Adiponektin: hormon, který pomůže zhubnout!

Blíží se letní sezóna a mnozí z nás se usilovně snaží dostat zpět do formy, zhubnout z problémových partií a získat vypracovanou postavu. Často se však stává, že navzdory přísným dietám a hodinám fyzické aktivity má většina z nás problém zhubnout i jen pár kilo. Co když ale existuje pomocník, který vás chce podpořit v boji proti nechtěným kilogramům? Čtěte dál a dozvíte se více!

image

Hormony hrají důležitouroli, jsou totiž zodpovědné za mnohé důležité procesy v našem těle. Nemluvě o tom, že hormonální nerovnováha, jak je dobře známo, může vést až k vážným zdravotním problémům. To však není všechno! Je také prokázáno, že některé hormony mají přímý vliv na naši hmotnost a na proces spalování tuků. A jeden z těchto hormonů je klíčem k účinnému hubnutí.

Adiponektin, hormon štíhlých lidí

Hormon hubnutí, adiponektin, je produkován hnědou tukovou tkání v našem těle. Kromě pozitivních účinků na metabolické a zánětlivé procesy v těle zlepšuje i citlivost na inzulín, t. j. způsob, jakým tkáně našeho těla na něj reagují.

Kromě toho během studie adiponektinu vědci zjistili další velmi zajímavou vlastnost: štíhlí lidé mají mnohem vyšší hladiny tohoto hormonu než lidé s nadváhou. Adiponektín totiž v těle vyvolává silný efekt spalování tuků, tedy podporuje odbourávání tuků, které se v těle hromadí v důsledku stresu, sedavého způsobu života a nesprávné stravy.

Dejte sbohem tuku! Objevte revoluční kapsle AdipoBurn EXTREME

Naštěstí je tu však cenný pomocník, který vás může podpořit v boji proti nadbytečným kilům! Díky přírodním výtažkům ze sicilských červených pomerančů, zeleného čaje, extraktu z pepře a kajenského pepře kapsle AdipoBurn EXTREME stimulují hnědou tukovou tkáň a produkci adiponektinu - hormonu hubnutí, čímž maximalizují termogenní procesy v těle a spalování tuků.

AdipoSlim EXTREME, přírodní doplněk na hubnutí, který si již oblíbily tisíce Evropanů, se rychle stal jedním z našich bestsellerů. Klinické studie potvrzují proč:

  • zmenšuje obvod pasu až o 7,5 cm *.
  • zmenšuje obvod boků a stehen až o 6 cm *.
  • redukuje množství břišního tuku až o 50% *.
  • s extraktem z PIPERINU, který zvyšuje účinnost aktivních látek až o 30% *.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou nabídku a začněte hubnout hned teď díky AdipoBurn EXTREME!

*Výsledky se mohou u jednotlivých osob lišit. Pro hubnutí je důležité jíst rozmanitou stravu a vést zdravý životní styl.