Je čas dát sbohem příznakům (peri)menopauzy

Odborníci učinili převratný objev: konečně existuje odpověď na hormonální nerovnováhu během (peri)menopauzy!

Příznaky (peri)menopauzy zažívá nebo zažívalo 85 % žen. Mezi perimenopauzou (přechodným stavem před menopauzou) a menopauzou dochází u žen k výrazné hormonální nerovnováze, zejména v hladinách estrogenu, což může způsobit řadu někdy vysilujících příznaků. 

Nejčastějšími příznaky jsou návaly horka, noční pocení, problémy se spánkem, výkyvy nálad, zvýšená chuť k jídlu, přibývání na váze (zejména v oblasti břicha), vaginální suchost a ztráta libida. Šokující je, že tyto příznaky se mohou objevit již ve věku 30 let!

Odborníci na ženské zdraví v posledních letech hledají složky, které by mohly nabídnout podporu v tomto přechodném období života, a našli slibnou složku: extrakt z chmele!

Christina se již několik let potýká s příznaky (peri)menopauzy

Perimenopauza, přechodné období před menopauzou, může trvat až 10 let. Může mít dalekosáhlé následky, ovlivnit náš spánek, sebevědomí a schopnost žít naplno.

Christina se rozhodla vzít věci do vlastních rukou a koupila si M-Pause, vysoce kvalitní doplněk stravy na podporu menopauzy. 

„Nedávno jsem na internetu narazila na reklamu na tento produkt, který pro mě zněl ideálně. Obsahuje složky, o kterých jsem slyšela, že podporují ženský organismus během menopauzy: extrakt z chmele a černý jetel.“

„Udělal obrovský rozdíl!“

„M-Pause používám pravidelně už téměř 2* měsíce a je to opravdu velký rozdíl. Pociťuji méně návalů horka a nočního pocení a díky tomu mohu nyní lépe spát. Dokonce jsem i zhubla!

M-Pause obsahuje unikátní patentovanou formu chmelového extraktu Lifenol®. Studie ukazují, že může pomoci snížit návaly horka a noční pocení a výrazně zmírnit další problematické aspekty (peri)menopauzy, jako jsou podrážděnost, problémy se spánkem, bolesti hlavy, přibývání na váze, výkyvy nálad, problémy se soustředěním a nízká hladina energie. 

Kromě chmelového extraktu jsou do přípravku přidány i další složky na přírodní bázi, jako je černý jetel, který rovněž pomáhá zmírňovat příznaky menopauzy, a kořen čekanky, který podporuje trávení a hubnutí. Receptura je obohacena o černý pepř, který podporuje vstřebávání a zvyšuje účinnost ostatních složek. 

Jak výrobek funguje?

M-Pause s výtažky z chmele a černého jetele, bohatými na fytoestrogeny (látky rostlinného původu podobné estrogenu), reguluje hladinu estrogenu a poskytuje úlevu, kterou ženy v (peri)menopauze nutně potřebují. Studie** ukazují, že samotný extrakt z chmele Lifenol® snižuje návaly horka 4*x a noční pocení 2*x! Ale počkejte, to není všechno.

Dokáže také výrazně snížit nepříjemné příznaky, se kterými se ženy denně potýkají, včetně podrážděnosti, problémů se spánkem, bolestí hlavy, přibývání na váze, výkyvů nálad, problémů s koncentrací a nízké hladiny energie. Jeho mimořádně silné působení pomohlo ženám dosáhnout 2*násobného snížení perimenopauzálních a menopauzálních příznaků již po 6* týdnech!

Randomizovaná, dvojitě zaslepená, placebem kontrolovaná studie** potvrdila, že ženy měly 4*x méně návalů horka již po 6* týdnech užívání doplňků!

V kostce to znamená, že tento revoluční produkt na přírodní bázi může pomoci při (peri)menopauzálních příznacích, jako jsou: 

  • návaly horka a noční pocení, 
  • problémy se spánkem,
  • výkyvy nálad,
  • zvýšená chuť k jídlu a přibývání na váze,
  • ztráta libida.

Sarah konečně našla řešení pro návaly horka!

Po čtyřicítce začala Sarah pociťovat závažnější příznaky menopauzy. Dodržovala všechna obvyklá doporučení, zdravě se stravovala a cvičila, ale nic nepomáhalo.

