Půst před velkou večeří: Jak dostat játra do formy ještě před Vánoci

Odpočítáváte poslední dny do Vánoc? S rodinnou večeří, přátelskými setkáními a případnými večírky přichází naše játra do dalšího kola těžkého posilování. Čtěte dál a zjistěte, jak je připravit na nápor bohatého jídla, alkoholu a celkového stresu svátků.

image

Pijte hodně vody a snažte se vyhnout alkoholu

Vždy zůstaňte hydratovaní. Voda pomáhá vylučovat odpadní látky z těla, což je nezbytné pro úspěšnou detoxikaci. A opatrně s alkoholem. Přes 90 % alkoholu je metabolizováno v játrech takže eliminací jeho příjmu vašim játrům velmi odlehčíte.

Ruku v ruce se zdravým jídlem

Vyvarujte se nezdravých tuků, cukrů, zpracovaných potravin a živočišných bílkovin. Místo toho se rozhodněte pro potraviny bohaté na živiny, vlákninu a antioxidanty, jako jsou listová zelenina a luštěniny. Zapomeňte na těžká masitá jídla a mléčné výrobky – nahraďte je rostlinnými bílkovinami ve všech formách, tvarech a velikostech. Potraviny bohaté na draslík se ukázaly být velkým zdrojem nezbytných minerálů a elektrolytů, které dále podporují detoxikaci jater. Mezi skvělé možnosti patří avokádo, špenát, houby, kapusta, cuketa, sladké brambory, banány a kokosová voda. Nejen že zdravé, ale i velmi chutné. Mňam!

Zbytečně se nestresujte a hýbej te se

Naučte se ovládat a snižovatstres ve svém životě, abyste minimalizovali jeho účinek na játra. Zjistěte, co by vám pomohlo relaxovat a zkuste to. Přihlašte se na jógu, vyzkoušejte lekce šermu, začněte s hodinami tance, naučte se meditovat. Dalším dobrým způsobem, jak vyčistit své myšlenky a „vypustit páru”, je cvičení. Funguje nejen jako skvělý prostředek proti stresu, ale také zvyšuje krevní oběh a podporuje detoxikační proces.

Nabídněte pomocnou ruku svým játrům

Chcete-li další krok správným směrem, podpořte játraHepafarem.

Pomůže vám připravit játra na nadcházející svátky:

  • čistí játra a efektivně rozkládá a eliminuje toxiny z jater a těla
  • regeneruje jaterní buňky a zlepšuje jejich funkci
  • posílí játra a zlepší jejich odolnost proti toxinům

Jelikož obsahuje patentovanou formu extraktu z ostropestřce mariánského, který je 10x silnější než podobné výrobky, přináší účinnou detoxikaci jater, která bude prospěšná pro vaše tělo zevnitř i z venku. Se správným detoxem jako je tento, můžete dát játrům šanci regenerovat a připravit se na vánoční svátky.

Ninina změna byla neuvěřitelná

„Po pouhém měsíci užívání sady Hepafar se cítím mnohem lépe! Zmenšil se mi obvod boků a pasu a změna je až neuvěřitelně viditelná. Zhubla jsem a moje kalhoty jsou konečně volnější.

Hladiny mého cholesterolu se tak snížily, že už nemusím brát žádné léky. Myslím si však, že největší změnou, kterou jsem pocítila, bylo to, jak se cítím. Měla jsem dostatek energie a nebyla jsem tak unavená.”

- Nina K. Č.

image

Přesvěčte se sami a vyzkoušejte Hepafar v akci 1+1 ZDARMA

Produkty pro vás

JÁTRA
-50%
Speciální cena 400 Kč Běžná cena 800 Kč
Zobrazit produkt