Skutečná pravda o tuku

S vánočními svátky za námi, mnozí z nás cítí důsledkynašeho stravování. To je obvykle chvíle, kdy začneme pomýšlet na hubnutí – nejběžnější novoroční předsevzetí ze všech. Ale jak na to? Snížit objem sacharidů? Omezit konzumaci tuku? Různé snadno dostupné informace mohou být poměrně matoucí. Podívejme se na to.

image

S nízkým obsahem sacharidů nebo nízkým obsahem tuku?

Diety s nízkým obsahem sacharidů zažívají svůj boom. Ale jsou pro vás opravdu to nejlepší? Dokážete si představit, že se neustále vyhýbáte chlebu nebo těstovinám? Vědci dospěli k závěru: nejlepší dieta je ta, které se můžete držet. Když se vzdáte sacharidů, není to pro vás dobrá volba. Co můžete tedy dělat? Můžete snížit příjem tuků!

Omezení příjmu tuku pomáhá!

Studie ukázala, že lidé shodili více tělesného tuku snížením příjmu tuku než redukcí sacharidů! Účastníci vyzkoušeli diety, které snížily příjem kalorií o třetinu, a to buď snížením obsahu sacharidů nebo tuku. Výsledky publikované v článku Cell Metabolism ukázaly, že po šesti dnech při každé dietě lidé, kteří snížili příjem tuků, ztratili v průměru 463 g tělesného tuku – o 80 % více než ti, kteří snížili příjem sacharidů – ti ztratili v průměru 245 g**.

Tuk je kalorický

Tuk má více než dvakrát tolik kalorií na gram než sacharidy a bílkoviny.Gram tuku má přibližně 9 kalorií, zatímco gram sacharidů nebo bílkovin má jen asi 4 g. Jinými slovy, pokud se chcete vzdát stejného počtu kalorií, musíte se vzdát dvakrát tolik bílkovin nebo sacharidů! Proto je pro vás snadnější dosáhnout vašeho kalorického cíle, pokud snížíte příjem tuku. Existuje však ještě jednodušší způsob?

Vázače tuků

Jsou užitečné doplňky hubnutí. Nezaměňujte však vázače tuků za spalovače tuků. Na rozdíl od spalovačů tuků, vázače neinteragují s  metabolismem – neobsahují žádné stimulanty a neovlivňují to, jak vaše tělo ukládá tuky. Co tedy dělají tukové vázače?

Vázače tuků pracují v symbióze se zažívacím systémem a snižují množství kalorií z tuků, které absorbujete z jídla, které jíte. Vázají se na tuk z potravy a zajišťují, že opustí vaše tělo. Tímto způsobem nemusíte hladovět, abyste zhubli!

FatEliminator EXTREME

Je to neuvěřitelně efektivní vázač na tuky, který snižuje vstřebávání tuků téměř o třetinu! Když tuk z vašeho jídla přijde do kontaktu s FatEliminatorem, vytvoří gel, který nemůže vaše tělo absorbovat. Díky obsahu vlákniny pak tuk opouští vaše tělo navždy.

Díky FatEliminator EXTREME je velmi snadné snížit kalorický příjem a učinit jakoukoli dietu mnohem účinnější. Stačí užívat tento lahodný citronový nápoj 30 minut po jídle a máte hotovo!

Získejte FatEliminatorEXTREME nyní v senzační AKCI se SLEVOU!

**[zdroj: https://www.cell.com/fulltext/S1550-4131%2815%2900350-2]