Victoria: „Užívám si svůj život naplno!”

Victorie má 31 let a pracuje v cestovní agentuře. Vždy si užívala cestování, sportování a turistiku. Ale v posledních několika letech si všimla, že je něco špatně…

image

Měla velmi málo energie: „Přišla jsem domů a prostě necítila se na to abych něco podnikla. Byla jsem neustále unavená.” Začala také přibírat na váze, bez rozdílu na to co jedla, navíc se objevil problém s nadýmáním.

Viditelné výsledky už po 1. týdnu

„Svěřila jsem se s mým problémem mým přátelům a ti mi doporučili Hepafar Forte. Dřív jsem také užívala produkty značky Sensilab a měla dobrou zkušenost. Hepafar bylo i snadné užívat.” Victorie zpozorovala první výsledky již po 1. týdnu užívání!

Přebytečné kilogramy začaly mizet

„Zlepšilo se mi trávení po prvním týdnu užívání Hepafaru”, tvrdí. Cítila i navýšení energie a snížení pocitu únavy: „Měla jsem více energie pro svého přítele, rodinu i přátele, dokonce jsem začala znovu sportovat!” Victorie zpozorovala nejlepší výsledky mezi prvním a druhým měsícem užívání.

„Zkoušela jsem snížit váhu i před tím a byla to pro mě neuvěřitelná výzva, ale teď, díky Hepafaru je hubnutí kilogramů mnohem snadnější!

„Užívám si svůj život opět naplno!”

Victorie je velmi spokojená s výsledky užívání Hepafaru: „Mám mnohem více energie. Sportuji, trávím čas s rodinou a nemusím se již obávat nadýmání pokaždém jídle. Cítím se skvěle a užívám si svůj život opět naplno!”

Hepafar Forte obsahuje patentovanou formu extraktu ostropestřce mariánského, který je desetkrát silnější než v podobných produktech. Detoxikuje játra, která jsou naším nejaktivnějším orgánem a má více než 500 funkcí! Když jsou zatíženy toxiny, všimnete si toho ve všech oblastech vašeho života: pokožka, hladina energie, pocit plnosti a přibývání na váze.

Hepafar také obsahuje výtažky z artyčoků a černého pepře a vitamín E. Posiluje a chrání játra, pomáhá při detoxikaci, podporuje hubnutí, zlepšuje trávení a zvyšuje hladinu energie.

Produkty pro vás

JÁTRA
-50%
Speciální cena 437 Kč Běžná cena 873 Kč
Zobrazit produkt

Mohlo by vás zajímat