Edith: „Mám pocit, že jsem se znovu narodila!”

Edith je 54 let a je ošetřovatelkou. Miluje svou práci, ale od začátku menopauzy trpěla návaly horka, výkyvy nálad, nadýmáním a špatným spánkem. Ale našla řešení! Čtěte dál a dozvíte se více.

image

Pro Edith nebylo nic snadné: „Přicházela jsem o 2-3 hodiny spánku denně kvůli návalům horka, které měly velký dopad na můj každodenní život.” To Edith přimělo vyzkoušet hormonální substituční terapii: „Zhoršily se mi příznaky – musela jsem ji po několika měsících zastavit, protože jsem se nedokázala vypořádat s vedlejšími účinky.

Edith objevila EstroLux

Věci pro Edith nevypadaly dobře, ale jednoho dne: „Když jsem procházela Facebook, objevil se inzerát na Sensilab.” Byla to reklama na EstroLux: „Podívala jsem se na všechny ingredience a byla jsem šťastná, když jsem objevila, že jsou všechny přírodní. Dokonce jsem zkontrolovala i vaši hlavní stránku, abych zjistila, zda provedené studie byly legitimní.”

„Ooh můj Bože, byla jsem šokovaná!”

Okamžitě si ho objednala a brzy jej začala užívat. „Na začátku jsem byla trochu skeptická, ale neměla jsem co ztratit. Byla jsem ochotná udělat cokoliv, abych se zbavila návalů horka a lépe spala.” Brzy si všimla rozdílu!

Ooh můj Bože, byla jsem šokovaná, všimla jsem si rozdílu už během 1 týdne! Moje návaly horka zmizely. Zvedla se mi nálada a měla jsem více energie.” Dokonce i její manžel a rodina si všimli rozdílu, ale zpočátku mlčela – chtěla zjistit, jestli účinky přetrvají – a přetrvaly!

EstroLux – přírodní hormonální detox

Nyní je jiný člověk: „EstroLux změnil můj život – jsem šťastná! Největší zlepšení byl můj spánek. Konečně spím alespoň 6 hodin denně! Mám více energie a mám pocit, že jsem se znovu narodila! Jsem ve 4. měsíci užívání a určitě budu pokračovat.”
Edith sdílela tajemství s některými z jejich blízkých přátel, kteří EstroLux také vyzkoušeli. Pokud trpíte perimenopauzální nebo menopauzální příznaky, EstroLux je přesně to, co hledáte. Pomáhá snižovat hormonální nerovnováhu, podporuje zdraví jater a reprodukčních orgánů.