„Moje nejoblíbenější sukně mi byly po několika týdnech velké!“

Alma Rekić je vynikající kuchařka a cukrářka, ve Slovinsku známá zejména díky TV-show MasterChef, v níž byla nejpřísnější členkou komise. Kdo by si pomyslel, že i skvělá kuchařka, jako je Alma, touží po nezdravém jídle. A právě to ji přivedlo k nadváze, které se nijak nevěděla zbavit - dokud nezačala užívat odvodňovací kombinaci produktů: denní nápoj WaterOut Strongvečerní kapsle WaterOut Strong Night. Za dva měsíce zhubla 7 kilo a ztratila 9 cm kolem pasu!

image

„I já jsem měla podobné problémy jako mnoho jiných žen - trápily mě kilogramy navíc a celou dobu jsem bojovala s nadýmáním," říká Alma. Hlavní důvody jsou dva: jednak ji láká kulinářské umění, které mistrně tvoří každý den, na druhé straně se často přistihne, že celý den nic nejedla, neboť je v časovém spěchu.

„Když se večer konečně trochu uklidním, dostanu chuť na fast food."

Když se ztratí adrenalin z denních povinností, ozve se hlad, který ji, jak říká Alma, vždy namlouvá na totéž: to, co je nejkaloričtější a nejmastnější. „Dostanu chuť například na bílý chléb se slaninou." Pro mnohé povinnosti prostě nemá čas a energii ani na cvičení: „Cvičení bylo to poslední, na co bych pomyslela!" To znamená, že metabolismus zůstal zpomalený, nadbytečné kalorie se nespotřebovávali. Často je nedostatek fyzické aktivity v kombinaci s nepravidelnou a nedostatečně vyváženou stravou důvodem nadýmání, což dělalo problémy i Almě.

„Abych se necítila ještě více nafouknutá, pila jsem méně vody ..."

„Netrápila mě jen kila, cítila jsem se i nafouknutě. Proto jsem méně pila, protože jsem si myslela že mě příliš vody ještě více nafoukne. Chyba! Cítila jsem se ještě hůře! „Alma, která měla již dříve pozitivní zkušenosti s výrobky Slimmium, se proto rozhodla hubnout s novými odvodňovacími produkty - WaterOut Strong a WaterOut Strong Night. Jedná se o denní nápoj a večerní kapsle, které pomáhají vyloučit z těla přebytečnou vodu přes den a intenzivně spalovat tuk i v noci.

image

„Chtěla jsem rychlé výsledky - toto jsou jediné výrobky, které mi pomohly."

„Chtěla jsem rychlé výsledky, protože pokud co nejdříve nevidím žádné účinky, rychle ztratím motivaci. Právě proto jsem se rozhodla pro oba výrobky WaterOut Strong - denní i noční. Chtěla jsem se čím dříve zbavit nadýmání, nadváhy a toho, že jsem se stále cítila špatně. A co může být lepší, než to, že se tuky spalují i v noci," vysvětluje své rozhodnutí pro oba výrobky.

„Moje nejoblíbenější sukně mi najednou byly velké."

Alma byla nadšená, když se už po několika dnech cítila podstatně méně nafouknutě. „Moje nejoblíbenější sukně mi byly po několika týdnech velké! Tehdy jsem zhubla už 2,5 kila a byla jsem nadšená, že nejrychleji mizí tuk kolem pasu a břicha." Jak zdůrazňuje Alma, WaterOut Strong a WaterOut Strong Night jsou jediné produkty, které jí pomohly," a to ve velmi krátkém čase."

„Nyní užívám WaterOut každý den, protože mám pocit, že každý den udělám něco pro své tělo."

Alma si už neumí představit den bez WaterOutu, který jí pomohl za dva měsíce zhubnout 7 kilo." Jsem šťastná, že nejprve šli kila dolů rychle a pak postupně, ale jistě. Změna je nejvíce viditelná kolem pasu, nadýmání je pryč, trávení je super. Cítím se skvěle!" 

Mohlo by vás zajímat