Brigitte ve svých 60 letech našla rovnováhu s naším produktem

Brigitte je 63 let a je v důchodu. Je poměrně aktivní a věnuje se nordic walkingu, plavání, józe, pilates a posilování. V důsledku menopauzy a hormonálních změn však Brigitte přibrala asi 15 kg.

Říká, že po 55. roce života začala být velmi nespokojená se svým vzhledem. Naštěstí objevila produkty Sensilab a nyní, ve svých 63 letech, je konečně opět spokojená se svým vzhledem.

Čtěte dál a dozvíte se více!

image

„Přírodní složky zklidnily mé tělo“

Brigitte během menopauzy zažila hormonální změny, které ovlivnily její pohodu, a proto se rozhodla hledat přírodní produkty, které by jí mohly pomoci: „Jsem od přírody zvědavá. Chtěla jsem vyzkoušet, jaké tyto produkty jsou, a přírodní složky zklidnily mé tělo.“

Od té doby vyzkoušela několik našich výrobků a všechny měly pozitivní vliv na její pohodu.

Produkt, který všechno změnil

Jedním z prvních produktů, na které se obrátila, byl AdrenaLux: „Když jsem ještě pracovala v noci a potřebovala jsem něco proti zvýšené hladině kortizolu, chtěla jsem nejprve vyzkoušet AdrenaLux. Dlouho jsem hledala podobný produkt a byla jsem velmi spokojená, protože se mi podařilo stabilizovat svou váhu. Dokonce jsem zhubla.

AdrenaLux mi pomohl najít emocionální rovnováhu a už jsem neměla chutě na jídlo mimo hlavní jídla.“

Přestože je nyní v důchodu a může v noci lépe spát, stále doporučuje AdrenaLux všem, kteří by z něj mohli mít prospěch.

Věděi jste, že...?

Ašvaganda je známá ájurvédská bylina, která se již po staletí používá ke zmírnění stresu, zvýšení hladiny energie a zlepšení koncentrace. Ashwagandha pochází z Indie a jihovýchodní Asie a její název znamená v sanskrtu „koňská vůně“, což odkazuje na silnou vůni byliny a její posilující účinky. Jedná se o adaptogen - látku, která pomáhá tělu vyrovnat se se stresem. Studie také ukazují, že může mít příznivý vliv na kvalitu spánku.1

„Tento produkt skutečně zlepšil můj život jako ženy“

Na začátku roku 2021 začala Brigitte užívat doplněk stravy EstroLux, aby si pomohla s některými příznaky menopauzy, které se u ní projevily v důsledku hormonální nerovnováhy. „Tento produkt skutečně zlepšil můj život jako ženy.“

Věděi jste, že...?

Změny hladin estrogenu mohou způsobit kolísání hmotnosti. Estradiol, forma estrogenu, je zodpovědný za regulaci metabolismu a tělesné hmotnosti. Fyzická aktivita je jedním z nejlepších způsobů, jak zvládnout přibývání na váze související s estrogeny.2

„Vynikající poměr cena/výkon“

Díky naší řadě produktů pro hormonální rovnováhu a některým z našich nejprodávanějších produktů pro hubnutí, jako jsou AdipoBurn, KiloVia a KiloShred, dosáhla Brigitte vyšší úrovně pohody a sebevědomí.

„Doufám, že se mi podaří zlepšit výsledky: chci snížit tuk na bocích a mít štíhlejší paže. Celkově jsem spokojená a už mi nedelá problém nosit dvoudílné plavky.

Je to skvělý poměr ceny a kvality,“ uzavírá.

image

Získejte úžasné příznivé účinky na zdraví s našimi produkty pro hormonální rovnováhu!

Moderní životní styl může mít negativní dopad na naše zdraví a hormonální nerovnováha postihuje miliony lidí na celém světě. Naše prémiová řada hormonálních doplňků může pomoci obnovit rovnováhu přirozenou cestou.

AdrenaLux je účinný přírodní doplněk stravy, který pomáhá zmírňovat stres regulací stresového hormonu kortizolu. Se dvěma nejsilnějšími rostlinnými adaptogeny: silným extraktem z ashwagandhy (Sensoril®) a ženšenu.

EstroLux zajišťuje přirozenou detoxikaci hormonů a pomáhá obnovit rovnováhu tím, že působí 3 v 1 –⁠ blokuje, deaktivuje a odstraňuje přebytečný estrogen.

*Účinky používání výrobku se mohou u jednotlivých osob lišit a mohou se lišit od účinků popsaných na webových stránkách. Naše produkty nejsou určeny k prevenci nebo léčbě jakýchkoli onemocnění nebo závažných stavů.

VIRI:

1Kubala, J. (2022, January 7). 9 proven health benefits of ashwagandha. Healthline. Retrieved August 4, 2022, from https://www.healthline.com/nutrition/ashwagandha

2 MediLexicon International. (n.d.). Estrogen and weight gain: Are they linked and how to manage it. Medical News Today. Retrieved August 4, 2022, from https://www.medicalnewstoday.com/articles/321837#other-reasons-for-estrogen-imbalance

Produkty pro vás

JÁTRA / PROTI STRESU
-50%
Speciální cena 757 Kč Běžná cena 1 505 Kč
Zobrazit produkt
SPALOVÁNÍ TUKŮ
-61%
Speciální cena 567 Kč Běžná cena 1 463 Kč
Zobrazit produkt