„Kila ze mě jakoby odpadla.“

„Pracuji jako zdravotní sestra, a proto mi na pravidelné stravování jednoduše nezbývá čas. Důsledkem je hromadění nadbytečných kil a časté nadýmání," vysvětluje 30letá Petra, proč je pro ni boj s kily tak náročný. Na doporučení kamarádky se rozhodla pro nové odvodňovací kapsle WaterOut Strong NIGHT, které urychlí hubnutí. „Chtěla jsem konečně nějaké výsledky."

image

„Hubnutí mě provází po celý život - jako mnoho jiných žen," říká smířená Petra. „K nadváze mě přivedlo nepravidelné stravování - z důvodu nedostatku času v práci."

„Cítila jsem se špatně, byla jsem nafouknutá a celou dobu unavená."

Petra, která vedle práce studuje na univerzitě, čas na vyváženou stravu jen tak nezíská. Věděla však, že něco musí udělat. „Nadváha mi otočila život naruby: cítila jsem se špatně, protože jsem byla nafouknutá, unavená a bez kondice ..."

Jak říká, pocítila to ještě více, když měla všeho plnou hlavu a ukradla si čas jen pro sebe, aby šla do hor: „Když potřebuji vypnout a uvolnit se, uteču do hor. Ale ani to mě už tak netěšilo, protože jsem to nezvládala."

„Potřebuji něco, co funguje hned, jinak to rychle vzdám."

Pro WaterOut Strong NIGHT se rozhodla po doporučení kamarádky, která jí z vlastních zkušeností potvrdila, že účinkuje rychleji než cokoli jiného, co zkusila. „Potřebovala jsem rychlé výsledky a něco, co se snadno používá - jinak bych to hned vzdala, už se znám."

Byla velmi překvapená: „Přestože jsem už o WaterOut slyšela tolik chval, i tak mě překvapil: první účinky jsem viděla opravdu velmi rychle!"


„Čísla na váze byly překvapivé!"

Nejvíce si oddechla, když zmizelo nadýmání, a ještě nadšenější byla, když jí najednou pracovní plášť nebyl takový obtažený. „To jsou ty nejviditelnější výsledky, které mi dodali chuť pokračovat! Cítila jsem, jak přebytečná voda odchází z mého těla. Kilogramy ze mě jakoby opadly. Cítila jsem se super."

Nejen, že ji už netrápilo nadýmání, zlepšilo se jí i trávení. „Po dlouhém čase jsem měla pocit, že všechno funguje tak, jak má."

„S pomocí nočních kapslí WaterOut jsem byla i méně hladová a podrážděná."

Při každém hubnutí či dietě je žena podrážděná a hladová, přiznává Petra, ale WaterOut Strong NIGHT její hubnutí usnadnil. „S pomocí WaterOut Strong Night jsem měla pocit, že dělám pro své tělo něco prospěšného - a hned mi bylo lépe."

Petra je ze zkušenosti s WaterOut, ve kterém našla výborného spojence v boji proti nadváze, nadšená: „Tato zkušenost změnila můj život, opět se cítím vitální a s radostí si oblékám věci ze své skříně. Jsem nyní mnohem sebevědomější!"

Mohlo by vás zajímat