Krásná pokožka i vlasy po létě

Léto skončilo... ještě zřejmě pár teplých dnů bude, ale už je tady přece jen podzim. Ať už jste byli na dovolené nebo ne, nyní pravděpodobně pozorujete důsledky hodin vystavení na slunci, nadměrného tepla a plavání v moři nebo bazénu a chlóru...

image

Přemýšlíte, čím začít: zda dehydratovanou a pigmentovanou pokožkou nebo vás možná víc trápí jemné, vysušené a lámavé vlasy?
Abychom vám to usnadnili, připravili jsme několik zásadních kroků k obnovení a omlazení pokožky a vlasů.

Peeling

Před jakýmkoli jiným omlazením pokožky proveďte klasický peeling. Jedná se o postup, který z pokožky odstraňuje odumřelé buňky a nečistoty. Můžete použít peelingový krém zakoupený v drogerii nebo si doma připravte směs z přírodních ingrediencí (- mnoho receptů můžete naleznout na internetu.) 

Náš tip: Kávový peeling s medem

  • 4 lžíce medu,
  • 2 lžíce mleté kávy,
  • třtinový cukr.

Postup: Rozehřejte med a přidejte kávu a třtinový cukr. Vše dobře promíchejte a naneste na pokožku dobře promasírujte, můžete nechat chvíli působit a poté opláchněte teplou vodou. 

Poskytněte vlasům dostatečné množství vitamínů a minerálů

Teplo, sluneční záření, mořská sůl nebo chlor z bazénu ... To vše negativně ovlivňuje vaše vlasy. Výsledek? Vlasy vypadají suché, lámají se a jsou bez života a bez lesku. Vlasy potřebují pro zotavení vitamíny a minerály, proto vám kromě vhodné kosmetické péče, doporučujeme doplnit stravu výživovým doplňkem UNDO Nutrishine. Obsahuje kombinaci přísad, díky nimž jsou výsledky rychle viditelné: křemen, kyselina hyaluronová, zinek, vitamíny B2 a B7 a selen.

Maximální hydratace

Používejte regenerační krémy a pleťové masky a užijte si jejich účinek. Jelikož je ale nejlepší, když se hydratace provádí zevnitř, doporučujeme pít dostatek vody a neslazených bylinných čajů. Pro maximální účinek doporučujeme náš UNDO Kolagenový drink - nejlepší doplněk na bázi kolagenu Naticol® typu I, kyseliny hyaluronové, vitaminu C a extraktu z borůvek poskytuje hydrataci, redukuje vrásky, zpevňuje a regeneruje pokožku, vlasy a nehty.

Nyní, když víte, jak na to, postupujte podle výše uvedených kroků a všimnete si brzy rozdílu.

Mohlo by vás zajímat