Victoria: „Zhubla jsem a vyhrála jsem!”

Victoria, jak již název napovídá, je skutečným vítězem! Victoria zvítězila v naší soutěži i v boji s nadbytečnými kily. Čtěte dál a zjistěte, jak se jí to podařilo.

image

Po letech boje s nadbytečnými kily dosáhla požadované výsledky s pomocí Slimmium produktů: za 28 dní zhubla 11 kilogramů a 16 cm z obvodu pasu * a stala se tak vítězem naší soutěže. Victoria je nadšená z našich produktů a říká nám, že chce pokračovat, dokud nedosáhne požadovanou hmotnost.

Klíč k úspěchu všech vítězů se skrývá v 3 základních krocích:

  1. 1. rozhodnutí něco změnit
  2. 2. plán
  3. 3. vytrvalost

Victoria, profesorka biotechnologie žijící v Bukurešti, věděla, že musí udělat změnu ve prospěch zdraví, a proto řešení přišlo do jejího života v pravý čas. Victoria se rozhodla pro své zdraví: „Domnívám se, že jsem na začátku svého boje s nadbytečnými kily, ale vybrala jsem si správnou cestu, když jsem přišla na křižovatku, na níž jsem si musel vybrat mezi tím, něco udělat nebo si stěžovat a litovat se. V dnešním světě, kdy je s obezitou spojeno tolik nebezpečí a nemocí, jsem se rozhodla, že musím udělat vše, co se dá.”

„Všimla jsem si změnu už po prvních dnech“

Všichni víme, že nejtěžší část je začátek, ale pro Victorii to tak nebylo. S pomocí Slimmium produktů měla více energie i motivace. „Všimla jsem si změnu už po prvních dnech, byla jsem plná energie a mohla jsem spát mnohem snadněji, opravdu jsem i zdravěji jedla a chodila jsem tančit, zumbu - moc doporučuji!"

„Podařilo se mi zhubnout za měsíc téměř 3 kg“ *

Když Victoria začala používat Slimmium produkty, vážila 80 kilogramů, což je, jak nám říká, o 34 kilogramů více, než by chtěla vážit. Když si začala všímat změny, nemohla tomu uvěřit. „Podařilo se mi zhubnout asi 3 kg * každý týden během 1 měsíce.” * Victoria nám také říká: „Produkty Slimmium tlumily mou chuť k jídlu a urychlily můj metabolismus. Nápoje Slimmium mají navíc zvláštní lahodnou chuť.”

image

„Každý kolem mě si všiml změny a povzbudil mě“

Z 80 kilogramů na 69 za 28 dní! * „Každý kolem mě si všiml změny a povzbudil mě a i nadále mě povzbuzují každý den.”

„Velmi dobře vím, co to znamená mít vážné problémy s hmotností“

Victoria je nyní šťastná, ale pamatuje si, čím si prošla „Vím velmi dobře, co to znamená mít vážné problémy s hmotností a na co se lidé kolem vás dívají. Mohla bych napsat knihu o úzkosti způsobené tímto stigmatem. Pokud někdo říká, že je to jednoduché, nikdy si něčím takovým neprošel.”

„Jsem na začátku cesty“

Naše vítězka je nadšená výsledků získanými za 28 dní s produkty Slimmium. Nyní chce ještě víc, chce pokračovat, dokud nedosáhne ideální hmotnost s kombinací zdravého životního stylu a s našimi produkty.

Komu Victorie doporučuje Slimmium produkty?

„Slimmium produkty doporučuji těm, kteří chtějí začít se zdravým životním stylem a najít pomoc v boji proti tloustnutí!“

*[Výsledky se mohou u jednotlivých osob lišit. Pro hubnutí je důležité jíst rozmanitou stravu a vést zdravý životní styl.]