Lenka za rok zhubla 20* kg!

Lenka pochází z České republiky a svůj volný čas nejraději tráví se svými dětmi. Vypráví, že před porodem měla sportovnější postavu, ale po těhotenství přibrala další kila, která se jí obtížně shazovala. Lenka si uvědomila, že pokud chce získat zpět svou původní postavu, musí ve svém životě něco změnit. A tak objevila Sensilab.

Díky našim výrobkům a své vytrvalosti dosáhla svých cílů. Přečtěte si více o tom, jak Lenka úspěšně zvládla svou cestu za hubnutím!

image

Po posledním těhotenství, ve kterém Lenka přibrala na váze, chtěla zhubnout, zvýšit svou hladinu energie a zlepšit svou celkovou pohodu. Náhodou objevila Sensilab na internetu a přečetla si mnoho pozitivních recenzí zákazníků, kteří si pochvalovali používání přírodních složek této značky. Rozhodla se objednat si první produkty a vyzkoušet je s nadějí, že by jí mohly pomoci i při hubnutí.

Lenka za rok zhubla 20* kg!

„Když mi začalo padat oblečení, musela jsem vyměnit celý šatník.“

Lenka užívá Fat Out! Thermo Burn a kapsle AdipoBurn již rok. Od začátku užívání zhubla celkem 20* kg!

„Zpočátku jsem si žádných změn nevšimla, ale kamarádi mi říkali, že jsem zhubla. Po měsíci mi začalo být volné oblečení a musela jsem obměnit celý šatník.“

Zeptali jsme se Lenky, jakou nejvýraznější změnu zaznamenala od doby, kdy začala používat produkty Sensilab

„Zlepšila se mi nálada, nemám už těžké nohy a zvýšila jsem svou fyzickou aktivitu. Cítím se teď opravdu dobře, nemám žádné zdravotní problémy.“

image

Věděli jste, že…?

• Cvičení může pomoci zabránit nadměrnému přibývání na váze a pomoci udržet úbytek hmotnosti. Pravidelné návštěvy posilovny jsou skvělé, ale nebojte se, pokud nemůžete každodennímu cvičení věnovat mnoho času. Jakákoli aktivita je lepší než žádná. Chcete-li využít výhod cvičení, stačí být aktivnější během celého dne — místo výtahu choďte po schodech nebo zrychlete domácí práce. Klíčem je důslednost.

• Snížením hmotnosti snížíte zátěž na srdce a normalizujete krevní tlak. 

Rychle a snadno zvýšíte svůj potenciál spalování tuků!

Lenka použila Fat Out! Thermo Burn, revoluční spalovač tuků, který zrychluje metabolismus a podporuje termogenezi (zvyšování tělesné teploty). Pomáhá spalovat více kalorií v krátkém čase – dokonce i když odpočíváte! A nejen to, Fat Out! Thermo Burn také zvyšuje hladinu vaší energie a podporuje normální funkci hormonů.

Používala také AdipoBurn XXL, další unikátní spalovač tuků, který se zaměřuje na břišní tuk. Získat ploché břicho je nyní snadné díky jeho působení 2 v 1: zvyšuje spalování tuků a zabraňuje růstu tukových buněk.

Přidejte se k více než 2,6 milionu zákazníků po celém světě, jako je Lenka, a začněte svou cestu za hubnutím ještě dnes. Hubnutí ještě nikdy nebylo tak jednoduché. Vyzkoušejte a přesvědčte se sami!

Pořiďte si svůj ještě dnes, s neuvěřitelnou časově omezenou nabídkou!

*Účinky produktu se mohou u jednotlivých osob lišit a mohou se lišit od účinků popsaných na webových stránkách. Naše výrobky nejsou určeny k prevenci, léčbě nebo vyléčení jakéhokoli onemocnění nebo závažné nemoci. Důležité je udržovat vyváženou stravu a zdravý životní styl.

Produkty pro vás