Simona: „Produkty fungovaly i v mém případě!”

Simona pracuje jako ekonomka a přiznává, že po 30 letech její sedavého životního stylu a nedostatku volného času začala velmi přibírat...

image

Vyzkoušela několik diet, ale pokaždé ji doběhl jojo efekt: zhubla asi 15 kilogramů, ale poté, co přestala následovat dietu, shozené kilogramy se vrátili zpět.

Touha vrátit se do své původní podoby a neriskovat výskyt zdravotních problémů vedla Simonu k tomu, aby pokračovala v hledání řešení problému své nadváhy.

Řešení našla online

„Rozhodla jsem se používat produkty Sensilab, protože jsou přírodní a na webu mě velmi oslovili," píše Simona.

Během prvního měsíce užívala AdipoSlim a FatBurn Extreme a během druhého měsíce se rozhodla užívat kombinaci: AquaSlim, FatBurn, AdipoSlim a NightBurn.

„Po prvním měsíci používání produktů jsem zhubla 5 kilogramů.“

Simona dokázala zhubnout 5 kilogramů za 1 měsíc. „Především jsem si všimla, že produkty Sensilab významně snižují chuť k jídlu,” říká Simona.

Ve druhém měsíci používání Simona zhubla další 3 kilogramy, celkem 8 kilogramů za 2 měsíce, bez námahy a radikálních změn!

„Nyní se cítím lépe“

Kromě hubnutí si Simona všimla i zrychlení metabolismu, vyšší odolnost vůči fyzické námaze, více energie během dne a klidnější spánek.

„Produkty fungovaly i v mém případě“

„Zjistila jsem, že vlastnosti výrobků a reference jsou skutečné, výrobky fungovaly i v mém případě!” Nadšeně nám píše Simona.

Simona bude tyto výrobky nadále používat, dokud nedosáhne vysněnou postavu.

Mohlo by vás zajímat