„Nemohu být šťastnější!“

„Tento výrobek byl to jediné, co mi pomohlo. Nejhorší byly návaly horka, ty teď téměř vymizely. Nemůžu být šťastnější.“

Rychlá úleva od příznaků (peri)menopauzy

Může se lišit, jak rychle tento produkt přinese výsledky. Je důležité si uvědomit, že problémy spojené s (peri)menopauzou se mohou u jednotlivých žen značně lišit a že neexistuje řešení, které by přineslo výsledky již po jednom dni. Některé ženy mohou zaznamenat účinky během několika dnů, zatímco jiné mohou potřebovat trochu více času. Doporučujeme užívat přípravek nejméně 3 měsíce, ale v případě potřeby je zcela bezpečné užívat jej déle!

„Zaznamenala jsem rychlé zlepšení.“

Sarah tento výrobek ráda doporučuje všem na potkání. Je také vděčná za přídavek kořene čekanky, který podporuje trávení a hubnutí.

„Zaznamenala jsem rychlé zlepšení. Beru 1 kapsli každý den a rozdíl je viditelný. S radostí mohu oznámit, že po dlouhém období nepohodlí téměř zmizely návaly horka a noční pocení.“

Tento doplněk stravy je vynikající volbou

Nicola používá tento produkt již několik měsíců a je jedním z mnoha spokojených zákazníků.

„Dělá zázraky.“

„S radostí mohu oznámit, že tento výrobek dělá zázraky. Již po několika dnech jsem si všimla, že své problémy zvládám mnohem lépe, a od té doby se to jen zlepšuje. Používám ho již několik měsíců a mohu upřímně říci, že tento výrobek potřebuje každá žena v mém věku!“

Helen byla skeptická, ale ne na dlouho!

Helen měla problémy s návaly horka a nočním pocením, které byly tak intenzivní, že jí rušily noční spánek. Přestože je obvykle k doplňkům stravy trochu skeptická, rozhodla se odložit své pochybnosti a vyzkoušet tento výrobek. Ukázalo se, že je to přesně to, co potřebovala.

„Pořád jsem se potila a opravdu to ovlivňovalo mé sebevědomí. Naštěstí mi M-Pause doporučila kamarádka, která procházela menopauzou ve stejné době!“

„Netrvalo dlouho a produkt mě sám přesvědčil.“

„Po několika týdnech se život stal mnohem příjemnější. Nyní, když jej užívám několik měsíců, všechny negativní aspekty menopauzy ustoupily a já mám konečně pocit, že si mohu opět naplno užívat života.“

Helen nemůže být své kamarádce, která jí výrobek doporučila, vděčnější a nyní ho ráda doporučí i dalším ženám, které se potýkají se stejnými problémy.

Miliony žen se v tomto přechodném období svého života potýkají s problémy... ale nemusí to tak být!

Moderní životní styl to ženám neusnadňuje: stres, nadváha, příliš mnoho kofeinu – to vše může příznaky menopauzy zhoršovat. Existují i další faktory, které nemusíme brát hned v úvahu, jako je kouření, alkohol a dokonce i příliš mnoho kořeněných jídel!

Pomoci může snížení stresu a zdravý životní styl. Při návalech horka sáhněte po přenosném ventilátoru. U oblečení a lůžkovin volte přírodní materiály, jako je bavlna nebo len.

A nezapomeňte, že když všechno ostatní selže, mohou vám pomoci naše nejprodávanější kapsle M-Pause!

Synergie různých složek při dosahování společného cíle

Kromě neuvěřitelného patentovaného chmelového extraktu obsahuje přípravek i další účinné složky.

Černý jetel zvyšuje zklidňující účinky na menstruační příznaky a činí menopauzu klidnější a pohodlnější. Kořen čekanky urychluje trávení a podporuje ztrátu nadváhy. Černý pepř podporuje vstřebávání a zvyšuje účinnost ostatních složek.

Jaké účinky může přípravek mít:

  • zmírňuje nepříjemné pocity menopauzy,
  • podporuje dobrý spánek,
  • snižuje návaly horka, noční pocení a další příznaky menopauzy,
  • usnadňuje ztrátu nadváhy.

E-kniha ZDARMA s nejlepšími radami ohledně zdraví, zdravého stravování a receptů na zdravá jídla!

Přidejte se ke Gemmě a dalším spokojeným zákaznicím!

Po dvou měsících používání M-Pause nás Gemma kontaktovala, aby se s námi podělila o svůj příběh.

