáhli vytoužených výsledků tak rychle jako chtěli. Zdá se jim nemožné dosáhnout jejich cílů.

Většina lidí chce vidět výsledky rychle

Průzkumy potvrzují, že více jak 80 % respondentů uvádí, že potřebují shodit prvních pár kilo, aby zůstali motivovaní pokračovat. Více než jedna třetina pak uvádí, že úplně přestali s dietou, pokud se výsledky nedostavily rychle.

Pro mnohé je důvodem k netrpělivosti fakt, že již v minulosti zkusili nespočet diet a změn jídelíčku a jsou už velmi frustrovaní ještě předtím, než vůbec zkusí něco nového.

Dobrá, jsem netrpělivý/á, jak to mám i tak zvládnout?

Nicméně, pokud jste mnohem více netrpělivý/á než ostatní, nemusíte si zoufat. Jediná věc, kterou potřebujete je pomoc a motivace na začátku, abyste si všiml/a prvních výsledků.

Pokud máte stále pár kilo navíc, je velmi pravděpodobné, že část této váhy je kvůli zadržování vody ve vašem těle. Především, pokud někdy jíte zdravé svačinky a příliš mnoho soli, voda je vašem těle zadržována.

Toto nepříznivé zadržování vody může být zodpovědné za až 5 kg navíc na vaší váze.

Jedním z nejvíce účinných přírodních zástupců, které dokáží pomoci eliminovat tato hydratování, je opuncie. S jejím diuretickým účinkem opuncie jsou extrémně účinné v eliminování opuchlin a zadržování vody. V kombinaci s vyváženým stravováním, opuncie nám pomáhá zbavit se prvních pár kilo a udržet nás v pozornosti s malým úsilím.

Méně zadržované vody, ale žádný úbytek minerálů

Ale buďte opatrní! Tělo může ztrácet s přebytečnou vodou i důležité minerály. Nápoj WaterOut XXL nejen že pomáhá využívat mimořádnou sílu opuncie, ale v kombinaci opuncie a extraktu z petržele udržuje také rovnováhu minerálů v těle. S ideálním mixem ingrediencí, WaterOut XXL s ostropestřcem mariánským a extraktem z jávského čaje také podporuje zdravou funkci jater. Klinické studie ukázaly, že WaterOut XXLpomáhá eliminovat zadržování vody o 27 %, zlepšuje lymfatické funkce a pomáhá krevnímu oběhu.

Klinické studie:

1. Council study (2006) published in Phytotherapy Research 2009. (Bisson JF et al., Diuretic and antioxidant effects of Cacti-Nea™, a dehydrated water extract from prickly pear fruit, in rats). Available at: http://nexira.com

Produkty pro vás