Poražte záněty pomocí kurkumy

Více než 250 milionů lidí na celém světě trpí nemocemi spojenými se záněty, jako je osteoartritida.
Je známo, že kurkumin má silné protizánětlivé a antiartritické vlastnosti.

image

Co říkají studie

Randomizovaná klinická studie * hodnotila bezpečnost a účinnost kurkuminu u pacientů s aktivní revmatoidníartritidou, samostatně a v kombinaci s diklofenakem.
Čtyřicet pět pacientů s diagnózou revmatoidní artritidy bylo náhodně umístěno do tří skupin, přičemž pacienti dostávali: kurkumin (500 mg) nebo diclofenac sodný (50 mg) nebo jejich kombinace.
Pacienti ve všech třech léčených skupinách vykazovali statisticky významné změny, ale skupinakurkuminu vykázala nejvyšší procento celkového zlepšení.
Ještě důležitější je, že léčba kurkuminem byla shledána bezpečnou a nesouvisela s žádnými nepříznivými nebo vedlejšími účinky. Studie poskytují první důkazy o bezpečnosti a nadřazenosti léčby kurkuminem u pacientů s aktivní revmatoidní artritidou a zdůrazňuje potřebu budoucích rozsáhlých studií k ověření těchto nálezů u pacientů s revmatoidní artritidou a jinými artritickými stavy.

Jak můžete získat každodenní podporu kurkumy

Kurkumin sám o sobě nevede k souvisejícím zdravotním přínosům kvůli jeho špatné biologické dostupnosti, která se zdá být hlavně kvůli jeho špatné absorpci. Existuje několik složek, které mohou zvýšit biologickou dostupnost. My jsme jej použili, abychom vytvořili jeden SUPER produkt – Avenobo Curcuma Forte.


Jeden z nejlepších doplňků bazálního kurkuminu na trhu:

    • 185krát lepší biologickoudostupnost v porovnání s jinými produkty
    • delší retenční čas v těle 
    • 1 kapsle naší kurkumy se rovná 13 kapslím normálního kurkuminu.

*Zdroj:https://www.ncbi.nlm.nih.gov

Produkty pro vás

KURKUMA
-50%
Speciální cena 649 Kč Běžná cena 1 298 Kč
Zobrazit produkt