Harri: „Zhubnul jsem 7 kilogramů. Moje motivace je na vrcholu a jsem šťastnější než kdykoliv předtím."

Seznamte se s Harrim, který pracuje jako výchovný poradce na základní škole ve Finsku. Po tom, co trochu přibral, se jeho sebevědomí snížilo a cítil, že potřebuje změnu. Produkty Hepafar mu ji pomohli uskutečnit!

Jste zvědaví, jak se změnil jeho život? Čtěte dále...

image

Harri už nějaký čas přibíral a začal pociťovat následky svého nezdravého životního stylu. Měl pocit, že je s tím třeba něco udělat. „Mé tělo ovlivňovalo mou náladu, klesala mi energie a sebevědomí. Musel jsem s tím něco udělat!” říká.

Odpovědí byl Sensilab

Harri již dříve používal výrobky Sensilab a věděl, že jim může důvěřovat. Když tedy chtěl udělat změnu, sáhl po sadě 30denní Hepafar Detox jater - dokonalém očistném programu.

„Hepafar Fibers a Hepafar Forte mi pomohly ve všech směrech.“

Po užívání produktů Hepafar si všiml výsledků ve všech směrech. „Motivovalo mě to ke změně životního stylu, téměř úplně jsem přestal pít alkohol, zdravěji se stravuji a začal jsem se více hýbat.”

Dokonce se mu podařilo zhubnout a jeho nálada se zcela změnila: „Kilogramy konečně začaly klesat a cítím se lehčí. Zhubnul jsem 7 kg! Moje motivace je na vrcholu a jsem šťastnější než kdykoliv předtím.”

Pozitivní výsledky i zevnitř

Pozitivní změnu zaznamenal dokonce i ve výsledcích krve: „Jak už to bývá, na přelomu let jsem si nechal udělat mnoho krevních testů a nyní jsou všechny výsledky v pořádku.”

Vyzkoušejte také 30denní Hepafar Detox jater

Hepafar Forte i Hepafar Fibers byly navrženy pro přírodní detoxikaci jater.

Kapsle Hepafar Forte obsahují patentovaný extrakt z ostropestřce mariánského, díky kterému jsou 10x účinnější než jiné podobné produkty. Tyto kapsle pomáhají detoxikovat, regenerovat a chránit vaše játra.

Pro dosažení nejlepších výsledků kombinujte kapsle Hepafar Forte s nápojem Hepafar Fibers.

Tento nápoj na detox jater s rozpustnou vlákninou z akáciové gumy pomáhá odstraňovat toxiny z těla pro důkladnou očistu jater. Váže toxiny, které játra vyloučila během detoxikace, a odstraňuje je z těla.

Nyní můžete získat tyto dva úžasné produkty v jedné sadě 30denní Hepafar Detox jater se skvělou slevou:

Produkty pro vás

JÁTRA / PROTI STRESU
-50%
Speciální cena 757 Kč Běžná cena 1 505 Kč
Zobrazit produkt