„Během menopauzy jsem měla velké problémy s nekonečným pocením a návaly horka. Měla jsem také spoustu zažívacích potíží. Celkově jsem se neustále cítila velmi nepříjemně.“

„Poměr ceny a kvality je jen těžko uvěřitelný!“

Dodává: „Lékař mi dal všechny obvyklé rady, ale nijak se mi neulevilo. Chtěla jsem něco na přírodní bázi, a tak jsem se rozhodla najít řešení sama. Naštěstí jsem narazila na M-Pause!“

„Po několika měsících mohu říci, že jsem neuvěřitelně ohromena. Je těžké uvěřit poměru cena/kvalita! Zlepšilo se mi trávení a zažívám výrazně méně návalů horka. Jediné, co mohu říct, je: Wow!“

Vicky konečně našla řešení

Stejně jako mnoho jiných žen, i Vicky pociťovala všechny typické příznaky menopauzy. Říká, že nejhorší byly návaly horka: „Musela jsem si s sebou nosit oblečení na převlečení. Nikdy jsem se nedokázala uvolnit a moje sebevědomí trpělo.“

Rychle si všimla zlepšení.

„Narazila jsem na reklamu na M-Pause na internetu a řekla si, že nemám co ztratit. Řekla jsem si, že než půjdu na hormonální léčbu, kterou mi doporučil lékař, vyzkouším něco s přírodními výtažky. Musím přiznat, že jsem moc nevěřila, že mi to pomůže.“

Po několika týdnech užívání přípravku M-Pause Vicky ráda přiznává, že se mýlila: „Hodně mi pomohl zlepšit život. Je velmi účinný a cenově dostupný!“

Boj s problémy (peri)menopauzy

M-Pause je tu proto, aby poskytl podporu, kterou každá žena potřebuje v boji s příznaky (peri)menopauzy! S vysoce účinným chmelovým extraktem a dalšími složkami na přírodní bázi!

Účinnost tohoto přípravku potvrzují nejen naše spokojené zákaznice, ale jeho pozitivní účinky potvrzují i klinické výzkumy!

Samotný chmelový extrakt Lifenol® dokáže snížit návaly horka 4*x a noční pocení 2*x! Dokáže také výrazně snížit nepříjemné příznaky, které ženy každodenně pociťují, včetně podrážděnosti, problémů se spánkem, bolestí hlavy, přibývání na váze, výkyvů nálad, problémů s koncentrací a nízké hladiny energie. Jeho mimořádně silné působení pomohlo ženám dosáhnout 2*x nižšího výskytu perimenopauzálních a menopauzálních příznaků již po 6* týdnech!

Černý jetel

Černý jetel se v tradiční medicíně používá již po staletí! Vědecký výzkum potvrdil, že může pomoci zmírnit zjevné příznaky menopauzy, jako jsou návaly horka, nadměrné pocení, neklid a podrážděnost.

S přídavkem černého jetele obsahuje tento přípravek vše, co potřebujete pro pohodlnější a klidnější menopauzu.

Mimořádné účinky!

Tisíce spokojených zákaznic již vyzkoušelo M-Pause a hlásí vynikající účinky! Zpětná vazba od našich zákaznic ukazuje, že pomáhá při menopauzálních příznacích, jako jsou:

  • návaly horka,
  • noční pocení,
  • problémy se spánkem,
  • přibývání na váze,
  • zažívací problémy.

Rychle se stává bestsellerem mezi produkty pro zdraví žen – a má k tomu dobrý důvod!

*Účinky používání výrobku se mohou u jednotlivých osob lišit a mohou se lišit od účinků popsaných na webových stránkách. Naše výrobky nejsou určeny k prevenci nebo léčbě jakéhokoli onemocnění nebo závažného stavu. Důležitá je pestrá a vyvážená strava a zdravý životní styl.

**Zdroje:

Heyerick, A., Vervarcke, S., Depypere, H., Bracke, M. and Keukeleire, D., 2006. A first prospective, randomised, double-blind, placebo-controlled study on the use of a standardised hop extract to alleviate menopausal discomforts. Maturitas, [online] 54(2), pp.164-175.

Produkty pro vás

HUBNUTÍ / HORMONÁLNÍ ROVNOVÁHA
-46%
Speciální cena 758 Kč Běžná cena 1 414 Kč
Zobrazit produkt