„Zhubla jsem a cítím se mnohem lépe – mám o číslo menší velikost!“

Pavlína má 53 let a sedavé zaměstnání za pultem. Když byla mladší, byla se svým tělem spokojená. „Kdysi jsem měla štíhlou postavu, ale s přibývajícím věkem jsem 20 let každý rok přibírala 1 kg.“ Zjistila, že má pomalou činnost štítné žlázy.

image

Pomalá štítná žláza – neviditelný viník přibírání

Když je vaše štítná žláza pomalá, pomalu začínáte přibírat a klesá vám hladina energie. A co je nejhorší, vaše chuť na jídlo roste.

Pavlína v průběhu 20 let přibrala 20 kg. „Kdysi jsem si mnohem víc věřila, cítila jsem se mnohem lépe, byla jsem více aktivní, měla jsem lepší náladu.“ Ale jak čas plynul, její vnitřní pohoda se změnila. „Cítila jsem se líná, unavená, nafouklá, zpomalilo se mi trávení,“ říká.

Pavlíně se však úspěšně povedlo nadváhu shodit. Cítí se lépe ve svém těle a získala zpět sebevědomí. Chcete vědět, jak se jí to podařilo? Čtěte dál.

„Objevila jsem Glandline ThyroLux a byla jsem nadšená!“

Hledala řešení svých problémů a na internetu našla společnost Glandline. „Hledala jsem přírodní produkty na vyvážení činnosti štítné žlázy. Objevila jsem Glandline ThyroLux a byla jsem nadšená! Byla jsem ohromena jeho složením. Neobsahuje hormony a pomáhá při obnově činnosti štítné žlázy. Perfektní kombinace!“

Jste připraveni změnit svůj život stejně jako Pavlína?

Vyzkoušejte Glandline ThyroLux a už se nikdy nebudete ohlížet zpět!

Glandline ThyroLux se může pochlubit účinkem 4 v 1, který vyrovná hormony štítné žlázy, pomůže vám zhubnout, zlepší vaši pozornost a posílí vaše vlasy a pokožku. Můžete se těšit na zvýšenou hladinu energie. ThyroLux také urychlí vaše trávení a podpoří metabolismus.

„Zhubla jsem a mám hustší vlasy!“

„Změny jsem začala pozorovat už po prvním měsíci,“ říká Pavlína. „Zlepšila se mi nálada, protože jsem zhubla a mám hustší vlasy. Zbavila jsem se přebytečné vody, už nejsem oteklá a už nemám dvojitou bradu!“



Když je štítná žláza pomalá, každý proces v těle je zpomalen. To zahrnuje i trávení a spalování tuků, což znamená, že je velká pravděpodobnost, že po nějakém čase přiberete. Glandline ThyroLux vám pomůže postarat se o všechny hlavní problémy, kterým můžete čelit v důsledku pomalé činnosti štítné žlázy.

„Mám o číslo menší velikost!

Glandline ThyroLux používá již 3 měsíce. „Nemám oteklou tvář, tělo ani nohy. Zlepšilo se mi trávení.“ Osvojila si i zdravější životní styl. „Zlepšila jsem stravu – více ovoce a zeleniny. Začala jsem chodit na procházky se svými psy – mám více energie a více cvičím. Zhubla jsem a cítím se lépe – mám o jednu konfekční velikost méně! Nemám chuť na sladké. Moje zlozvyky jsou pryč. Cítím se šťastná!“

Rozlučte se s neustálou únavou, mozkovou mlhou a nadměrným přibíráním! Začněte žít svůj nejlepší život.

Produkty pro vás