Tina: „Jsem upřímně přesvědčena, že UNDO Kolagenový nápoj mi opravdu pomáhá!“

61letá Tina je sociální pracovnice, která v současnosti opatruje i svou 96letou maminku. Když jí to čas dovolí, ráda čte, medituje, tráví čas ve společnosti svých přátel a občas si prohlédne film nebo seriál.

image

Na otázku o typu své pleti Tina odpovídá: „Vzhledem k mému věku je moje pleť zralá. Mé vlasy byly vždy husté, ale velmi jemné. Navzdory změnám, kterými moje pleť prošla v průběhu let, jsem obecně spokojena s tím, jak vypadám a jak se cítím ve svých 61 letech.“

To ovšem neznamená, že by si Tina, stejně jako my všichni, nechtěla navrátit mladistvou pleť a zlepšit celkovou kondici a pohyblivost!

Silná zastánkyně přírodních produktů

„Společnost Sensilab znám už dlouho, protože je to renomovaná značka ve Slovinsku. S výrobky UNDO mě seznámila moje dcera. Rozhodla jsem se je vyzkoušet, protože jsem velkou zastánkyní přírodních způsobů udržování zdravého a mladistvého vzhledu pleti.

Už dříve jsem znala i výhody kyseliny hyaluronové, takže objednání mého prvního kolagenového nápoje UNDO bylo jasnou volbou, protože obsahuje kombinaci kolagenu i kyseliny hyaluronové.“

Kolagen + kyselina hyaluronová = vynikající kombinace

Kolagen je nejrozšířenější bílkovina v našem těle a stavební prvek kožních tkání. Jelikož jeho produkce časem klesá, jeho doplňování je nezbytné, chceme-li dosáhnout regenerace pokožky zevnitř a získat zpět její pružnost a pevnost.

Jednou z hlavních funkcí kyseliny hyaluronové je hydratace – 1 gram kyseliny hyaluronové dokáže vázat až 1 litr vody. Tím se pokožka hydratuje a stává se plnější, což je nejlepší způsob, jak dosáhnout toho, aby rýhy a vrásky zmizely.

Kromě toho, že Tina znala výše uvedené, zjistila, že kolagenový nápoj UNDO je mimořádně chutný (přírodní příchuť borůvek) a praktický, protože se dodává v sáčcích, díky čemuž je výrobek ideální k tomu, abyste si jej mohli vzít kamkoli s sebou.

„Užívám ho už 6 měsíců, denně, a jsem velmi spokojená se zlepšeným zdravím své pokožky, vlasů a nehtů.“

První výsledky? Už po dvou měsících!

První výsledky se projevily již po dvou měsících. „Líbí se mi, jak se moje pleť cítí: vyživená a vypnutá. S přibývajícími léty jsem si všimla, že moje pleť je stále sušší a méně pružná, ale nyní je pružnější a pevnější. I když největší rozdíl byl na mé pleti, všimla jsem si, že i mé vlasy jsou hustější.“

Abychom to uzavřeli, jak se Tina cítí po již 6 měsících užívání Kolagenového nápoje UNDO?

„Cítím se dobře a sebevědomě. Jsem vděčná, že jsem našla doplněk stravy, který ve skutečnosti dělá zázraky. Po jeho pravidelném užívání jsem upřímně přesvědčena, že mi velmi pomáhá a že zpomaluje stárnutí mé pleti. Přestože jsem s práškem spokojená, těším se, že vyzkouším i kolagen ve formě malých ampulek!“