Dana: „EstroLux bylo přesně to, co jsem potřebovala!”

Dana Hasmanová je 44letá maminka, která pracuje jako prodavačka. I přesto, že je vysoká 180 cm má postavu tvaru jablka a trápí ji bříško a boky...

image

„Vždy jsem byla štíhlá, ale poté co jsem postupně porodila 3 děti mě začaly zlobit hormony, a dostala jsem se ze 70 kg na 110 kg. Cítila jsem se strašně, jakobych to nebyla já. Bylo to hodně frustrující. Hlavně pohyb začínal být problém, všechno oblečení mi bylo malé, musela jsem začít kupovat větší velikosti. Ztratila jsem sebevědomí a začala jsem mít i problém chodit mezi lidi. Když pak začalo i okolí pouzkazovat na moji postavu, řekla jsem si DOST!”

Pomohly jí až produkty Sensilab.

„Bohužel u žádné diety jsem dlouho nevydržela...v cestě za zdravějším tělem mi pomohly až produkty Sensilab, které jsem objevila při brouzdání na internetu, když jsem hledala co by mi pomohlo zhubnout. U produktů mě zaujala široká nabídka, cenová dostupnost, složení výrobků a poté i recenze na webových stránkách a sociálních sítích.”

EstroLux ji změnil život

„EstroLux bylo přesně to co jsem potřebovala na moje problémy - zadržování vody, hormonální nerovnováha, nadváha... Změnu jsem zaznamenala už po měsíci používání, aniž bych výrazně omezila stravu, pohyb také v té době nebyl a na váze to najednou ukázalo o 6 kg méně, což byl pro mě velice silný moment! Během užívání Estroluxu se mi život otočil o 180 stupňů, zlepšila se mi nálada, oblečení lépe padlo, otoky rukou a nohou zmizely, zažívání se zlepšilo. Motivace jít dál byla díky tomu obrovská, začala jsem jíst zdravěji, pravidelně pít více vody, chodit na delší procházky, svět byl najednou hezčí.”

Cítí se nyní výborně!

„Nyní se cítím výborně, lehčí a díky rozházeným hormonům jsem byla dost náladová, naštěstí díky EstroLuxu je to pryč! Jedu dál a určitě jestě vyzkouším i další vaše produkty. Jsem šťastná že jsem objevila vaši značku a děkuji, že vaše produkty fungují. Konečně jsem to zase já a můj život je zase o něco lepší a zdravější.”

EstroLux - přírodní složení bez hormonů

Trápí vás také zadržování vody, hormonální nerovnováha a nadváha, stejně jako Danu? Řekněte problémům STOP s EstroLuxem a vyrovnejte hladinu estrogenu ještě dnes!

Produkty pro vás