Ztráta viscerálního tuku by měla být prioritou!

Věděli jste, že ztráta břišního tuku vám pomůže nejen vypadat lépe, ale také být zdravější?

Mít tělesný tuk je zcela normální, v břišní dutině se však skrývá nepřítel, kterého je třeba se zbavit tak rychle jak je to jen možné: viscerální tuk.

image

Co je viscerální tuk a proč je nebezpečný?

Na rozdíl od „bezpečného” podkožního tuku, který se ukládá těsně pod kůží vašeho břicha, paží a nohou, viscerální tuk se hromadí kolem vašich jater, žaludku a střev. I když tvoří asi jen 10% tělesného tuku, je zodpovědný za řadu problémů.

Nadbytečný tuk obecně může znamenat i to, že některé živiny nejsou pro vaše tělo optimálně dostupné. Jeden z nejdůležitějších vitamínů pro silnou imunitu, vitamín D, se zachycuje v tuku, takže vaše tělo k němu nemá volný přístup. To je důvod, proč lidé s nadváhou potřebují vyšší příjem vitamínu D.

Máte viscerální tuk?

Namísto čekání a placení za měření hodnot viscerálního tuku ve vašem těle, máte k dispozici některé obecné pokyny, i když v žádném případě nejsou přesvědčivé, protože se jedná o celou řadu dalších faktorů.

Přibližnou představu získáte změřením si velikosti pasu: u žen je 89 centimetrů znakem viscerálního tuku a u mužů je to okolo 100 centimetrů. Druhou možností je vypočítat si svůj index BMI: pokud je jeho hodnota 30 nebo vyšší, pravděpodobně máte nadváhu, což může být znakem viscerálního tuku.

Jak se ho zbavit?

Dobrá zpráva je, že není nemožné se ho zbavit. Díky kombinaci důsledného cvičení, zdravější výživy, dostatečného spánku, sníženého stresu a správných doplňků výživy jsou vaše šance velmi dobré!

Fat Out! Thermo Burn je produkt určen ke spalování břišního tuku a zároveň zabraňuje růstu tukových buněk. Funkcí, která je zvláště užitečná v případě ztráty viscerálního tuku, je to, že Adipoburn XXL může aktivovat hnědý tuk - tuk odpovědný za termogenezi, který z vás udělá stroj na spalování tuků!

Spolu s přechodem na aktivnější životní styl vám nová, o 30% silnější receptura produktu může pomoci zmenšit velikost pasu a boků a dosáhnout extrémní výsledky!

Vitamin D3 2000 IU se může pochlubit vysoce účinným složením, které kompenzuje skutečnost, že nepřijímáme dostatek vitaminu D ze slunečního záření nebo z potravy. Vitamin D by měl být našim společníkem po celý rok, ale jeho účinky jsou ještě výraznější v chladnějších a tmavších měsících, kdy je třeba, aby naše energie a imunitní systém ještě více podpořily.

Takzvaný sluneční vitamin může být zvláště prospěšný pro jedince s nadváhou. Jak jsme již zmínili, lidé s nadměrnou hmotností mají tendenci trpět nedostatkem vitaminu D, protože se zachycuje v tukové tkáni a tělo jej nedokáže využít. Takže v té souvislosti, je o to důležitější začít tento doplněk užívat hned teď.