Filipa: „Už jsem zhubla 7 kg** a znovu jsem získala radost ze života“

Jmenuji se Filipa, jsem matka dvou dětí ve věku 2 a 7 let. Pracuji jako asistentka manažera kategorie ve společnosti Makro.

Vždycky jsem měla problémy s váhou, zejména od té doby, co jsem zjistila, že mám pomalou štítnou žlázu. Nikdy jsem nemohla zhubnout a jen jsem přibírala, bez ohledu na to, kolik diet jsem držela.  

Nadváha mi neumožňovala být šťastná a sebevědomá a ztratila jsem i radost ze hry s dětmi. .

image

Na doporučení dobrého přítele, který mi doporučil čaje od Sensilabu, jsem objevila i Thyrolux a Hepafar.

Složky a vitamíny mě zaujaly a jejich okamžité účinky na mě měly pozitivní dopad.

„Znovu si užívám života“

Nedostatek hormonů štítné žlázy mě téměř připravil o život, ale naštěstí jsem díky Sensilabu znovu našla rovnováhu a smysl života. Ztratila jsem radost ze života, pohovka a postel byly mými ideálními partnery. Ale teď už zase žiju, zase si užívám života a své rodiny tak, jak si oni i já zasloužíme.

Neztrácejte naději, je tu Sensilab, který nám pomůže znovu najít náš střed, naši pohodu a naši radost.

„S produkty Sensilab jsem již zhubla 7 kg**“

S produkty od Sensilabu jsem již zhubla 7 kg**, vrátila se mi radost ze života, získala jsem energii na hraní s dětmi a jako mávnutím kouzelného proutku jsem na váze konečně viděla rozdíl, který jsem chtěla vidět. Už jsem zhubla 7 kg** - z 82 kg jsem se dostala na 75 kg. Každý, kdo má pomalou štítnou žlázu, ví, co to znamená a jaký je to úspěch.

Od té doby, co jsem začala užívat produkty Sensilab, jsem se cítila spokojená se svým tělem. ❤️ Konečně jsem mohla překonat nespavost a klidně spát. První účinky jsem pocítila na své náladě, energii a soustředění.

„Moje mamka zhubla 2 kg** za tři týdny.“

Pak jsem se začala cítit méně a méně nafouklá (začal mi opět sedět můj snubní prsten). 

Nyní se cítím čipernější a průbojnější v práci, šťastnější v každodenním životě, ráda si hraji se svými dětmi a trávím čas se svou rodinou. Produkt jsem doporučila také své mamince, která již zhubla 2 kg** za tři týdny a také se potýká s problémy s hormony štítné žlázy.

*Pomalá štítná žláza = hromadění tuku

Štítná žláza je malá žláza umístěná v oblasti krku, která rozhoduje o tom, jak rychle spalujeme kalorie. Štítná žláza řídí svými hormony metabolismus, tj. spotřebu energie v těle. Pokud je jeho činnost pomalá, produkuje se příliš málo hormonů štítné žlázy, takže se zpomalují všechny tělesné procesy, včetně spalování tuků.

**Účinky produktu se mohou u každého uživatele lišit a mohou se lišit od účinků popsaných na webových stránkách

Produkty pro vás

HUBNUTÍ / HORMONÁLNÍ ROVNOVÁHA
-46%
Speciální cena 758 Kč Běžná cena 1 414 Kč
Zobrazit produkt
SPALOVÁNÍ TUKŮ
-61%
Speciální cena 567 Kč Běžná cena 1 463 Kč
Zobrazit produkt