„Po mnoha letech jsem konečně večer bez problémů usnula."

Dvacet let problémy se štítnou žlázou, každý den dvě hodiny dojíždění do práce a z práce, péče o 4 děti, spousta povinností a nedostatek času ... není divu, že 42letá Barbara měla problémy s usínáním a chronickou únavou. Věděla, že musí nějakým způsobem zastavit stres, ale nikdy by nevěřila, že bude tak úspěšná.

image

„Hlavní příčinou mých problémů je štítná žláza, která mi už 20 let nefunguje. Kvůli ní je každá stresující událost ještě silnější: pracovní zátěž, každodenní jízda do práce a přeplněná dálnice, malé rodinné problémy…", říká Barbara.

„Točila jsem se v bludném kruhu únavy, protože jsem si neodpočinula ani v noci."

„Věděla jsem, že problémy se štítnou žlázou také způsobují problémy s jinými hormony. Štítná žláza negativně ovlivňovala moje nadledviny," říká Barbara. Nadledviny jsou žlázy odpovědné za naši reakci na stres uvolněním hormonu kortizolu. Čím více jsou nadledviny zatížené, tím hůře prožíváme stresové situace.

Kromě stresujícího dne byla Barbara zatížena také nedostatkem spánku, jelikož usínala jen s obtížemi. A tak se začala točit v bludném kruhu únavy, protože si v noci nemohla odpočinout.

„Hledala jsem něco přírodního, co by mi pomohlo překonat stres"

Barbara, která již užívá léky na štítnou žlázu, nechtěla užívat žádné další léky, a proto se rozhodla najít přírodní řešení. Když hledala na internetu nejvhodnější pomoc, našla AdrenaLux. „Opravdu bych si přála, abych už nemusela užívat léky na štítnou žlázu," přiznává. Ale je si vědoma, že pro své zdraví udělá hodně, pokud bude mít stres pod kontrolou.

„Už po jednom týdnu užívání Adrenaluxu jsem mohla v noci konečně zase usnout."

„Všimla jsem si prvních účinků Adrenaluxu už po týdnu. Během dne jsem se cítila méně ospalá, koncentrace se zlepšila,” říká Barbara s potěšením. „Nejdůležitější ale je, že mohu večer konečně zase bez problémů usnout! Pro lidi, kteří trpí chronickou únavou, a proto se během dne těžko soustředí, je dobrý spánek skutečná spása,” dodává.

„Problémy se štítnou žlázou stále ještě mám, ale celkově se cítím mnohem lépe."

Přestože má Barbara ještě stále problémy se štítnou žlázou, je vděčná, že konečně našla AdrenaLux, který jí pomáhá cítit se lépe. „Stres už neprožívám tak intenzivně, takže je také snazší usnout, a během dne mám lepší koncentraci a více energii. Teď se těším na každý nový den a nemám strach, jestli budu schopná natlačit do něj všechny povinnosti."

Mohlo by vás zajímat