Hormonální nerovnováha: symptom 21. století

Problémy, kterým Britta čelila, jsou známé mnohým z nás: nadváha, únava, nadýmání a špatný spánek, a to je jen několik z nich.

Víte, o čem mluvíme?

Mysleli jsme si to!

image

Pomoc! S mým tělem není něco v pořádku!  

Britta popisuje svoji postavu jako normální až střední. Dlouhou dobu ji trápily výkyvy nálad, pravidelná únava, neschopnost usnout, a také zvýšený stres jako důsledek zmíněných problémů.

Přestože Britta přesně věděla, že zdravější strava a cvičení by jí pomohly vyřešit mnohé z problémů, jednoduše si nedokázala najít čas a energii, aby pro to něco udělala. Pro zaneprázdněnou prodavačku, která nemá téměř žádný volný čas, bylo nemožné zvolnit tempo a celkově změnit svůj životní styl.

Může za to hormonální nerovnováha! 

Britta nevěděla, že za její problémy může hormonální nerovnováha, symptom 21. století. Příčina spočívá v tom, že je naše tělo zatíženo estrogeny. Stav, kdy je v našem těle nadbytek estrogenu, se nazývá estrogenová dominance.

Mohou ji způsobit xenoestrogeny nebo hormonální (endokrinní) disruptory. Tyto umělé chemické látky mají podobnou chemickou strukturu jako estrogen a napodobují jeho funkce v těle. 

Kde najdeme tyto disruptory? 

Hormonální disruptory se nacházejí ve věcech, na které byste pravděpodobně nikdy nepomysleli: v běžně vyprodukovaném mase a mléčných výrobcích, v hormonální substituční terapii, v některých šamponech a mýdlech, v avivážích a mikroplastech, které jsou dnes přítomny všude - od zdrojů vody až po všechny naše potraviny.

A co způsobuje estrogenová dominance?

Všechny problémy, se kterými se setkávala i Britta: obezita v oblasti břicha, nadýmání, celulitida, únava a celkový nedostatek motivace.

První výsledky jsou viditelné již po dvou týdnech!

Britta naštěstí na sociálních sítích narazila na EstroLux a po několika měsících užívání tohoto produktu zjistila, že nabízí skvělý poměr ceny a kvality. První změny si Britta všimla už po dvou týdnech: „Lépe se mi spí a v práci jsem mnohem uvolněnější”.

Navíc se cítí mnohem klidnější a má mnohem více energie, a to vše díky EstroLuxu, přírodnímu hormonálnímu detoxu s účinkem 3 v 1, který pomáhá obnovit hormonální rovnováhu. Britta dodává: „Určitě ho doporučuji!”

Hormonální nerovnováha je běžným problémem

Po letech výzkumu společnost Sensilab s hrdostí uvedla na trh řešení problémů, které způsobuje nadměrná hladina estrogenu. EstroLux funguje tak, že blokuje, deaktivuje a vylučuje nadbytečný estrogen z těla.  

100% přírodní! 

Glandline EstroLux je produkt s přírodními aktivními složkami, které vyrovnávají hladinu estrogenu a podporují zdraví jater a detoxikaci. Neobsahuje žádné hormony ani sóju, naopak obsahuje přírodní složky jako je aktivní brokolicový extrakt, extrakt z chaluhy bublinaté, chlorellu (detoxikační řasa) i vitamin B6.