7 originálních nápadů na Vánoční stůl

Vánoce jsou za dveřmi, a přestože letošní nešťastný vývoj událostí může tlumit obvyklou sváteční náladu a nadšení, není třeba být Grinchem úplně. Možná nebudeme trávit nejkrásnější čas roku se všemi, na kterých nám záleží, ale to neznamená, že Vánoce by kvůli pandemii měli být zničeny úplně.

image

Ještě letošní Vánoce nerušte, zde je 7 originálních tipů na dokonalý vánoční stůl!

1. Milovaní lidé

Možná letos prostíráte stůl pro méně lidí, ale to by neměl být problém!

Užijte si společnost těch, se kterými můžete být spolu, a jednoduše zahrňte ty, jejichž společnost si nemůžete užít na místě prostřednictvím videohovoru! Časy se mění, ale stále můžeme sdílet lásku a smích bez ohledu na vzdálenost.

2. Zdravá Vánoční večeře

Přiznejme si to: právě teď nejsme v největší kondici. Procházky k lednici se zdají být mnohem častější než procházky v parku. Ale proč si nedat předsevzetí začít se v tuto sváteční sezónu zdravě stravovat. Lahodnost může přijít v podobě lehké polévky, pečeného lososa, růžičkové kapusty s medovou glazurou a salátu z řepy a mozzarelly.

3. Vánoční cukroví

Zaslouží si vyhrazené místo na seznamu, protože...no protože je to vánoční cukroví. Kromě klasik vyzkoušejte i zdravé varianty cukroví. Můžete na nich trochu ujíždět, slibujeme, že to neřekneme Ježíškovi!

4. Nápoje

Alkohol způsobuje přibírání (a to zejména v oblasti břicha), zkuste se místo toho rozhodnout pro zdravější verze vašich slavnostních nápojů. Strýček Google praská ve švech s nápady na oslňující nealkoholické nápoje, jako je brusinkový spritz, zázvorová limonáda a dokonce i zdravá horká čokoláda - ano, slyšeli jste nás dobře - nezapomeňte ho proto požádat o recepty!

5. Vánoční dekorace

Oživte loňské vánoční ozdoby nebo se nechte unést svou fantazií! Ručně vyráběná jídelní menu, kroužky na ubrousky, papírové sněhové vločky a plovoucí svíčky jsou jen několika nápady, které můžete použít jako inspiraci k přípravě něčeho, díky čemuž bude atmosféra skutečně kouzelná!

6. Hudba

Hudba musí být. Ať už si Vánoce neumíte představit bez Mariah nebo Rolniček, nebo poslouchejte vše, co vám dá dobrou náladu a rozjasní dlouhé, ponuré dny.

7. Fat Eliminator EXTREME

Víme, že touha po jídle je nejhorší, zvláště v tomto ročním období, ale naštěstí existuje způsob, jak snížit příjem kalorií, aniž byste si zmenšili porce. Zcela nová formule FatEliminator EXTREME váže až 28% tuků, které jíte, a vytváří gel, který tělo nedokáže strávit ani vstřebat. Tělo pro něho nemá využití a proto ho z těla vyloučí.

Chcete omezit většinu jídla, o kterém víte, že neprospěje vaší línii, ale přesto si chcete pochutnat na některém ze svých oblíbených vánočních dobrot? Teď můžete!

Produkty pro vás

JÁTRA
-50%
Speciální cena 437 Kč Běžná cena 873 Kč
Zobrazit produkt