Nejhorší nepřítel plochého břicha!

Možná děláte pokroky na své cestě za hubnutím, ale zdá se, že se vám nedaří dosáhnout plochého břicha. Co kdybychom vám řekli, že to nemusí být tvrdohlavý tuk, ale jen nadýmání?

image

Oteklé kotníky, nafouklé břicho, opuchlý obličej... Mohou být zdrojem velké frustrace, když se snažíte dosáhnout svých tělesných cílů. K otokům dochází, když tělo začne zadržovat tekutiny, které mohou výrazně brzdit váš pokrok v hubnutí a být hlavním demotivujícím faktorem. Navíc je to tak nepříjemné!

Nadýmání – nepřítel plochého břicha

Nadýmání je problém, se kterým se potýká mnoho z nás, ale co ho způsobuje? Co je viníkem těchto břišních potíží, které ovlivňují náš každodenní život? 

Hlavní důvody lze rozdělit do dvou kategorií: zdraví střev a zadržování vody. V obou případech je obtížné udržet se na správné cestě při hubnutí.

1. Zdraví střev

Plyn. Ano, plyny jsou hlavní příčinou nadýmání. To může souviset s tím, co jíte a pijete a jak to děláte – jíte příliš rychle, málo žvýkáte, jíte luštěniny, pijete perlivé nápoje atd. Množství plynu produkovaného střevy závisí také na vašich trávicích enzymech a bakteriích ve střevech, protože plyn je vedlejším produktem trávení. 

Pokud je střevní mikroflóra v nerovnováze, tj. je v ní více špatných bakterií než dobrých, je hlavním příznakem nadýmání, protože špatné bakterie vytvářejí nadměrné plyny. 

Není divu, že se cítíte, jako byste spolkli balónek!

2. Zadržování vody

Zadržování tekutin je velmi časté, ale může být velmi nepříjemné: způsobuje nejen nadýmání, ale také otoky. Jedním ze způsobů, jak zjistit, zda zadržujete vodu, je podívat se na svůj obličej. Jsou vaše tváře a místa pod očima opuchlá? To je první příznak! 

K zadržování vody přispívá několik faktorů: vysoký příjem sodíku, dehydratace, dlouhodobé sezení nebo stání, hormonální výkyvy a suchý vzduch

Je škoda, přijít o své oblíbené džíny!

Zbavte se nadýmání s WaterAway Biotic

Změna životního stylu a stravy se může zdát jako správná věc, ale nemusí vám přinést rychlé výsledky, které chcete. Doporučujeme, aby se WaterAway Biotic stal součástí vaší každodenní rutiny – 87* % uživatelů bylo s výsledky spokojeno!

WaterAway Biotic je přírodní diuretikum s probiotickým účinkem, které zmírňuje nadýmání a bojuje proti zadržování vody. Podpořte své střevo tím, že: 

  • Mu dodáte probiotika, která jsou prospěšná pro střeva
  • Zvýšíte odstraňování vody až o 27 %
  • Snižíte nadýmání o 60* %
  • Podpoříte hubnutí

Zbavte se nadýmání v jednom kroku! Vyzkoušejte WaterAway Biotic ještě dnes a získejte balení ZDARMA.

*Účinky výrobku se mohou u jednotlivých osob lišit a mohou se lišit od účinků popsaných na webových stránkách. Naše výrobky nejsou určeny k prevenci, léčbě nebo vyléčení jakéhokoli onemocnění nebo závažného stavu. Je důležité dodržovat vyváženou stravu a zdravý životní styl.

Produkty pro vás

KOMPLETNÍ ŘEŠENÍ
-69%
Speciální cena 869 Kč Běžná cena 2 810 Kč
Zobrazit produkt