Henna: „Konečne mám pocit, že nechávám své problémy za sebou.“

Henna je 34letá vedoucí továrního týmu z Finska, která už dlouho bojuje s kolísáním hmotnosti a velkým nedostatkem energie. Díky produktům Sensilab se jí to konečně podařilo změnit – a její výsledky jsou úžasné!

image

Henna se ocitla ve složité situaci

„Pracuji jako vedoucí týmu. Mé pracovní dny jsou obvykle naplněny různými aktivitami a musím být pohotová od začátku do konce. Zvykla jsem si během pracovního dne vypít až 5 šálků silné kávy,“ říká.

„Když jsem přišla domů, obvykle jsem byla tak vyčerpaná, že jsem všechen úklid a mytí nádobí nechala na neděli, protože soboty jsem trávila zotavováním se z těžkých pracovních týdnů. Za posledního 1,5 roku jsem byla dvakrát blízko k vyhoření,“ prozrazuje.

A je toho ještě víc.

Stres ovlivňoval její chuť do jídla i náladu

„Byla jsem pořád hladová, a tak jsem pořád něco zobala,“ říká. To vedlo k tomu, že začala přibírat: „Takové pojídání přináší velmi snadno kila navíc, zvláště když aktivně necvičíte.”

V důsledku toho se Henna, podobně jako mnohé jiné ženy na celém světě, necítila ve svém těle dobře. A to se podepsalo na její náladě, sebevědomí a způsobu života. „Moje tělo často ovlivňovalo moji náladu. Chtěla jsem se krásně oblékat a vypadat sexy, ale kvůli kilům navíc jsem se necítila pohodlně v ničem jiném než v tričku a volných šortkách.”

Potom však našla řešení

Na výrobky Sensilab narazila při prohlížení sociálních sítí. Ten, který ji obzvlášť zaujal, byl Slimmiccino. Když si uvědomila, že přímo řeší její problémy, věděla, že ho musí vyzkoušet.

„Moje tělo velmi potřebovalo pomoc. Hubnutí v kombinaci se zvýšením metabolismu bylo přesně to, co jsem měla v plánu už dlouho. Chtěla jsem také zmírnit účinky stresu, což byl jeden z mnoha důvodů, proč jsem chtěla vyzkoušet i AdrenaLux.”

První výsledky do 3 dní

Henna byla ohromená tím, jak rychlé a výrazné byly změny.

„Každý den jsem od rána do odpoledne plná energie a už nemám potřebu pít nadměrné množství kávy.” Všimla si také, že otoky zmizely, její trávení je v nejlepší kondici a výrazně se jí zlepšil spánek. Ale je toho ještě víc.

„Zmizel zdrcující neustálý pocit hladu a už nemusím neustále mlsat. Zmizely i mé chutě na cukr. Snížení hladu a úprava jídelníčku se bezpochyby promítne do lepšího sebevědomí a úbytku hmotnosti v budoucnosti,” dodává.

A nemůže být spokojenější. „Konečně mám pocit, že se mé tělo uzdravuje a já nechávám své problémy za sebou.”

Slimmiccino – superman mezi kávami na efektivní hubnutí a nával energie!

Díky účinku 4 v 1 vám Slimmiccino pomůže podpořit spalování tuků, potlačit chuť k jídlu, snížit hromadění tuku a zvýšit hladinu energie. Je jako vaše běžná ranní káva, ale se super schopnostmi pro hubnutí. Hubnutí ještě nikdy nebylo jednodušší – a ani chutnější!

Produkty pro vás

JÁTRA / PROTI STRESU
-50%
Speciální cena 757 Kč Běžná cena 1 505 Kč
Zobrazit produkt