Vědci potvrzují: jedná se o jeden z nejsilnějších posilovačů imunity na trhu!

Pokud také cítíte, že vaše imunita potřebuje v těchto dnech extra podporu, máme pro vás skvělé zprávy! Výzkum ukázal, že kombinace kurkumy a vitamínu D3 je přesně to, co potřebujete. Čtěte dál a zjistěte proč.

image

Kurkuma, super silná ochrana

Tato prastará superpotravina se používá pro řadu terapeutických ošetření již více než 4 000 let. A z dobrého důvodu! Studie zjistily, že kurkumin, hlavní složka kurkumy, má řadu příznivých účinků na zdraví celého těla – a ukázalo se, že je nejúčinnější při posilování imunitního systému a podpoře zdraví dýchacích cest.

Co to ale přesně znamená?

To znamená, že kurkumin podporuje imunitní systém způsobem, který mu pomáhá reagovat správným způsobem ve správný čas. Pomáhá tělu shromažďovat super efektivní obranu proti mikrobům, jako jsou viry a bakterie, a brání jim v napadení vašeho těla. Protože mnoho útočníků čeká na útok na váš dýchací systém, je změna v této oblasti nejzřetelnější.

A to není všechno, co dělá. Kromě boje s mikroby poskytuje kurkumin tělu veškerou podporu, kterou potřebuje, aby se v boji příliš nevyčerpal. Takže uvidíte také velkou změnu a zlepšení v tom, jak se cítíte.

Pokud vám to již zní perfektně, počkejte, až se také dozvíte více o vitamínu D3!

Vitamin D3, ničitel mikrobů

Pokud jde o posílení imunity a zachování zdravého dýchacího systému, hraje takzvaný sluneční vitamín důležitou roli stejně jako kurkumin.

Jak to vlastně funguje?

Vitamin D pomáhá aktivovat vaši přirozenou imunitní obranu a bojovat s infekcemi ve vašem těle. Zejména stimuluje váš imunitní systém, aby produkoval více látek, které bojují proti mikrobům. Čím více se tyto látky navyšují, tím snáze ničí patogeny, které drží vaše tělo jako rukojmí.

Tímto způsobem vitamín D pomáhá chránit vaše tělo před vetřelci, což se ukazuje jako zvláště účinné v boji s respiračními infekcemi. Jedna metaanalýza publikovaná v British Medical Journal ve skutečnosti ukázala, že vitamin D může snížit riziko běžného nachlazení a respiračních infekcí až o 10%!

A co kombinace obou?

Pokud jsou tak mocní a účinní samy o sobě, přemýšlejte, co mohou udělat, pokud je užíváte společně! Je to, jako byste vyhráli jackpot.

Kombinace kurkuminu a vitamínu D3 pomáhá tělu včasně a koordinovaně reagovat proti virům a bakteriím, což je klíčem k úspěchu mise.

Čas je všechno. Stejně tak účinnost. Pokud vaše tělo reaguje rychle a bojuje s mikroby dostatečně silně, úspěšně se jim ubrání. Klíčem ale je, to udělat pro vaše těla tak, aniž byste se během procesu cítili špatně.

A přesně o tom je kombinace kurkuminu a vitamínu D3! Pomáhá tělu útočit rychle a se vší silou, dost na to, aby se zabránilo bakteriím, a na druhé straně brání v přetížení a oslabení těla.

ANO, jsou tak dobří!

Než se však začnete zásobovat kořením kurkumy, první se nadechněte a čtěte dál.... Protože abyste dosáhli požadovaných efektů kurkumy, museli byste jí každý den konzumovat opravdu obrovské množství! Je v tom totiž malý háček ...

Kurkuma koření nestačí

Ačkoli má pozitivní účinky na vaše zdraví, kurkuma obsahuje pouze 3% kurkuminu. Což znamená, že pokud ho použijete jako koření nebo si vyrobíte kurkuminový nápoj s mlékem, nebude to mít dostatečně silný efekt.

Mnoho studií ve skutečnosti ukázalo, že pokud chcete dosáhnout nejlepších výsledků, potřebujete alespoň 1 g (až 6 g) čistého kurkuminu přímo do krevního řečiště. Než začnete počítat, kolik gramů má kurkuma v prášku (někdy to je mezi 33 a 200 g), okamžitě se zastavte. Tady je důvod.

I když budete konzumovat tolik kurkumy každý den, je tu ještě jedna věc, která vám brání plně využít jejích úžasných účinků: špatná biologická dostupnost kurkuminu. Faktem je, že kurkumin samotný je v těle obtížně absorbovatelný. A pokud se nedostane do vašeho krevního řečiště, tělo ho nemůže využít.

Proto jsou doplňky stravy mnohem účinnější. Dodávají ji ve formě, která je mnohem přístupnější pro tělo. Ale i v tomto případě…

Ne všechny kapsle jsou dostatečně silné!

Doplňky stravy obsahují kurkumin ve formě extraktu, což znamená, že obsahují až 95 % kurkuminu. To již dělá pěkný rozdíl ve srovnání s kořením. Pokud jde o biologickou dostupnost, často kombinují kurkumin s extraktem z černého pepře, aby účinnost zvýšily. Ale i když to funguje, není to tak účinné, jak se může zdát. 

Objevte novou generaci revolučních doplňků kurkuminu!

Formule, která všechno změní – přinášíme vám kurkumu v micelární formě pro nejlepší absorpci všech dob! Micely naplněné kurkumou zajišťují tělu maximální možnou biologickou dostupnost, což znamená, že poskytujete tělu co největší množství účinné látky. A rozdíl je úžasný!

Kurkumin v micelární formě je 185x biologicky dostupnější než běžné kurkuminové kapsle!

image

AVENOBO Kuruma - maximální posílení imunity

Pouze 1 kapsle přípravku AVENOBO Kurkuma obsahuje 30 mg micelárních kurkuminoidů, což je stejné jako 5,5 g čistého kurkuminu! Ujišťujeme vás, že je to absolutní vítěz.


Produkty pro vás

KURKUMA
-50%
Speciální cena 649 Kč Běžná cena 1 298 Kč
Zobrazit produkt

Mohlo by vás zajímat