6 důvodů, proč začít užívat kurkumu ještě dnes

Kurkumin se proslavil během tisíciletí z mnoha důvodů. Také známý jako zlaté koření, jeho nejaktivnější komponent ze všech druhů, ho dělá nesrovnatelným vítězem, z hlediska dodávání množství účinné přírodní podpory do našeho těla.

image

Zde se dozvíte některé z výhod, které tento super hrdina poskytuje - kurkumin.

1. Podporuje funkci nervového systému

Výzkum kurkuminu potvrdil, že napomáhá kognitivní funkci. Používání výživových doplňků s kurkuminem podporuje paměť, stimuluje klid a relaxaci a vyrovnává hladinu stresu. Kurkumin nejen okoření vaše jídlo, ale může také přispět k pozitivním změnám na zdraví našeho mozku a jeho funkcím. 

2. Pomáhá udržovat zdravé plíce a horní cesty dýchací

Jeho úloha při léčbě plicních onemocnění prokázala pozitivní výsledky. Díky schopnosti pomoci neutralizovat v našem těle volné radikály a odstranit hleny z dýchacích cest, kurkumin dokáže pomoci uvolnit vykašlávání a zlepšit dýchání.

3. Podporuje funkci srdce

Užívání kurkuminu může přinést dodatečnou podporu vůči faktorům, způsobujícím kardiovaskulární onemocnění. I zdraví dospělí, by měly zvážit užívání kurkuminových dopňků na podporu produkce a kvality krevního oběhu. Zlepšení arteriálního zdraví přinášejí produkty, bohaté na biologickou dostupnost.

4. Povzbuzuje imunitu

Kurkumin je váš nejlepší přítel, když přijde na podporu vaší imunity. Během zesilování probíhajících procesů, kurkuminové složky pomáhají optimalizovat imunitní vyvážení, které je neustále kompromitované chronickým stresem, deficitem vitamínů, nekvalitním spánkem a vystavování se toxinům.  

5. Pomáhá udržovat zdravá játra

Játra hrají velmi důležitou roli v těle, přeměňují živiny na složky, které tělo dokáže zpracovat, uchovává je a dodává je v podobě zdravých buněk. Kurkumin má pozitivní efekt na tukové zásoby, zabraňuje jejich hromadění a umožňuje jejich eliminaci v játrech.  

6. Přispívá k silným kostem a kloubům

Chrupavka přirozeně s přibývajícím věkem mizí z kloubů, a naše kosti tak nedostávají dostatečnou pružnost jakou potřebují. Bolest kloubů a zánět jsou noční můra, která nejčastěji zasahuje kyčle, kolena a prsty a přináší nám bolest. Kurkumin může napomáhat obnově chrupavky, přinášet lepší pružnost kostem a vám tak dovolí navštívit místa kam jste chtěli jít a věnovat se aktivitám, které máte rádi, hlavně bez bolesti.

Který kurkumin vybrat? 

Při výběru, na který produkt vsadit, Avenobo Curcuma je váš nejspolehlivější výběr. 1 kapsle se rovná 20 standartním kapslím s 500 mg 95% kurkuminu, to z něj dělá nejspolehlivější produkt na trhu.

Revoluční přístup, při jeho výrobě zaručuje 185krát rychlejší vstřebávání živin a zajistí, že vaše tělo dostane všechny výhody kurkuminu. Také jsme do složení přidali vitamin D3 a tím zajistili vašemu organismus maximální podporu imunitního systému.

Produkty pro vás

KURKUMA
-50%
Speciální cena 649 Kč Běžná cena 1 298 Kč
Zobrazit produkt