Christele našla rovnováhu

Christele, pracovitá matka tří dětí, ráda relaxuje procházkami v přírodě se svými přáteli a dětmi a vášnivě fotografuje. Kvůli náročnému, ale zároveň sedavému způsobu života, však pociťuje nedostatek energie. Potřebovala změnu... Přečtěte si, co našla!

image

Při hledání řešení svých problémů a pomoci získat zpět životní rovnováhu se obrátila na internet a tam našla ThyroLux.

„Získala jsem zpět spoustu energie!“

„Vysoce kvalitní složení, to, že výrobek neobsahuje hormony, a dobrý poměr ceny a kvality mě přesvědčily, abych výrobky vyzkoušela.“

Když už se rozhodla výrobky vyzkoušet, nebyla zklamaná!

ThyroLux jsem začala užívat před 6 měsíci a zaznamenala jsem zlepšení metabolismu i kvality spánku. Moje pleť a vlasy vypadají mnohem lépe. Znovu jsem se začala soustředit a zlepšila se mi nálada. Navíc jsem znovu získala spoustu energie!“

„ThyroLux mě zachránil!“

„ThyroLux mě zachránil! S menopauzou jsem pocítila hormonální nerovnováhu. ThyroLux a M-Pause mi společně pomohly cítit se klidnější a plná energie. Zejména s mými dětmi! Cítím se ve formě, a to i při mém sedavém způsobu života. Cítím se lehčí a moje vnitřní pohoda je lepší.“

A když se jí ptáme, zda by naše výrobky doporučila kamarádce, odpovídá: „Ano, doporučila!“

Hledáte v životě rovnováhu? Je právě tady.

ThyroLux podporuje metabolismus, zvyšuje hladinu energie a stará se o všechny hlavní problémy spojené s pomalou činností štítné žlázy, například nedostatek energie, jako pociťovala Christele.

M-Pause pomáhá při vyrovnávání hladiny estrogenu a výrazně zmírňuje perimenopauzální a menopauzální příznaky, snižuje noční pocení a návaly horka a usnadňuje hubnutí a udržení hmotnosti.

V obou případech se jedná o účinné produkty na rostlinné bázi a  bez hormonů! Zkombinujte je a dejte sbohem neustálé únavě, návalům horka a dalším příznakům spojeným s menopauzou!

*Účinky produktu se mohou u jednotlivých osob lišit a mohou se lišit od účinků popsaných na webových stránkách. Naše výrobky nejsou určeny k prevenci, léčbě nebo vyléčení jakéhokoli onemocnění nebo závažné nemoci. Důležité je udržovat vyváženou stravu a zdravý životní styl.

Produkty pro vás

JÁTRA / PROTI STRESU
-50%
Speciální cena 757 Kč Běžná cena 1 505 Kč
Zobrazit produkt
HORMONÁLNÍ ROVNOVÁHA
-60%
Speciální cena 874 Kč Běžná cena 2 193 Kč
Zobrazit produkt